Basınız saolsun, cok gecmis olsun
Printable View
Basınız saolsun, cok gecmis olsun
başınız saolsun ve geçmişolsun .bunlaı görünce daha bi korkuyorum trafikten
başınız sağolsun.... allah rahmet eylesin...
çok büyük geçmiş olsun....
Başınız sağolsun, kaza için de geçmiş olsun, çok şükür ki sizlere birşey olmamış..
Başınız saolsun geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin... Lütfen sıkıntılarla dertlerle karşılaştıgınızda neden ben demeyin, bilinki her yaptıgımız şeyle sınanıyoruz.
Büyük bir dertle karşılaştıgınzda RABBİNE dönüp benim büyük derdim var deme..
Derdine dönüp benim Büyük RABBİM var de....
Herkese Hatasız kazasız belasız cezasız hayırlı günler.......
arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim.
sevgili babamı da geçtiğimiz hafta toprağa verdik. allah gani gani rahmet eylesin babama. dualarınız ve iyi dilekleriniz için sağolun.
...
kanser hastalığının çaresi yok malesef. allah inş. devasını verir biran önce. allah düşmanım başına vermesin bu hastalığı. kayınpederimi 37 günde aldı, babamı da tam 5 ayda aldı. zor arkadaşlar gerçekten.
Başınız sağolsun, büyük geçmiş olsun..
Başınız sağolsun, büyük geçmiş olsun Allah korumuş sizleri...
başınız sagolsun aynı süreci yaşamış ve genç yaşta annesini kaybetmiş biri olaraksizi çok iyi anlıyorum
Allah rahmet eylesin... Başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Benim babaannem de kanserle boğuşuyor uzun zamandır. Artık uzatmaları oynuyor doktorların dediğine bakılırsa. Kemoterapi filan da onu çok yıpratıyor biraz daha fazla hayatta kalmasını sağlasa dahi... Bilirim bu hastalığın ne kadar kötü olduğunu. Dedemi de kanserden kaybettik :( Babanız nur içinde yatsın...
başın sağolsun :(
allah geride kalanlara sabır versin ölmüşlerin ruhları şaat olsun...
başın sağolsun arkadaşım.. Allah beterinden saklasın, çok geçmiş olsun. Sadaka vermeni tavsiye ederim, kazadan beladan uzak tutsun seni.