Başınız sağ olsun... Allah korumuş...
Printable View
Başınız sağ olsun... Allah korumuş...
başınız sağolsun Allah beterinden saklasın..
başınız sağolsun geçmiş olsun
Allah kalanlara sağlıklı huzurlu ömürler versin, kaza için geçmiş olsun.
Başınız sağolsun öncelikle Yüce Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.Kaza içinde geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici.
Başınız sağolsun! Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.
Kaza ile ilgili büyük geçmiş olsun.
Başınız sağolsun büyük geçmiş olsun
basınız sgolsun cok gecmıs olsun
Başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin.
Kazanız için çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Neyseki o telaş ve hengame içinde daha ciddi şeyler yaşamadınız.Tekrar tekrar geçmiş olsun.
Büyük geçmiş olsun. Başınız sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin. Sizde hiç canınızı sıkmayın. Her işte bir hayır vardır. Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.
böyle bı durumda insan ne konuşacagını,nasıl hareket edeceğini bilemıyor.acınızı anlıyorum.allah sabırlar versin,başınız sağolsun.geçmiş olsun
basınız sagolsun abi..
ve gecmıs olsun :S
büyük geçmiş olsun.
allah sabır versin
öncelikle başın saolsun ve çok geçmiş olsun
bu tır şöforlerini gerçekten anlamıyorum uzun yolda giderken öyle bir sollama yapıyorlar ki tamam öldüm diyorum ben bu insanların amaçları ne anlamış değilim halen
tekrar teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.
bu tır şöförünün yaptığını aklım hala almıyor. kasten adam öldürmeye teşebbüs bu. cezas olmalı. ama yok. öylece çekip gidebiliyor adam. inanılır gibi değil gerçekten. bu tır şöförlerinin ehliyet almaları yola çıkmaları gibi konularda psikolojik değerlendirme yapılmaları lazım. yani adam indi tırdan. sarhoş gibi. kaymış tipi felan. ama alkol çıkmadı. ama belli kafası güzel yani amcanın. neyse yapacak birşey yok. cana gelmedi çok şükür.
öncelikle başınız saolsun, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır.
kaza için geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden korusun.
aracın bugün yapımına başlanmış. experden haber gelmiş. 2 sayfa malzeme var değişecek. gerçekten büyük değer kaybı oldu benim için. bu arada şasenin ön kısmında da sıkıntı varmış. daha adam olmaz sanırım bu araç. neyse. üzülecek o kadar çok şey var ki. bir ara buna da üzülürüm fırsat bulunca. tekrar teşekkürler herkese.
Abi başınız sağolsun öncelikle. Sonra Allah korumuş sizi. Hakikaten çok kötü şeyler olabilirmiş. Geçmiş olsun...
başınız sağolsun çok geçmiş olsun..
Başınız sağolsun. Allah babanıza rahmet eylesin, size ve ailenize sabırlar versin. Bende aynı hastalıktan 45 yaşında babamı kaybettim. Dediğiniz gibi uzun, üzücü ve yorucu bir süreç. Mekanı cennet olsun.
Kaza içinde çok büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakalarınız varmış. Allah başka acı ve üzüntü yaşatmasın.