-
punto evo
Kardeşim başınız sağolsun .akabinde geçmiç olsun . Tüm forumdaki arkadaşlar size ip ucu araçınıza bindiğinizde 1 besmele ,1 fatiha ve kanaat getirene kadar da allahın ya rauf ismini zikrederseniz .gelecek kazada beladan kendinizi korumuş olursunuz .tecrübe ettim.
-
başınız sağolsun allah kalanlara sabır versın ve çok geçmiş olsun bence bunun üzerine hemen bir kan akıtman sart olur dıye dusunuyorum
-
Geçmiş olsun başınız sağolsun .
-
Öncelikle Başınız Saolsun Cenab-ı Allah Geriye Kalanlara Sağlıklı Ve Uzun Ömür Versin. AMa Ne Yazıkki Bu Bir Gerçek Cenaze Ve Düğün Gibi Merasimlere Katılımlarda Bu Gibi Şeyler Yaşanıyor. Sanırım Üzüntü Heyecan Gibi Şeyler Bunlara Etken Oluyor. Çok Çok Geçmiş Olsun.
-
başınız sağolsun, geçmiş olsun.
-
Büyük geçmiş olsun.Ölümün her an aklımızda olması gerekiyor ancak sadece bu gibi durumlarda insan kendini gözden geçiriyor.Mevlam beterinden korusun.
-
Başınız sağolsunve çok büyük geçmiş olsun.
Allah geride kalanlara, sizlere uzun ömürler versin ve bir daha
başka acı keder göstermesin... :(
-
Öncelikle başınız sağolsun ve büyük geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun kardeşim ve başınız sağolsun.Allah mekanını cennet etsin inşaallah. Ben yoğun bakım çalışanı bir Sağlık Memuru olarak şunu söyleyebilirim; Kanser hastalığı hem hasta hem de yakınları için çok üzücü ve çok meşakkatli bir süreç. Durumu ve hastalığı çok çok kötü olmadan Rabbim almış yanına...Birazda bu yönünden düşünün... Sabırlar dilerim...
-
Başınız sağolsun... Geçmiş olsun...
-
Başınız sağolsun, geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Verilmiş sadakanız varmış şükrolsun.
-
allah daha beterinden korusun çok geçmiş olsun...
-
başınız sağ olsun üzücü bir durum
-
Başınız sağolsun çok büyük geçmiş olsun
-
Allah kayınbabanıza rahmet eylesin, geçmiş olsun.
-
başınız sağolsun büyük geçmiş olsun.. Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin
-
Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Bir arkadaşın dediği gibi, kanseri çok iyi bilirim :( Gerçekten hasta için de yanındakiler için de zor bir süreç bu hastalığı çekmek. Allah daha kötü günleri yaşatmadan almış yanına sevdiği kulunu. Buna böyle inanmak gerekir. Kaza için de büyük geçmiş olsun diyorum. Trafikte ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Aslında bozuk psikolojiyle veya çok acele varken araç kullanmamak gerekiyor ama malesef çoğu zaman çoğumuz buna dikkat etmiyoruz.
-
Başınız saolsun büyük geçmiş olsun... Sakaryada tır kamyon kamyonet gibi büyük araçların böyle hatalar yapıp otomobilleri parçaladıgına bir çok tanık oldum.. Allah beterinden saklasın..
-
Başınız sağolsun kazayıda ucuz atlatmışsınız dediğiniz gibi tır şoförü farketmese daha kötü sonuçlar doğurabilirdi çok geçmiş olsun yazdıklarınıza tamamen katılıyorum hayat çok kısa...
-
Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Kılpayı hayat işte..