Murat bazı evolarda çalıştığını söyleyen arkadaşlar var. Bu durum biraz çelişki oluşturdu. Acaba kokuyu kesiyor ya da kokulu ortamda koku gelmiyor diyerek mi bunu söylüyorlar bilemiyorum. Ama dijital ekranda ve full auto yazdığında AQS yazısının çıkması gerektiği bir şart değil ise belki de çalışıyordur diyorum. Sana servisin söyledikleri evolarda yok şeklinde belki ama inan bana servislerin tanımadıkları, hatta tanıtamadıkları arabalar hakkında söylediklerinden ziyade kendi tecrübelerimiz daha önemli diye düşünüyorum.
Umarım evolarda olduğunu söyleyen arkadaşalr açıklarlar.
Hatta AQS yazdığı anı fotoğraflamayı başaran arkadaşların paylaşmasını ümit ederim.
Selamlar
Halit haklısın bazı arkadaşlar bunu söylüyor ama ayrıntı yok. benimde aklıma şu geliyor acaba bu arkadaşlar iç hava sirkülasyon düğmesine basıptamı koku gelmesini engelliyor yoksa araba kendisimi yapıyorbunları geçtim tamam hadi servis yanıldı diyelim, servis bilgisayar ile bağladı bulamadı diyelim, sonra fiat çağrı merkezi yanıldı diyelim, fiat genel müdürlüğündeki çalışanlarda yanıldı diyelim, bu araç ile 20.000km yol yaptım hiç birinde araç kendi kendine iç hava sirkülasyonunu devreye sokmadı. 2010-2011 bravoda klimada AQS var, modelini bilmediğim ki artık üretilmiyor Stillo da klimada AQS yazıyorsa bence bizim araçlarda AQS sistemi yok
biraz ateşli konuştum kimseye kızdığım yok sakına yanlış anlaşılmasın![]()
banada yazın çalışırken var gibi gelmişti yazmıştımda. ama bu konu açıldıktan sonra özellikle dikkat ettim, olan egzos kokusu içeri geliyor, dışarda hangi koku varsa içerde.. tamamen murat arkadaşım haklı, bizim arabalarda dışardaki kokunun hepsi içerde oluyor.. vede satarken hava kalite sistemi oldugunu söylemişlerdi.. yani kandırıldık..
murat bey teşekürler ayrıca star stop olayı var katologlarda bazı bayi sayfalarında standrt olacagı bazılaırın da gözükmüyor kıyaslamada fiesta kia ceed ile karşılaştırdım evo dedim inş yanılmam
bildiğim kadarı ile kullanma klavuzları değiştiriliyor hatta yeni kılavuzdan bana gönderileceği söylendi. tanıtım broşürleri konusunda bilgim yok
evocu arkadaşlar bırakmayın bu işin peşini bence çok güzel şeyler koparırsınız..
Arkadaşlar belki sistem otamatik çalışmıyor olabilar ama yinede biz kullanıcı manuel çalıştırdığımız zaman ekranda AQ harfler olması lazım ne harf var nede temizlik . belki manuel devreye alınca kirli hava girmesini engelliyor olabilir. tam emin değilim.
ben de bu konu nereye gitti diyordum bugün
Halen bir sonuç yok sanırım ortada. Hakkımızı arayalım derim bende...
Birimiz yada birkacımız bu konuda haerkete geçmeliyiz ancak o zaman netice olabilir.En azından herkes kendince bir ilerleme yada caba sarfederse bakalım ortaya ne çıkar .
kullanma klavuzuna koymuşlar dediklerinin aynısını yapıyorum full autoda çalıştırıyorum yinede çalışmıyor. bu fiat bir tuhaf ya çogumuz murat bahsetmese farkında bile olmayacagız. ama bu konuda haksızlar. m. hizmetlerini arıyorum şimdi..belkide diz hava yastıgı polen filtresi filanda yoktur. audi çıkışı zaten yok ..
Zafer bey ben aradım servise yönlediriyor.
benidebu servisten kurtulamıyacam
herkes arasın sonrada servise gideriz kafayı yesinler noluyor diye..
yok ya aqs yazısı yazmadı ekranda foto çekemedimalla ala yoksa bende de mi yok
![]()
bu bahsettiğimiz özellik dışarıdaki pis kokuyu içeri geçirmeme özelliği ise bunu bi tuşa basarak gerçekleştiriyorum ben yani düğmeye basınca 3-4 saniye içinde devreye giriyo ve pis kokuyu almıyo içeri ama aqs nedir onu bilmiyorum az önce ekranda aqs yazıyo dedim ama yazdığını görmemiştim özellik çalıştığına göre yazıyodur diye düşünerek söyledim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri