Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
100 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Punto Evo Dynamic Eksik özellik (AQS)

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Arkadaşlar o özellik bizde var (ya da ben öyle zannediyorum) 7 aydır bu araca sahibiz ve yazın çok kullandık klimayı haliyle... "AUTO" tuşuna bastığınızda dijital ekrandaki hava dolaşım sistemi simgesinde "AUTO" yazmakta. Bunun haricinde bir de mesela dikkatimi çekti öndeki aracın egzost kokusunu duydum diyelim sadece çok hafif duyuyorum ve sonra direk koku kayboluyor. Bu da dış hava alımını kestiğini belirtir.

Yalnız buraya dikkat:
    Klima sadece "AUTO" konumundayken ve ekranda "FULL AUTO" yazıyorken bu özellik devrede. Yoksa kışın şu günlerinde mesela dışarda ne varsa içerde Çoğu kez manuel kontrol etmek zorunda kalıyorum yani kışın. Ama yazın hiçbir problem yoktu. Ha bazen algılamadığı oluyordu tabiki o zaman da elle müdahale ediyordum.

Gene FIAT'ın bazı araçlara koyup bazı araçlara koymama gibi bir meselesi mi var yoksa?

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

Bu özellik tam olarak nasıl birşeydir arkadaşlar otomatik mi devreye giriyor bu.biraz daha detaylarsanız sevinirim.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Oğuz MERDAN
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

benim bildiğim kadarıyla yukarıda bahsettiğim gibi çalışıyor Hüseyin Abi. Ama yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltirler birazdan Eğer bir eksiklik varsa sonuna kadar hakkımızı arayalım...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

arkadaşlar aracı ilk aldıgım zamanda klima açıkken kendi kendine dıştan hava alımını durdurmuştu araç diye hatırlıyorum.. ama dikkat gerekiyor sanırsam ben bir kez gördüm klima açıkken iç sirkülasyona geçti ve onun ışıgı yanmıştı..

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

AUTO VEYA FULL AUTO'da Klima açıkken çalışıyordur,buğulama yapmaması için.
    Gezgin Gp.

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

bugun servise gittim yine direksiyon altından gelen gıcık ses için AQS i sordum var dediler. bende gösterın dedım bılgısayardan şemayı açtılar bulamadılar yok boyle bısey dedım. hocalarınla gorusuceklermiş sonra bana dönüceklermiş, bende bunu yedim bakalım sonucu ne olacak

Murat D
    IVAA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karaman
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 FL
    Edilen teşekkür: 110

için rahat olsun yok eğer varsa klima ekranına bakın AQS yazısı olması lazım.

barış aykan
    BAYKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 3

açıkçası aqs.i ben de görmüştüm arabayı ilk aldığımda. ama bir türlü o özelliği çalıştıramadım. her defasında araba leş gibi oluyor. (özellikle dilovasında,bilen bilir)

auto ile full auto arasındaki farkı da bulamadım. (klima full autoda çalışıyor, biliyorum arkadaşlar ama nasıl ikisi de auto olabilir anlamıyorum. sanırım kastedilen şey farklı..)ben bir keresinde auto bile yazmadan havalandırmayı çalıştırmayı başardım. bunların arasındaki farkı ise çözebilmiş değilim.

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Evet kılavuzda yazıyor ve egzos içeride...Yazın sıcaklarda olup şimdi olmaması ilginç bir tespit. Ama içeri ve dışarı hava sirkülasyonunu daha optiumum ayarlamak için yapıyor gibi, yani kokuyla ilgisi yok diye sanıyorum. Yani dışardaki hava -5 ise bir süre dışardan değil içerden sıcak havayla daha verimli ısıtıyor/sogutuyor gibi geldi ama kesinikle koku olayıyla ilgili bir sistemi yok klimanın...

Murat kardeşim umarım sonuc alırsın/alırız.

Oğuz MERDAN
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Yazın sıcaklarda olup şimdi olmaması derken kışın genelde "AUTO" modunda çalışıtırıyorum klimayı Halit Abi. Çünkü FULL AUTO moduna geçince kompresörde devreye giriyor. Kompresöre gerek yok ısıtmada onun için bende kompresörü kapatıyorum o zaman AUTO moduna geçiyor. Haliyle AQS de devre dışı kalıyor gibi geldi bana..

Serdar Y
    usermm1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 169

bence tüketici mahkemesine verin. hakim tüketiciyi haklı bulursa fiat ya bu sistemi takar yada aqs fiyatı kadar para iadesi veya buna denk bir hediye vermek durumda kalır. diğer evocularda bu kararı emsal gösterir onlarda hakkını alır.
    Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein

AZM ÜSTDG
    azem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1

Bende bu gün kullanma kılavuzunu incelerken okumuştum ama bulamadım opsiyonel diye düşünmüştüm.ama değilmiş benimkide 1.3 multijet dinamik .Bende yarın servisi bi arıyım Murat bey sizde bir sonuç alırsanız haber verin lütfen

TOLGA ÖZDEMİR
    evoantalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

evet çok güzel bi noktayı kestirmişin arkadaşımm... kokuyu kesmıyor dışarda tos olsun içeri alıyor

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

13 m jet active 2008 model puntoda var hemde çok iyi görevini yapıyor evoda nasıl olmuyo heyret verici bir durum fıat böyle hatalar yapmamalı dünya devi bir marka ya gerçekten yakışmıo

Murat D
    Nereden
    Karaman
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 FL

Alıntı azem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu gün kullanma kılavuzunu incelerken okumuştum ama bulamadım opsiyonel diye düşünmüştüm.ama değilmiş benimkide 1.3 multijet dinamik .Bende yarın servisi bi arıyım Murat bey sizde bir sonuç alırsanız haber verin lütfen
    Bu aralar düğün işlerim olduğu için ilgilenemiyorum ama bu işler bitsin soluğu mahkemede alacağım. gelişmeler oldukça buradan yazarım.

Fatih Şen
    EVOCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 ED 9677
    Edilen teşekkür: 39

Otomatik Kumanda Durumunda Devreye Giren Bir Sistem Olduğu Gayet Açık.. El iLe Değilde Otomatik Konumda Bu Sistem Devreye Girmiyorsa Haklısınız Ama Yok Diğer Hallerde de Bekliyorsanız Uzgunum Beklentiniz Biraz Fazla.. Klavuzda Yazanı Ben Boyle Yorumluyorum..

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı IVAA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aralar düğün işlerim olduğu için ilgilenemiyorum ama bu işler bitsin soluğu mahkemede alacağım. gelişmeler oldukça buradan yazarım.
    hep beraber takip edelim.. bana var gibi gelmişti dedim ama emin degilim. yoksa eger hakkımızı savunalım. ne yapmamız gerekirse yapalım..( bunun olup olmadıgını nasıl anlıyacaz bilen biri varsa anlatsın kontrol edelim sonra ona göre tavır alırız)

Murat D
    Nereden
    Karaman
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 FL

aracım 16000km oldu genelde şehirler arası yollarda kullanıyorum kamyonun arkasına çok düştüm çok tünellerden geçtim, klimanın bütün konumlarını denedim FullAuto, Auto, mono ama sistem devreye girmedi, kullanım kılavuzunda yazana göre ekranda AQS yazısı olması gerekiyor. Zaten servise götürdüğümde bilgisayara bağlatarak kontrol ettik araçta AQS sistemi yok dendi hatta Evolarda yok dendi.
    Alıntı zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hep beraber takip edelim.. bana var gibi gelmişti dedim ama emin degilim. yoksa eger hakkımızı savunalım. ne yapmamız gerekirse yapalım..( bunun olup olmadıgını nasıl anlıyacaz bilen biri varsa anlatsın kontrol edelim sonra ona göre tavır alırız)

Fatih Şen
    EVOCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 ED 9677
    Edilen teşekkür: 39

Mesai Çıkışı Sizin İçin Bir Kompresör Testi Yapıcam Yarın Bildiririm Sonucları D:

Bülent Özenç
    bcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar Tofaş'tan bana cevap geldi kullanıcı el kitapları , bayi satış broşürleri ve İnternet sitesindeki bilgiler global olduğu için böyle yazıyormuş hadiiiiiiiiiii canım sende zaten bizlerde hata ki Tofaşla muattap oluyoruz biz niye direk İtalyayla Fiatla muattap olmuyoruz

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon