Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tepkinizde haklısınız yanlış dusunurek yanlış kelıme secerek sizin tepkınızı aldım bu konuda gercekten özür dilerim ...ama bende soyle soylıım bu tamamen beklentılerlen alakalı bı durum..2006 yılnda golfun trendlıne modelı nerdeyse alıyordum 33,500 liraya sonra GRANDEPUNTO reklamları çıktı gidip bakım dedim ve ıcıne oturduğum andan ıtıbaren bu arabyı alcam dedim..iyikide almasım..dediğniz gibi kalıtede fark var yok değil..ben aracımı 2006 mart da 26,000 tl ye aldım benım aracımın bana verdığı donanım ve surus konforunu ww nın vermesı ıcın benım o zamanın parası 38,000 tl yı gözden çıkartmam gerekıyodu..buda başka bır gercek..dediğim gibi bu tamamen tercıh meselesi be beklentılerlen alakalı ben sahsen gidipte otomatık klıması sıs farı olmayan bı arabaya 33,000 lira vermem.isterse jaguar olsun yınede varmem üzerine 3 bın lıra daha koyarak full donanımlı hatta skywindowlu o km bir GP alarım tabi mümkünse yıne GP diyorum cunku ben arabama aşıgım ısterse ..sizden tekrar ilk mesajım ıcın özür diliyorum...
Rica ederim. Dediklerinize katılıyorum. Elbette beklenti meselesi. Ben de Grande Punto'mu alırken, birçok kişi alma dedi. Ama aynı sizin de dediğiniz gibi o zaman, bu paraya alabileceğim en iyi arabayı aldım. Uzun süre VW kullandım. Ablamlarda hep VW vardı ve hala da var. Evet arada fark var. Ama bahsettiğimiz kadar fiyat farkını karşılayabilecek bir fark mı, bu kişiden kişiye değişir. Birisi bence değer der, bir diğeri değmez der almaz. Biz değmez diyerek almayan gruptayız. Değer diyenlerin de kendilerine göre farklı tercihleri vardır. benim de demek istediğim sadece bu.