Alıntı GPS2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Wan minıt bu işin Tofaş fabrikayla ne ilgisi var...? FİAT*ın müşteri ilişkileri ve servis ağı bence rakipsiz...buna rağmen aksaklıklar olur olabilir...ok...bilinçli bir tüketici olduktan sonra bunlarıın üstesinden gelinir ve en iyi hizmet alınır...ben şahsen müşteri ilişkilerinin her seferki aramalarını objektif olarak cevaplıyorum... babamın oğlu olsa af yok ...kaldı ki şu ana kadar hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadım...hatta anketör firma üzerinden (konuşmanın kayıt edildiğini bile bile...özellikle) verdim veriştirdim City problemi ile ilgili ...Diğer markalar nasıl..? sizler daha iyi bilirsiniz ...anlaşılan toyotanız var servis olayını şuraya yazarsanız seviniriz...çünkü yakın bir meslektaşım geçen hafta uğradı rutin bakıma...2005 corolla dizel 40 000 km 800 tl cik*miş ağlanıyordu hani o yüzden...

Aracımın ilk 10.000 bakım zamanı sizi götüreyim kendi gözlerinizle görün. Ben dört tane Fiat aracı geçirdim elimden. Boş konuşmuyorum. Arkadaşınızın aracına 40.000 bakımında neler yapılmış faturasınıda koyun burada herkes görsün. Fiat' da 40.000 bakımına girip 1600 ' de ödeyen vardır merak etmeyin. Bu araca ne yapıldığı ile alakalı. Toyota benim babamın fabrikası, servisi değil. Ama ciddi diyorum bana telefonunuzu gönderin ben aracımın servis zamanı sizi arayacağım.
Belki aradaki kalite farkını görürsünüz. Müşteri olarak gittiğim zaman sadece saygı görüyorum. Hepsi öylemi bilemem benim servisim öyle. İstanbul Sonkar
Benim aracımın normal periyodik bakımı 200 -250 TL arası.