amarılla Nickli Üyeden Alıntı
şunu çok açık bir şekilde belirtmeliyim ki tofaş-fıat kadar -hem fabrika çalışanları hem de fabrikaya hizmet veren bayi ve servisler de bunun içinde- eğitime önem veren bir marka daha yok! Bu kadar iddialıyım. Bunu neye dayanarak söylüyor ve nasıl bu kadar basit bir şekilde genelleme yapıyorsunuz anlamış da değilim. Siz biliyor musunuz ki herhangi bir departmanda çalışan bir arkadaş masasının başına, ya da atölyede tezgahının başına geçmeden önce hangi eğitimleri ne kadar süreyle alıyor?? Ben kendimden örnek vereyim, stepne kelimesinin anlamından tutun da, alanımla alakalı hukuk eğitimine kadar bütün eğitimlerimi aldım. Bu camiada her çalışan da kendisiyle alakalı eğitimlerini tamamlamadan işinin başına geçemez. Son olarak şunu da belirteyim. Eğitimlerimi tamamlamış olmama rağmen hala e-eğitim adı altında hem kişisel, hem de mesleki gelişimimize katkıda bulunacak eğitimleri, sizin eğitime gereken önemi vermiyor dediğiniz fıat, birincilik ödülü aldığı interaktif eğitim programlarıyla hala hepimize destek veriyor.
Rahatsız olduğunuz konuları yazmakta özgürsünüz, ancak üslubunuz bu kadar geniş tutup, bu denli genelleme yapmanızı yanlış buluyorum.
Saygılar.
@aa21 arkadaşım da eminim bu yazdıklarımı tanık olduğu için bana hak verecektir.