Sayfa 2/9 İlkİlk 123456 ... SonSon
165 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Bravo - Golf Çıkmazı ???

mustafa tamer
    mustelf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 62

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10000 tl 67 depo yakıt demek.... Buda yaklasık bedawa 50000 km demek.... 10000 ı at bı hesaba bıde kart actır bankadan hesap adına..... 50000 km dusunme yakıtı.... Bu kadar fıat kullanıcısını da kınıyorum ne bu golf sewdası karrrrdesim.....fıatın dızelı vede brawosu tork bg opsıyon olarak kat kat ustunde.... Bos polo 32000 .... Saglamdır ww tamamda e brawoda teneke degıldır... Brawo yanı bu gelly falanda degıl... Ve bence en onemlı yanı: Ww bana 50 yas ustu aracı hıssı wermıstır daıma sırocco bıle genclık waadetmıyor bana... Al kardes browayu beyaz skydomuda patlat bakan bır daha baksın.... Ww uda her ortamda tokatlarsın yollarda.... Onun hıssını sol sınyalı yakınca anlarsın... Ayrıca ıkıncı el fıyatı yuksek olabılır golfun ama zaten alım fıyatı 10000 fazla bırde ısın ıcıne cok abartılmıs serwıs fıyatlarını koy... Brawo daıma, kullanırken senden az goturecegınden moneylerı , ılerde harcama ılk alım servıs ve yakıt fıyatlarını bır araya getırıp kıyaslama yaptıgında daha karlı olacaktır.......... ılk cumle onemlı 10000 tl 67 depo yakıt demek

+10000

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Abi DSG 7.ileri olması yeter ama bravo da donanım olarak daha yüksek galiba golftan??!!

Mertcan Mertcan
    deniz6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 42

Alıntı unik06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaşırdım doğrusu,
    bu kadar da ezici bir golf üstünlüğü çıkacağını beklemiyordum!

evet,
    malzeme kalitesi ve işçiliği tartışılmaz;

ama sizlerinde bahsettiğiniz gibi Doğuş'un o snob'luğu..o burnundan kıl aldırmazlığı yok mu (daha kazık servis fiyatlarından bahsetmedim bile) bu nedenler o kadar kalite ve konfor avantajını nötr'lemeye yetiyor sanki ?

heralde alana kadar geçecek olan bu süre içerisinde çevrem vasıtasıyla doğuşta bir servis ahbaplığı oluşturamazsam gidip paşa paşa Bravo'yu çekicem gibi görünüyor ???
    Sen kararını çoktan vermişsin zaten şimdiden hayırlı olsun.

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Alıntı deniz6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kararını çoktan vermişsin zaten şimdiden hayırlı olsun.

karar verdim demiyelim de..bravo'nun şansı çok yüksek diyelim!

ama yukarıda da bahsettiğim gibi bana golf aldırabilecek tek etken; doğuş satış - servis ekibinden birileri ile..doğuş'tan bir ustayla bir ahbaplık ilişkisi oluşturulması olur diye düşünüyorum...

10.000 az para değil...

bunu da aşağıdaki söze bağlıyorum

araba alma servis al!

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

bak benim araba 4000 de yag eksiltmiş ama ben fiata servisede güveniyorum. can sıksa bile kavga gürültü mecazi anlamda bir şekilde sorun çözülecek.. servis arabadan önemli. gerçi herkes diger marka araçlardan kullanıyor serviste ne yapıyorlar bilmiyorum. ama ben servisimden memnunum servisi olmasa iyi fiattan araba almam. golf kalite olarak iyi bu kesin fanatiklige gerek yok. bizim araçların tıkırtısı bitmez. bunları göze alarak fiat alan mutlu olur digerleri sürekli şikayetlerini yazar durur.( büyük beklenti hüsranla sonuçlanır)

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10000 tl 67 depo yakıt demek.... buda yaklasık bedawa 50000 km demek.... 10000 ı at bı hesaba bıde kart actır bankadan hesap adına..... 50000 km dusunme yakıtı.... bu kadar fıat kullanıcısını da kınıyorum ne bu golf sewdası karrrrdesim.....fıatın dızelı vede brawosu tork bg opsıyon olarak kat kat ustunde.... bos polo 32000 .... saglamdır ww tamamda e brawoda teneke degıldır... brawo yanı bu gelly falanda degıl... ve bence en onemlı yanı: ww bana 50 yas ustu aracı hıssı wermıstır daıma sırocco bıle genclık waadetmıyor bana... al kardes browayu beyaz skydomuda patlat bakan bır daha baksın.... ww uda her ortamda tokatlarsın yollarda.... onun hıssını sol sınyalı yakınca anlarsın... ayrıca ıkıncı el fıyatı yuksek olabılır golfun ama zaten alım fıyatı 10000 fazla bırde ısın ıcıne cok abartılmıs serwıs fıyatlarını koy... brawo daıma, kullanırken senden az goturecegınden moneylerı , ılerde harcama ılk alım servıs ve yakıt fıyatlarını bır araya getırıp kıyaslama yaptıgında daha karlı olacaktır.......... ILK CUMLE ONEMLI 10000 TL 67 DEPO YAKIT DEMEK
    Alıntı Alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf Bravodan ucuz bile olsa KESİNLİKLE vw ALMAM. Bir kere adamlarda müşteri memnuniyeti denen şeyden eser yok. Servis' i söylemeye ise zaten gerek bile yok. O na vereceğin parayla yapıştır 120' lik sky lı bir bravo hem Golf' u yolda maymun edersin, hemde konforun keyfini sürersin...
    bende katılıyorum.. çok samimi söylüyorum iki tane golf alacak param dahi olsa yine gidip bravo alırdım!

7. Bu mesajı için 2 kişi cilem'ye teşekkür etti:

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Yaw 60 bin falan yanlış değilsem dolu bir golf.Yani fark 10 binden kesin fazladır.Manyak olmak lazım o kadar parayı o arabaya vermek için.63 bin'e dizel Insignia satılırken 60 bin golf'e ???
    Al Bravo'yu en dolusundan mis gibi halen sınıfında o motorla rekabet edebilecek olanda yok sanırım.

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

ben ortadan eksozlu momo jantlı golf görmek istiyorsun sen golf al

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

bravo ya bi de skydomme aldımmı tamamdır bravo diyorum
    TSİ Jetta.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

+1Golf +3146546546 DSG

Oruç Yılmaz
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ortadan eksozlu momo jantlı golf görmek istiyorsun sen golf al
    yok bu sefer oynamam hacııı!!

eee...R32 de alamayacağımıza göre soldan çift çıkış olabilir en fazla

jantta ise...acele etmeyip oz moz alırız artık

Sancar Sönmez
    StarJet Dynamic 1.4 95Bg. piankhy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 25

Alıntı akin78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw 60 bin falan yanlış değilsem dolu bir golf.Yani fark 10 binden kesin fazladır.Manyak olmak lazım o kadar parayı o arabaya vermek için.63 bin'e dizel Insignia satılırken 60 bin golf'e ???
    Al Bravo'yu en dolusundan mis gibi halen sınıfında o motorla rekabet edebilecek olanda yok sanırım.
    Dizel en full Golf şu an DSG şanzumanla birlikte 58700 TL. Insignia ise düz vites seçeneği ile 64 binden başlayarak 85 bine kadar çıkıyor. Yani aralarından ciddi bir fark var bence fiyat olarak. Artı vergi dezavantajını da koyduğunuzda çok da mantıklı durmuyor bence.

En full Bravo'nun da şu anki liste fiyatı 43943 (kampanyalı indirimli fiyatı, yokse 47 bin seviyesinde) Bu araca SK, AK, Skydome vb eklediğinizde bunun da fiyatı 47-48 bin seviyelerine çıkıyor. Yani arada 10 bin TL'lik bir fark var gerçekten de.
    StarJet Dynamic 1.4 95Bg.

samet k.
    samprik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Plaka
    16 GK 447
    Edilen teşekkür: 136

meyer herkes golf için puntosundan evosundan breavasından vazgeçermiş vaybe =)
    ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar

BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!

iNaDıNa T-e-X-a-S

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

32 bin euro ya BMW 3.16 da düşünülebilir

Oruç Yılmaz
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı samprik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meyer herkes golf için puntosundan evosundan breavasından vazgeçermiş vaybe =)
    sorma yaa...milletin içindeki vw sevdasını uyandırdık resmen!

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Alıntı piankhy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel en full Golf şu an DSG şanzumanla birlikte 58700 TL. Insignia ise düz vites seçeneği ile 64 binden başlayarak 85 bine kadar çıkıyor. Yani aralarından ciddi bir fark var bence fiyat olarak. Artı vergi dezavantajını da koyduğunuzda çok da mantıklı durmuyor bence.

En full Bravo'nun da şu anki liste fiyatı 43943 (kampanyalı indirimli fiyatı, yokse 47 bin seviyesinde) Bu araca SK, AK, Skydome vb eklediğinizde bunun da fiyatı 47-48 bin seviyelerine çıkıyor. Yani arada 10 bin TL'lik bir fark var gerçekten de.
    Golf 58700+1850 Cam Tavan=60550
    Bravo 43943+2150 Skydome+1500 Spk+1000 Ak=48593
    Fark:11957
    Wv bayilerinde pazarlık olayın yok gibi birşey liste fiyatı neyse o ama Fiat'ta yukarıdaki aracı 45 bin'e alabileceğimden eminim.Yani fark 15 bini bile geçiyor..

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Eğer param VW in herhangi bir dizel aracına yetiyorsa asla Fiat Bayisinin önünden geçmezdim. Bu benim şahsi fikrim. Bence VW ölüsü Fiat'a on basar. Bir Fiat kullanıcısı olarak hem otomobil kalitesi hem de servis ve satış sonrasıhizmetlerdeki kalite açısından değerlendiriyorum. Tek kusuru pahalı olmasıdır VW'in. Ne kadar ekmek o kadar köfte
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

Sancar Sönmez
    StarJet Dynamic 1.4 95Bg. piankhy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 25

Wv bayilerinde pazarlık olayın yok gibi birşey liste fiyatı neyse o ama Fiat'ta yukarıdaki aracı 45 bin'e alabileceğimden eminim.Yani fark 15 bini bile geçiyor..
    Valla ben en son pazarlık yaptığımda bahsettiğiniz araç için o fiyatı alamadım. Ama pek pazarlık kabiliyetim de yoktur hani

Yukarıdaki 43943 liralık fiyatın da kampanyalı fiyat olduğunu göz önüne almak lazım.

Sonuç itibariyle en azından 10 bin TL fark var. Değer mi değmez mi o ayrı konu. Bana kalırsa bu sınıftaki hiçbir araba bu fiyatlara değmez gibi geliyor. Ne Bravo, ne Golf, ne Megane, vb vb vb. Ama ikinci ele de her zaman güvenilmiyor işte.
    StarJet Dynamic 1.4 95Bg.

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

dualogic modellerinde spk standarttır extra para ödemezsiniz yani 43943 lü bravo dynmic plus dualogicin fiyatının içinde spk da war 48.593-1.500 =47.093 + bu sport donanım fiyatından hesaplanmış arkadaş dynmic plus demiş yukarada dyanmic plus la sport arasındaki farkı düşersek olcaksa araç 47093-1858 =45235 + pazrlıkla ne koparırsa
    bravo dynmic plus dualogic
    spk
    ak
    skydome
    =45235 liste fiyatı (pazarlık hariç)
    benim fikrim bravodan yana aradaki 15 binde cebime kalsın + daha fazla donanım+ daha fazla performans daha ucuza bennm fikrim bravodan yana golfün bana göre tek artısı dsg ve adı.... aynı fiyatlarda olsa düşünebilirdim ama bu durumda + opsiyonları çıkartıp golf donanımyla alsak 20 bin gibi bir fark olucak bu kadrınıda hakketiğini düşünmüyorum

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

22. 24/12/2010, 19:09

Sebep
    gerginlik içeren mesaj

Burak Parlak
    Eski fakat yeni üye :) brkprlk35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 18

Genel bir yorum yapmak istiyorum. Türkiye'deki çoğu insan pahalı araç=kaliteli araç diye çözümleme yapıyor. 15 bin tl ne zaman az bir miktar oldu? Şöyle düşünmek gerek 45 50 bin arası full+full bravo alıcaksınız. 60 bin'e boş bir vw.. 60 bin 70 bin tl'niz varsa bmw gibi markalara talep etmenizi öneririm. [Şahsen ben o kadar parayı araba için kullanmayıp yatırım yapmayı tercih ederdim ya da gelecek için kullanmayı.] Saygılar..

24. Bu mesajı için 3 kişi brkprlk35'ye teşekkür etti:

25. 24/12/2010, 19:32

Sebep
    gerginlik yaratan mesaj

Sayfa 2/9 İlkİlk 123456 ... SonSon