Maalesef bazen hayat kötü süprizlerle çıkabiliyor karşımıza. Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin. Bu kazada olduğu gibi en azından cana geleceğine mala gelsin
Printable View
Maalesef bazen hayat kötü süprizlerle çıkabiliyor karşımıza. Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin. Bu kazada olduğu gibi en azından cana geleceğine mala gelsin
Öncelikle başınız sağolsun sonrada geçmiş olsun.
Başınız sağolsun ailenize başsağlığı dilerim kazayıda ucuz atlatmışsınız büyük geçmiş olsun.
Başınız sağolsun ve geçmiş olsun....
başınız sağolsun ve büyük geçmiş olsun.
Allah korumuş sizide.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin saygıdeğer arkadaşım, size de geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Başınız sağolsun, büyük geçmiş olsun..Allah korumuş sizleri...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. sağolun. dostlar sağolsun..
servise kaza fotolarını gönderdim. sağolsunlar baya ilgilendiler. 4-5 parça değişim olacak .. araç baya bi değer kaybedecek. ama hiç umrumda değil. sağlam olsun gitsin başka birşey gerekmiyor.. çok şükür verilmiş sadakamız varmış sağ sağlim çktık o araçtan.
araçta değişecek parçalar:
- ön tampon
- arka tampon
- lastikler, cantlar, cant kapakları
- sol ön ve arka kapı
şasede oynama yokmuş. motor yürüyen aksamda da herhangi bir sıkıntı yokmuş.
Başınız sağolsun vede çok geçmiş olsun...
Öncelikle başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin. Kaza olayı için de geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin, size birşey olmamış ya, önemli olan da bu...
senin ve tüm ailenin başı sağolsun ve sanada geçmiş olsun allah korumuş....
Basınız sagolsun. cok gecmiş olsun.
Öncelikle Allah sabır versin ve çok geçmiş olsun.Sanırım yan hava yastıklarınızda açılmamış.
basınız sag olsun kaza ıcnde gecmıs olsun
Başınız sağolsun, şayet bir araba içindeysen gerçekten insan hayatı pamuk ipliğine bağlı, Cuma günü Samsundan çarşambaya geliyoruz gece saat 1 gibi 3 araba hızımız 160, 170 sağanak yağmur yağıyordu önümdeki arkadaş 2 defa kaza atlattı ben komvoyun ortasındaydım samsun çıkışında bir tır orta şeritteyken sol şeride geçmeye kalktı önümdeki arkadaş ucuz yırttı, soğuk kanlıydı ama 2. olayda yapacak pek birşeyi yoktu çarşamba girişinde bu sefer bir otobüs sol şeride geçmeye kalktı 3 araba peş peşeydik solda hepimiz selektör yaptık otobüs kendini topladı ama yolda biriken su önümdeki arkadaşı birden orta şeride attı, ben otobüsün yanındaydım arkadaş otobüsü geçmişti ve otobüsün tam önüne geçti.. bizim arabalar çekme falan yapmadı ama, hep düşünüyorum ya öndeki arkadaş otobüse vursaydı peşinden biz ona, yada öndeki kefeni yırttı ben otobüse vursaydım, arkadaki bana, her olasılıktan bir facia çıkıyor
Hocam basınız sagolsun ve çok büyük geçmiş olsun Allah geride kalanlara sabır versin...
Başınız sağolsun ve çok büyük geçmiş olsun..
başınız sağ olsun, geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın
bşın sağolsun abi gçmiş olsun sana bişey olmamış şükür araba yapılır sıkma cnını..