Sayfa 16/35 İlkİlk ... 121314151617181920 ... SonSon
686 sonuçtan 301 ile 320 arası

Konu: MaX KaÇ Km YapAbilDik?

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Evet test deneme bedava alicim oruç sende kıskanma benim arabayı tamam

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet test deneme bedava alicim oruç sende kıskanma benim arabayı tamam
    süt bişeyi arkadaşım,
    ben seni kastetmemiştim ki,

hani o malum gün,
    3ümüz at koşturuyorduk da,

2niz bir 75liği geçememişti

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Olum aramızda anlaşmıştık o gün sen üzülme diye yaptık biz bunu hala anlamadınmı şaşkın

4. 05/02/2008, 12:22

mehmet kalender
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. üzümcü petrol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Şanlıurfa
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 eh 1717
    Edilen teşekkür: 5

ben ranga rover sportla son ibreyi gördüm punto alırsam onlada görmek isterim açıkçası

cihan özdamar
    CihanÖzdamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 J 6390
    Edilen teşekkür: 34

75 lik punto ile cok rahat 200 gören arkadas valla ali gibi bende senden soforluk ogrenmek ıstıyorum,ya sen genel olarak cok rahatsın yada ben cok rahatsızım

200 205 de gordum ama cok rahat degıl ıskence gıbıydı zaten bu da denemek amaclı yapılmıstı normalde normal yollarda bu suratlere karsıyım kımsenın canıyla oynamayalım lutfen..

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet kalender
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. üzümcü petrol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Şanlıurfa
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 eh 1717

ben buradan bir arkadaşımın arabasının son ibreyi gördüğünü bilirim hatta arabası 75 lik active idi ismini vermeyeyim kendisi istemiyor babası yapmıştı.
    ayrıca isteyen herkes hız yapabilir cihan buna sen karışamazsın buna hakkında yok zaten.

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Alıntı üzümcü petrol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca isteyen herkes hız yapabilir cihan buna sen karışamazsın buna hakkında yok zaten.
    İsteyen herkes elbette hız yapabilir,kimsenin mezar parasını diğeri ödemiyor...

Cihan çok doğru bir laf etmiş ulu orta her yerde hız yapılmaz yapılmamalıdır, verilecek mesaj bu olmalıdır.

Topluma açık bu tür paylaşım forumlarında her yaş grubundan takipçi olacağı düşünülerek 3 düşünüp 1 yazmakta fayda var.

Aşırı hız öldürür...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

10. Bu mesajı için 5 kişi microab'ye teşekkür etti:

mehmet kalender
    Nereden
    Şanlıurfa
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 eh 1717

Alıntı microab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsteyen herkes elbette hız yapabilir,kimsenin mezar parasını diğeri ödemiyor...

Cihan çok doğru bir laf etmiş ulu orta her yerde hız yapılmaz yapılmamalıdır, verilecek mesaj bu olmalıdır.

Topluma açık bu tür paylaşım forumlarında her yaş grubundan takipçi olacağı düşünülerek 3 düşünüp 1 yazmakta fayda var.

Aşırı hız öldürür...
    ali kardeş doğru söylüyorsun tamam arkadaş yarışçı olduğundanmıdır böyle öğüt veriyor bilmem ama zaten trafikte ben dedim diye değilde zaten amigolar var tama bundan sonra 3 düşünüp 1 yazarım ok

Ali ÖZTÜRK
    bahcelili_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 263

Alıntı CihanÖzdamar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    75 lik punto ile cok rahat 200 gören arkadas valla ali gibi bende senden soforluk ogrenmek ıstıyorum,ya sen genel olarak cok rahatsın yada ben cok rahatsızım

200 205 de gordum ama cok rahat degıl ıskence gıbıydı zaten bu da denemek amaclı yapılmıstı normalde normal yollarda bu suratlere karsıyım kımsenın canıyla oynamayalım lutfen..
    cihan bana gösteren olursa kardeş hemen senle paylaşırım sende benle paylaş ama ama çok rahat hemde düzde hatta az zorlansa dahada olurmuş bakalım gösteren olacak mı!

ayrıca hız konusunda da bende kesinlikle karşıyım kimsede kafasına göre kendinde bu hakkı göremez. çıkar dümdüz önünü gördüğü otobana boşsa bassın diğer hiç bi türlüsü olmamalı

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evet arkadaslar 75 likle zor biraz duz yolda 200 ama hafif aşağıya egim oldugunda iyi gidiyor benim arabada 17" düztaban lastik var powerbox var düz yolda baya bi uzun mesafede 180 yapıyor 2 kişiyken arabada... 17" jant cok etkiliyor arabayı

kenan çohatutar
    alaaddin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

benim söyliyeceklerimi mahzur görün ama bu benim kendi fikrim kimseyi eleştirmiyorum 1,3mj veya 1,4 bezinli arabaları niye tercih ediyoruz ?kanımca
    1) yakıt masrafı düşük olsun
    2) yıllık vergisi düşük olsun diye
    yanitasarruf amaçlı hem bunları düşünerek böyle araba tercih etcez hem cezaların yüksek olduğu hemde 110 dan sonra yakıt harcamasının çok arttığını bilmemize rağmen basacağız bana tuhaf geliyor evet hız bazen lazım(sollamalarda)yok gerçekten hız diyorsanız niye2000 motor ve üstü tercih etmiyorsunuz
    bu sadece düşüncelerim kimseyi eleştirmek gibi bir niyetim yok sağlıcakla kalın

15. Bu mesajı için 3 kişi alaaddin'ye teşekkür etti:

Hakan Yalçın
    Radiance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Petrol Yeşil
    Edilen teşekkür: 120

Diğer özelliklerinin yanında aracın yeri geldiğinde hızlı gidebileceğini görmek birazda adrenalin uğruna zaman zaman hızlı gitmek istiyor insan. Tabi yol müsait olunca ve kendimizden başka kimsenin hayatını tehlikeye atmadan.

VOLKAN ÇOBAN
    PERSEUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34VG8155
    Edilen teşekkür: 81

Eski aracım 1,3 multijet 75bg le hafif eğimde rahat rahat 195 km yaptım.
    Yeni aracım (1,3 mjet 90 dualogic) henüz daha sıfır ve denemedim ama sanırım rahat 200 görür. Bu arada araba biraz eskisin power boxımı hemen takacağım o zaman daha iyi performans verecek

* *
    Puntocu spyofthegod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 104

Tem'de 185 km yaptım daha da basacaktım ama yanımdan bir mini cooper S heralde 200 ile 250 arasında hızla geçince ezildiğimi anlayıp ayağımı gazdan çektim. Heralde 1 ay hız yapmam.
    İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.

tolga ordukaya
    veterinerdr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 ab 7934
    Edilen teşekkür: 0

195 lastıkle 75 bg olan max 170 goruyor duz yolda maleseff..

ŞENOL KAÇAĞAN
    shenka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34VJ 5584
    Edilen teşekkür: 11

bende 1,4 77hp benzinli 2008 model punto dynamic var şu anda 7 000 km de ben 150 yi geçemedim araba savuruyor nasıl 200 lerde gidiyor hiç mi savurmuyor

Aytaç Gürleroğlu
    Artık burdayım red shark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    39 SA 533
    Edilen teşekkür: 8

15 inç orjinal jantlar yol hafif eğimli olduğu yerlerde 210 u görüyor ama düz yol 200ü geçmiyor.

Erdi ELKOCA
    gp46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 51

Alıntı shenka61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 1,4 77hp benzinli 2008 model punto dynamic var şu anda 7 000 km de ben 150 yi geçemedim araba savuruyor nasıl 200 lerde gidiyor hiç mi savurmuyor
    abi çok az yaw hemde savurmaması lazım niye öyle olmuşki

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Volkan Varol
    VGV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 VGV 41
    Edilen teşekkür: 2

Selamlar ben GP'yi alalı daha 3 gün oldu aldığımın 2. günü İstanbul'dan İzmit'e gelirken düz yolda çok rahat bir şekilde 170'e çıkıp bir süre gittim ama ilk günden abartmayayım diyip geri kalan yolu 110-130 aralığında geldim
    Bu arada araç 1.3 Multjet 90HP Manuel Dynamic
    Ama benim asıl keyif aldığım kısım Dilovası'na inip gişe kavşağını geçtikten sonra İzmit yönüne devam ederkenki rampada, yokuş yukarı bayılan sol şeritteki arabalara sellektör yapıp sonrada yanlarından ivmelenerek geçmek oldu. Gerçekten güzel bir his. Daha önce Tipo'm vardı onunla genelde inişi hızlı yapar dolayısıyla çıkıştada araba bayılmadan yokuşu bitirirdim ama GP'ile gelirken 3 araba önümdeki inişte fazla temkinli davanıp 90km'ye kadar düşünce çıkışta herkez bayılmışken yanlarından geçmek süpeerdi. Dizelin Nimetlerinden olsa gerek buda.
    Konu VGV tarafından (26/02/2008 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.

ŞENOL KAÇAĞAN
    shenka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34VJ 5584
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı gp46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi çok az yaw hemde savurmaması lazım niye öyle olmuşki
    valla bende anlamadım bu formu okuduğumda hata bende mi arabadamı diye düşünmeye başladım en iyisi arabayı göstermek diye düşündüm servise götürdüm arabada birşey çıkmadı hatayı kendimde aramaya başladım ama benim eski arabamda ibre 200 dü ve 200 üde gördüm allahın izniyle......

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 16/35 İlkİlk ... 121314151617181920 ... SonSon

Yer imleri

Yer imleri