10000 tl 67 depo yakıt demek.... buda yaklasık bedawa 50000 km demek.... 10000 ı at bı hesaba bıde kart actır bankadan hesap adına..... 50000 km dusunme yakıtı.... bu kadar fıat kullanıcısını da kınıyorum

ne bu golf sewdası karrrrdesim.....fıatın dızelı vede brawosu tork bg opsıyon olarak kat kat ustunde.... bos polo 32000 .... saglamdır ww tamamda e brawoda teneke degıldır... brawo yanı bu gelly falanda degıl... ve bence en onemlı yanı: ww bana 50 yas ustu aracı hıssı wermıstır daıma sırocco bıle genclık waadetmıyor bana... al kardes browayu beyaz skydomuda patlat bakan bır daha baksın.... ww uda her ortamda tokatlarsın yollarda.... onun hıssını sol sınyalı yakınca anlarsın... ayrıca ıkıncı el fıyatı yuksek olabılır golfun ama zaten alım fıyatı 10000 fazla

bırde ısın ıcıne cok abartılmıs serwıs fıyatlarını koy... brawo daıma, kullanırken senden az goturecegınden moneylerı , ılerde harcama ılk alım servıs ve yakıt fıyatlarını bır araya getırıp kıyaslama yaptıgında daha karlı olacaktır.......... ILK CUMLE ONEMLI 10000 TL 67 DEPO YAKIT DEMEK
Yer imleri