Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: İnternetten alışveriş yaparken bu siteyi kullanmayın.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

gittigidiyorda sıfır urunlerde var sanırım peki onların garantisi var mı

Serhat G
    eskibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 62

Defalarca alış-veriş yapmışlığım vardır. Fakat sanırım işlerinin fazla yoğunluğundan ya da personel eksikliğinden işin suyunu çıkardılar. Bir ürün alacak olursanız sakın yaklaşık şu gün bu gün gelir diye hayal kurmayın çünkü hem sürekli geç geliyor son 1 yıldır hem de 3 üründen birini muhakkak yanlış gönderiyorlar sağolsunlar. Sonra bir de geri göndermeye uğraş geri gönderince de kontrol işlemi 10 gün sürüyor nerdeyse.
    Yanlış işte yahu bozuk demedim ki yanlış ürün neyini kontrol ediyorsun.
    Güvendiğimden geçte gelse sürekli ordan alış-veriş yapıyordum fakat gerçekten bu sıralar beni de bezdirdiler

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Çağlar, sanırım biraz senin şanssızlığın olmuş bu alışveriş.

Bu siteden yüzlerce kez alışveriş yaptım. Hatta şu anda hafta sonu satın aldığım ürünlerin teslimini bekliyorum. Bazı ürünler tedarikçi firmalar tarafından sevk edilemediği için geç gelme imkanı olabiliyor ancak bu sadece bu firmaya mahsus bir şey değil. Bn siparişi verdiğimin ertesi günü ürünü teslim aldığım zaman bile oldu. Benim bu siteyi tercih etmemin en büyük sebebi ise kredi kartı alışverişlerinde oldukça güvenli olması ve beğenmediğim ürünü sorunsuzca iade edebiliyor olmam.

erkan ozan
    erkansass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

kahramanmaraşta yaşıyorum ve hepsiburadadan bugüne kadar aldığım ürünlerin teslimatı en fazla 3 gün sürmüştür. bence piyasadaki en güvenilir site. her kurumda olduğu gibi aksayan işler olabilir muhakkak. lütfen "bu siteyi kullanmayın" gibi ifadeler kullanmayın.

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Hepsiburadadan yıllardır alışveriş yaparım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım... Sizin şansızlığınız olmuş...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Bence şanssızlık olmuş.. Hepsiburadadan defalarca alışveriş yaptım hiç sıkıntı olmadı..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

irfan öz
    taipen71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

Bende kaç kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Arkadaşlara katılıyorum gerçekten sizin şanssızlığınız olmuş...Teslim şartlarına bakarsanız hazırda ki ürünü en fazla 3 iş günü içinde teslim edeceklerini taahhüt ediyolar ama bunun dışında tedarik sürecinde olanlara maalesef birşey yapamıyolar istediğiniz kadar arayın sorun tatmin edici bir cevap alamazsınız bende kolçak almıştım geçen ay ve tedarik edilip kargoya verilmesine rağmen bir türlü kargoda kayıt bulamıyordum birde yılbaşı yoğunluğuna kaldı beklerken daha da beter oldu ama bende dayanamayıp merkezine gittim sağolsun müşteri hizmetlerinden bir bayan arkadaş derdimi anladı da adres bilginiz eksik dedi bende adresi güncelledim halbu ki adresimde 4-5 yıldır hep aynıdır o da ayrı bi ilginçlik işin aslı kargonun iş güzarlığı olmuş ürün olaydan 3 gün sonra elime ulaştı nihayet...Umarım sizede yardımcı olacak birileri çıkar tabi size karşı kullanılan üslupta yanlış olmuş...
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

mesut eyvaz
    mesut eyvaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 34

benim dışımda tüm öğretmen arkadaşlarım bu siteden alışveriş yapıyor bi ben ısınamadım hiç sorun yaşamadılar

süleyman yalçın
    suleyman07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    07 KJ 873
    Edilen teşekkür: 10

valla alışveriş yaptığım siteler bendeistiyorum.com,hepsiburada.com,nelerneler.com, vatancomputer,markafoni,limango,trendyol,bilginizo lsun diye yazdım güvenli yani alışveriş yapabilirsiniz bunlardan hiçbir problem yaşamadım..

Arif Emre Doğan
    circassiancomis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    55 RG 784
    Edilen teşekkür: 14

bende yaklaşık 7-8 yıldır alışveriş yaparım hepsiburada.com dan en son iki siparişimde sorun çıktı ilk i 2 hafta gecikti son siparişte 1 hafta sonra gelmişti, kabul etmek lazım adamlar bir marka yaptılar ama kendi reyonlarındaki malı satmıyorlar, sözleşmeli tedarikcileri var siz daha açtığınızda hepsiburada'nın sözleşmeli tedarikcilerine dönecek açılan dava
    акъылышъуIы зиар фэгъэтIысыгъ къаргеy

chip-farz-vacip-sünnet

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

bimeksden mp4 aldım bana kullanılmış mp3 çalar göndermişler arızalı annem almış sonra fena kavga ettik yenisini gönderdiler sözde büyük firma hikaye internetden mecbur kalmadıkça birşey almam görmeden almam

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Ben bütün alışverişlerimi internetten yaparım. Özellikle de fiyatı yüksek şeyleri kesinlikle internetten alıyorum .Bence birçok esnaftan daha dürüst bir satış stratejileri var. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. İade durumu gerektiği de olmuştu onda da sorun yaşamadım. Değişim gerekmişti onda da sorun yaşamamıştım. Bu aralar markafoni, trendyol ve limango gibi sitelere çok takılır olduk hatunla beraber. Kıyafetleri de internetten alıyoruz artık. Hiçbir sorun yaşamadık bu sitelerden de... Gelen ürünler kaliteli ve memnun edici nitelikte.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

Çağatay Koçak
    fawori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 221

arkadaşlar sonunda ürünü kargoya verebildiler para iadesi olayı 2 yakın arkadaşımda 20-25 günü almış o yüzden buna kızıyorum madem stoğunda olmayan ürün neden belirtmiyorsun ikincisi madem yetişmeyecek neden beni oyalıyosun. Geçen sene e- bay üzerinden arkadaşa proje için ta Amerika hatta Brezilya ve Arjantin üzerinden bazı ürünler aldık yemin ederim 4 gün içinde hepsi ulaştı takip sisteminde ürünün nerede olduğunu gösteren koordinatlı haritalar bile vardı. Ama bizim ülkemizde de sahibinden.com ve gittigidiyor benimde memnun kaldığım siteler.Ama sert tepkim bugün problemin çözümüne sebep oldu yoksa hala bekliyor olacaktım.Bu arada hediyem her türlü yetişmeyecek benzaten aksamayı düşünüp 1 hafta önceden vermiştim nerden bileyim bu kadar uzayacağını!

çağlar karslıoğlu
    alonecece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

merhaba, aranızda yeni katıldım,
    hepsiburada.com internetin bence en güvenilir alışveriş sitesidir, yaşayabileceiniz en büyük sorun siparişinizin en fazla bir kaç gün daha geç gelmesi olur fakat haricinde tüm haklarınızı alabileceğinz sitedir, 10.000 TL den fazla alış veriş yaptım, aracım içinde temizlik malzemeleri pas pas takımı kolçak vs türlü şeyler aldım, bence size tedariği sıkıntılı olan bir ürün denk gelmiştir.

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

bende led ışıklandırma aldım tepe lambası için 1 haftada yolladılar dahada alışveriş yapmam
    birşey değil hediyede aldım onun yanında arkadaşıma onunla beraber yolladılar yani 2 üründe 1haftada geldi

hakan uğur
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. pose744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 9

valla ben de geçen yıl monitör aldım,bir haftada gelmişti... hem hepsi buradandan hem de monitörden memnunum açıkçası ben..

Ozz Evo
    beceriqli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07NZE..
    Edilen teşekkür: 8

Sizin şanssızlığınız olmuştur, tedarikçi firmadan kaynaklanmıştır, hepsiburada da sorun yoktur, kesin başka firmadan kaynaklanmıştır. Gerçekten hayretle okudum.

Ben de 2004 yılından beri hepsiburada.com dan güvenle alışveriş yapardım. Ta ki; geçen yıla kadar. Tek bir sipariş içinde, yapılabilecek ne kadar hata varsa hepsini yaptılar. Bu hatalarını örtebilmek için söylenebilecek ne kadar yalan varsa söylediler. Ve ben bunların hiçbirini yutmadığımı ve yalan ! söylediklerini her defasında yüzlerine vurdum.

Geçen yıl yaşadığım çok ciddi bir sıkıntı neticesinde (hepsiburada.com şirket politikası gereği bana iade etmesi gereken 600 TL'lik ödemeyi bir başkasına yapmaya kalkmış! ), Sanayi Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğü'nden avukat bir arkadaş, ve üç adet tüketici koruma derneğinin başkanının hepsiburada.com üzerinde kurdukları baskı sonucunda Müşteri Hizmetleri Yönetmeni Şenay Kaya hanımefendinin bana ulaşması sonucunda müşterisini memnun edemeyerek de olsa sorun çözülmüş, ve Şenay KAYA hanımefendinin bana iletişim bilgilerini vermesiyle kendimi diğer hepsiburada.com müşterilerine karşı öncelikli hissediyorum.

O sorunlu alışverişten sonra da yaptığım alıverişlerde saç baş yoldurtacak ciddi sorunlar yaşadım ve hepsinde Şenay Hanım yardımcı oldu.

Şunu sorarsanız eğer; madem bu kadar sorunlu bir işletme, neden hala alışveriş yapıyorsun? Buna verebilecek bir cevabım yok, belki alışveriş çok basit yapılabiliyor, bazen fiyatı uygun olduğu ve acil olmadığı için alıyorum, belki de yılların verdiği alışkanlık.

Neyse yeni trendim hizlial.com. Ellerinde olmayan bir ürünü 2 gün sonra kargoya verdiler. 3 ay kadar oluyo, hepsiburada.com da süper hızlı gönderi olan bir ürünü sipariş etmiştim. 10 gün sonra geldi.

Not: Süper Hızlı Gönderi, hepsiburada.com un stoğunda bulunan ve sitelerinde de belirttikleri üzere 24 saat içinde kargoya teslim edebilecekleri ürünlerdir

Bu arada Şenay KAYA' ya ulaşma ihtiyacı olan varsa, bende bulunan telefon numarası ve dahili numarasını özelden paylaşabilirim ki, kendisinin buna bozulacağını sanmıyorum.

Düzeltme : Bu konuda Şenay Hanım'ın iletişim bilgilerini doğrudan paylaşmanın kendisine ciddi bir iş yükü getirebileceği düşünüldüğünden, sorunu olan arkadaşlar bana sorunlarını özelden yazarlarsa, ben Şenay Hanım'a E-Posta yoluyla aktarabilirim.
    Konu beceriqli tarafından (10/03/2011 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.

hakan uğur
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. pose744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 9

Alıntı beceriqli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin şanssızlığınız olmuştur, tedarikçi firmadan kaynaklanmıştır, hepsiburada da sorun yoktur, kesin başka firmadan kaynaklanmıştır. Gerçekten hayretle okudum.

Ben de 2004 yılından beri hepsiburada.com dan güvenle alışveriş yapardım. Ta ki; geçen yıla kadar. Tek bir sipariş içinde, yapılabilecek ne kadar hata varsa hepsini yaptılar. Bu hatalarını örtebilmek için söylenebilecek ne kadar yalan varsa söylediler. Ve ben bunların hiçbirini yutmadığımı ve yalan ! söylediklerini her defasında yüzlerine vurdum.

Geçen yıl yaşadığım çok ciddi bir sıkıntı neticesinde (hepsiburada.com şirket politikası gereği bana iade etmesi gereken 600 TL'lik ödemeyi bir başkasına yapmaya kalkmış! ), Sanayi Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğü'nden avukat bir arkadaş, ve üç adet tüketici koruma derneğinin başkanının hepsiburada.com üzerinde kurdukları baskı sonucunda Müşteri Hizmetleri Yönetmeni Şenay Kaya hanımefendinin bana ulaşması sonucunda müşterisini memnun edemeyerek de olsa sorun çözülmüş, ve Şenay KAYA hanımefendinin bana iletişim bilgilerini vermesiyle kendimi diğer hepsiburada.com müşterilerine karşı öncelikli hissediyorum.

O sorunlu alışverişten sonra da yaptığım alıverişlerde saç baş yoldurtacak ciddi sorunlar yaşadım ve hepsinde Şenay Hanım yardımcı oldu.

Şunu sorarsanız eğer; madem bu kadar sorunlu bir işletme, neden hala alışveriş yapıyorsun? Buna verebilecek bir cevabım yok, belki alışveriş çok basit yapılabiliyor, bazen fiyatı uygun olduğu ve acil olmadığı için alıyorum, belki de yılların verdiği alışkanlık.

Neyse yeni trendim hizlial.com. Ellerinde olmayan bir ürünü 2 gün sonra kargoya verdiler. 3 ay kadar oluyo, hepsiburada.com da süper hızlı gönderi olan bir ürünü sipariş etmiştim. 10 gün sonra geldi.

Not: Süper Hızlı Gönderi, hepsiburada.com un stoğunda bulunan ve sitelerinde de belirttikleri üzere 24 saat içinde kargoya teslim edebilecekleri ürünlerdir

Bu arada Şenay KAYA' ya ulaşma ihtiyacı olan varsa, bende bulunan telefon numarası ve dahili numarasını özelden paylaşabilirim ki, kendisinin buna bozulacağını sanmıyorum.

ilk cümlen ile ikinci cümlen çok çelişkili değil mi?

Ozz Evo
    beceriqli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07NZE..
    Edilen teşekkür: 8

Alıntı pose744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk cümlen ile ikinci cümlen çok çelişkili değil mi?
    Ilk cumle okuduklarim, ikinci cumle okuduklarima karsi saskinligim.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon