Arkadaşlar iş yoğunluğundan bayaadır foruma bakamadım... Mayısın ilk yada 2nci haftası organize olucaz... Düşündüğüm planım bu...
Merhaba,
Malesef yoğunluğum ve rahatsızlığım sebebiyle bende konuyla pek ilgilenemedim. Kendim çevremden birkaç parça birşeyler buldum kıyafet olarak, çok büyük paketlerle gelemesemde inşAllah teslim etme gününe kadar paketleri büyüteceğim. Hazırladığım maili bugün birçok arkadaşıma gönderdim ve göndermeye devam edeceğim, inşAllah bir faydamız olur. Kardeşlerimiz için yapabileceğim ne varsa yapmaya çalışacağım. inşAllah hem bizler hem de onlar mutlu oluruz. Herkesten Allah razı olsun.
Arkadaşlar iş yoğunluğundan bayaadır foruma bakamadım... Mayısın ilk yada 2nci haftası organize olucaz... Düşündüğüm planım bu...
aynen...
arkadaşlar kitapve yardım kampanyası için orçun arkadaşımızın dediği gibi mayıs ayına toparlamaya çalışıyoruz.bir takım hazırlığı olan arkadaşlarımız var.sizlerin de bu konuya duyarlı davranıp.mümkün olabildiğince bir takım şeyler yapabileceğinize inanıyorum. bu ne olabilir mesela forumdaki herkes bir kitap verse bu bile yeter.yarısına razıyım.kitap vermek isteyen,bana ,tayfux,wistaria kargo ile gönderebilirler.ilk ögretim ,lise için şimdiden teşekür ederim....
Konu fiko tarafından (17/04/2011 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.
Merhaba arkadaşlar konuya yabancıydım biraz önce firket abiyle detayları görüştüm elimden geleni yapacagım eşim ögretim görevlisi ve arkadaşlarıda onlarlada bu konuyu paylaşıp kitap konusunda elimden geleni yapacagım farklı bir şekilde destegim olabillirsede yardımcı olmak isterim konuyu tam okuyamadım bütününü okuyayıım bakalım neler yapabiliriz güzel bir düşünce katkıda bulunan herkezi tebrik ediyorum.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Arkadaşlar bende bedensel engelliler için (akülü araba alamak için) yardım topluyorum.Sırada İstanbul'da engelli bir öğrencimiz var ona arabasını teslim etmek istiyoruz.Yardımlarınızı bekliyoruz...
bunun için ne yapılabilir açıklarsan daha iyi olur sanırım..
normalde kahvaltı düzenliyoruz ordan elde ettiğimiz gelirlerle araba alıyoruz önceden belirlediğimiz engelli kardeşimize arabasını teslim ediyoruz. yani bağış topluyoruz. şu anda birikmiş cüzi bir miktar paramız var üstünü tamamlamak istiyoruz.eğer bağış yapmak isteyen varsa bana ulaşabilir. Aytaç ÇOBAN 0544 838 74 69
evet arkadaşlar munis faik için zaman geldihadi gelin sevindirelim minikleri
![]()
Evet Tayfun hocamında dediği gibi zamanı geldi,günü belirleyelim derim
Aytaç bey umarım size de yardımcı olabiliriz, yaptığınız çok güzel ve hayırlı bir şey..
Konuyla ilgili gelişme yok sanırım ?
olması lazım artık arkadaşlar mayısın ilk haftası diye konuşmuştuk..
arkadaşlar bu konu için özkan arkadaş aradı artık bu olayı netleştirmek gerekiyor bencedeokullar kapanacak ben şunu derim herkes elindeki materyeli tayfun ögretmenle irtibata geçip ona kargo ile göndersin derim hem ona dügün öncesi bir hediyeymiş gibi olur çocukların sevinci onu mutlu eder.çözüm bence bu ilgi gösreren arkadaşlara teşekür ederim .....
fikret abi ben şu anda kocaelideyim burdan aydına geçicem düğün için yani şimdi zor ama 5 haziran akşamı istanbulda olacağım nasipse..siz 3 ü yada 4 ü gibi gönderirseniz elime ulaşır..
hocam bu işin ilk günkü gibi heyecanı kaldıgını zannetmiyorum göndermek isteyen arkadaşlar a benim adresimi verebilirim toplansın eger varsa seninle irtibata gecerim.
ilk siteye üye oldugum tarihten bu yana 5 aya yakın zaman gecti.sitenin bir aracforum sitesinin yanında bir paylaşım sitesi oldugunu düşünerek kitap toplama kampanyası başlatmayı düşündüm forum da eser bu konuyu genelleştirdi ihtiyacı olan çocuklara yardımikonusu olarak.belli arkadaşların dışında ilgi gösteren olmadı onlara teşekür ederim fakat yanılmışım bu siteye üye olan arkadaşlar araç ,soralım gezi yapalım,aracım şu aracım bu ,şu var bu var dışında diger konular ilgilerini cekmediğinden ötürü üstüne düşmediler ve biz hiç bir şey yapamadık foruma YAKIŞMADI BU teşekürler
Konu fiko tarafından (02/06/2011 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.
Çok güzel bi düşünce, elimizden geleni yapalım...
fikret abi bu konuda haklısın konu yardımlaşmaya gelince çoğu zman görmezden gelebiliyoruz , bende elimdikileri derleyeyim ilgili arkadaşa yada sana gönderyim , amacım daha fazla olup kendim götürmekti ama hayırlısı..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri