Neyse ben artık birşey demiyorum.
Fiat defteri zaten benim için çok önceden kapandı.
Herkese aracıyla mutluluklar dilerim.
Neyse ben artık birşey demiyorum.
Fiat defteri zaten benim için çok önceden kapandı.
Herkese aracıyla mutluluklar dilerim.
Valla bakıyorumda artık biranda ne olduysa Fiat çalışanları forumlara kadar indiler.
Size gerçekten birşeyler olmuş. Burada kendinizi övmek yerine müşterilerinizin sorunlarına kulak verin. İşte değiştirmeniz gereken anlayış bu. Kendinizi savunmayı bir kenara bırakın. Hep haklı olmaktan vazgeçin. Böyle kendinizi savunmak yerine size bir öneride bulunayım. Türkiye' de Fiat-Tofaş markasının marka değeri tüketici ve halk gözünde nedir? Nerededir? Ne yapılmalıdır?
Evet burada kendinizi övmek yerine bu tip bir anket yaparsanız prestij kurtarma açısından daha faydalı olur. Çok ciddiyim.
Ben sizin sorunlarınızı anlayabiliyorum ama benim söylemek istediğim yaşadığınız olumsuzlukları basit bir genelleme yaparak burada yazmanız. Bunu kabul etmem mümkün değil. Burada olmamın sebebi ne kendimi övmek ne de FIAT markasına ekstra bir prestij kazandırma çabası içerisinde olmak. Şunu belirteyim ki; burada olmamın sebebi burayı kullanan %98 insan gibi bu markanın kullanıcısı olmam. Aracım Grande Punto. Merak edip söylediklerinizin doğruluğunu araştırsaydınız benim buraya üye oluş tarihimin Temmuz ayı olduğunu ve çok sonra bu markanın bir çalışanı olduğumu açıkladığımı görebilirdiniz.
Yazılarımla kendimi savunma pozisyonunda kaldıysam düzeltme yapmam gerekecek. Çünkü kendimi savunacak bir durum yaşadığımı düşünmüyorum. Burada üye olan, hem müşterim hem de arkadaşım olan insanlar var. Onlar haricinde benim buradaki mesajlarımla hakkımda az çok fikri oluşmuş insanlar var. Hiç bir zaman tek yanlı konuşmadım, elimden geldiğince sorunlarına çözümler üretmeye çalıştım. Bunu kendi adıma değil, bağlı bulunduğum markadaki pozisyonum adına yapmaya çalıştım.
Fiat kendisini kanıtlamış bir markadır. Prestij kurtarma durumu olmadığını satışlardaki rakamlar zaten gösteriyor. Her markada yaşanan problemler var. Biz de kusursuz olduğumuzu iddia etmiyoruz. Kimse kusursuz değildir.Bilinmelidir ki FIAT her geçen gün daha da ileriye gidecek dünya çapında bir markadır. İyi günler dilerim. Saygılarımla.
Konu Misafir tarafından (15/03/2011 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.
ben 2006 yılından bu yana forumları takip ediyorum,benden yardım isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum, sorunları olan Fiat müşterilerinin sorunlarına kulak veriyorum...Amaç sizin yaşadığınız problemlerin benzerlerini servisimde yaşatmamak adınadır.....benim gibi diğer servis çalışanlarının da amacı budur...
Konu 06kaymak tarafından (15/03/2011 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Müslüm bey size lafım yok. Sizi zaten biliyoruz. Onlar kendilerini iyi biliyorlar.
Sizin ne kadar zamandan beri insanlara yardımcı olduğunuzu, burada olduğunuzu bilmeyen yok.
Defalarca aynı şeyi açıklamak istemiyorum. Bir önceki mesajlarıma bakınız lütfen.
Grande Punto' da aldım, Linea' da aldım. 10.000' lerce km kullandım.
Ne kadar kalitesi olduğunu sizden öğrenecek değilim. Ben iyi biliyorum neyin ne kadar kaliteli olduğunu. Al birini vur ötekine. Buna rağmen yinede benim araçlara lafım yok.
Konu erdiyilmaz tarafından (15/03/2011 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri