Abi DSG 7.ileri olması yeter ama bravo da donanım olarak daha yüksek galiba golftan??!!
Abi DSG 7.ileri olması yeter ama bravo da donanım olarak daha yüksek galiba golftan??!!
![]()
karar verdim demiyelim de..bravo'nun şansı çok yüksek diyelim!
ama yukarıda da bahsettiğim gibi bana golf aldırabilecek tek etken; doğuş satış - servis ekibinden birileri ile..doğuş'tan bir ustayla bir ahbaplık ilişkisi oluşturulması olur diye düşünüyorum...
10.000 az para değil...
bunu da aşağıdaki söze bağlıyorum
araba alma servis al!![]()
bak benim araba 4000 de yag eksiltmiş ama ben fiata servisede güveniyorum. can sıksa bile kavga gürültü mecazi anlamda bir şekilde sorun çözülecek.. servis arabadan önemli. gerçi herkes diger marka araçlardan kullanıyor serviste ne yapıyorlar bilmiyorum. ama ben servisimden memnunumservisi olmasa iyi fiattan araba almam. golf kalite olarak iyi bu kesin fanatiklige gerek yok. bizim araçların tıkırtısı bitmez. bunları göze alarak fiat alan mutlu olur digerleri sürekli şikayetlerini yazar durur.( büyük beklenti hüsranla sonuçlanır)
Yaw 60 bin falan yanlış değilsem dolu bir golf.Yani fark 10 binden kesin fazladır.Manyak olmak lazım o kadar parayı o arabaya vermek için.63 bin'e dizel Insignia satılırken 60 bin golf'e ???
Al Bravo'yu en dolusundan mis gibi halen sınıfında o motorla rekabet edebilecek olanda yok sanırım.
ben ortadan eksozlu momo jantlı golf görmek istiyorsun sen golf al![]()
bravo ya bi de skydomme aldımmı tamamdır bravo diyorum
![]()
TSİ Jetta.
+1Golf +3146546546 DSG
Dizel en full Golf şu an DSG şanzumanla birlikte 58700 TL. Insignia ise düz vites seçeneği ile 64 binden başlayarak 85 bine kadar çıkıyor. Yani aralarından ciddi bir fark var bence fiyat olarak. Artı vergi dezavantajını da koyduğunuzda çok da mantıklı durmuyor bence.
En full Bravo'nun da şu anki liste fiyatı 43943 (kampanyalı indirimli fiyatı, yokse 47 bin seviyesinde) Bu araca SK, AK, Skydome vb eklediğinizde bunun da fiyatı 47-48 bin seviyelerine çıkıyor. Yani arada 10 bin TL'lik bir fark var gerçekten de.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
meyer herkes golf için puntosundan evosundan breavasından vazgeçermiş vaybe =)
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
32 bin euro ya BMW 3.16 da düşünülebilir![]()
Eğer param VW in herhangi bir dizel aracına yetiyorsa asla Fiat Bayisinin önünden geçmezdim. Bu benim şahsi fikrim. Bence VW ölüsü Fiat'a on basar. Bir Fiat kullanıcısı olarak hem otomobil kalitesi hem de servis ve satış sonrasıhizmetlerdeki kalite açısından değerlendiriyorum. Tek kusuru pahalı olmasıdır VW'in. Ne kadar ekmek o kadar köfte![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Valla ben en son pazarlık yaptığımda bahsettiğiniz araç için o fiyatı alamadım. Ama pek pazarlık kabiliyetim de yoktur hani
Yukarıdaki 43943 liralık fiyatın da kampanyalı fiyat olduğunu göz önüne almak lazım.
Sonuç itibariyle en azından 10 bin TL fark var. Değer mi değmez mi o ayrı konu. Bana kalırsa bu sınıftaki hiçbir araba bu fiyatlara değmez gibi geliyor. Ne Bravo, ne Golf, ne Megane, vb vb vb. Ama ikinci ele de her zaman güvenilmiyor işte.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
dualogic modellerinde spk standarttır extra para ödemezsiniz yani 43943 lü bravo dynmic plus dualogicin fiyatının içinde spk da war48.593-1.500 =47.093 + bu sport donanım fiyatından hesaplanmış arkadaş dynmic plus demiş yukarada dyanmic plus la sport arasındaki farkı düşersek olcaksa araç 47093-1858 =45235 + pazrlıkla ne koparırsa
bravo dynmic plus dualogic
spk
ak
skydome
=45235 liste fiyatı (pazarlık hariç)
benim fikrim bravodan yana aradaki 15 binde cebime kalsın + daha fazla donanım+ daha fazla performans daha ucuza bennm fikrim bravodan yana golfün bana göre tek artısı dsg ve adı.... aynı fiyatlarda olsa düşünebilirdim ama bu durumda + opsiyonları çıkartıp golf donanımyla alsak 20 bin gibi bir fark olucak bu kadrınıda hakketiğini düşünmüyorum
Genel bir yorum yapmak istiyorum. Türkiye'deki çoğu insan pahalı araç=kaliteli araç diye çözümleme yapıyor. 15 bin tl ne zaman az bir miktar oldu? Şöyle düşünmek gerek 45 50 bin arası full+full bravo alıcaksınız. 60 bin'e boş bir vw.. 60 bin 70 bin tl'niz varsa bmw gibi markalara talep etmenizi öneririm.[Şahsen ben o kadar parayı araba için kullanmayıp yatırım yapmayı tercih ederdim ya da gelecek için kullanmayı.] Saygılar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri