Sizin şanssızlığınız olmuştur, tedarikçi firmadan kaynaklanmıştır, hepsiburada da sorun yoktur, kesin başka firmadan kaynaklanmıştır. Gerçekten hayretle okudum.
Ben de 2004 yılından beri hepsiburada.com dan güvenle alışveriş yapardım. Ta ki; geçen yıla kadar. Tek bir sipariş içinde, yapılabilecek ne kadar hata varsa hepsini yaptılar. Bu hatalarını örtebilmek için söylenebilecek ne kadar yalan varsa söylediler. Ve ben bunların hiçbirini yutmadığımı ve yalan ! söylediklerini her defasında yüzlerine vurdum.
Geçen yıl yaşadığım çok ciddi bir sıkıntı neticesinde (hepsiburada.com şirket politikası gereği bana iade etmesi gereken 600 TL'lik ödemeyi bir başkasına yapmaya kalkmış! ), Sanayi Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğü'nden avukat bir arkadaş, ve üç adet tüketici koruma derneğinin başkanının hepsiburada.com üzerinde kurdukları baskı sonucunda Müşteri Hizmetleri Yönetmeni Şenay Kaya hanımefendinin bana ulaşması sonucunda müşterisini memnun edemeyerek de olsa sorun çözülmüş, ve Şenay KAYA hanımefendinin bana iletişim bilgilerini vermesiyle kendimi diğer hepsiburada.com müşterilerine karşı öncelikli hissediyorum.
O sorunlu alışverişten sonra da yaptığım alıverişlerde saç baş yoldurtacak ciddi sorunlar yaşadım ve hepsinde Şenay Hanım yardımcı oldu.
Şunu sorarsanız eğer; madem bu kadar sorunlu bir işletme, neden hala alışveriş yapıyorsun? Buna verebilecek bir cevabım yok, belki alışveriş çok basit yapılabiliyor, bazen fiyatı uygun olduğu ve acil olmadığı için alıyorum, belki de yılların verdiği alışkanlık.
Neyse yeni trendim hizlial.com. Ellerinde olmayan bir ürünü 2 gün sonra kargoya verdiler. 3 ay kadar oluyo, hepsiburada.com da süper hızlı gönderi olan bir ürünü sipariş etmiştim. 10 gün sonra geldi.
Not: Süper Hızlı Gönderi, hepsiburada.com un stoğunda bulunan ve sitelerinde de belirttikleri üzere 24 saat içinde kargoya teslim edebilecekleri ürünlerdir
Bu arada Şenay KAYA' ya ulaşma ihtiyacı olan varsa, bende bulunan telefon numarası ve dahili numarasını özelden paylaşabilirim ki, kendisinin buna bozulacağını sanmıyorum.
Düzeltme : Bu konuda Şenay Hanım'ın iletişim bilgilerini doğrudan paylaşmanın kendisine ciddi bir iş yükü getirebileceği düşünüldüğünden, sorunu olan arkadaşlar bana sorunlarını özelden yazarlarsa, ben Şenay Hanım'a E-Posta yoluyla aktarabilirim.
Yer imleri