Valla ben en son pazarlık yaptığımda bahsettiğiniz araç için o fiyatı alamadım. Ama pek pazarlık kabiliyetim de yoktur hani
Yukarıdaki 43943 liralık fiyatın da kampanyalı fiyat olduğunu göz önüne almak lazım.
Sonuç itibariyle en azından 10 bin TL fark var. Değer mi değmez mi o ayrı konu. Bana kalırsa bu sınıftaki hiçbir araba bu fiyatlara değmez gibi geliyor. Ne Bravo, ne Golf, ne Megane, vb vb vb. Ama ikinci ele de her zaman güvenilmiyor işte.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
dualogic modellerinde spk standarttır extra para ödemezsiniz yani 43943 lü bravo dynmic plus dualogicin fiyatının içinde spk da war48.593-1.500 =47.093 + bu sport donanım fiyatından hesaplanmış arkadaş dynmic plus demiş yukarada dyanmic plus la sport arasındaki farkı düşersek olcaksa araç 47093-1858 =45235 + pazrlıkla ne koparırsa
bravo dynmic plus dualogic
spk
ak
skydome
=45235 liste fiyatı (pazarlık hariç)
benim fikrim bravodan yana aradaki 15 binde cebime kalsın + daha fazla donanım+ daha fazla performans daha ucuza bennm fikrim bravodan yana golfün bana göre tek artısı dsg ve adı.... aynı fiyatlarda olsa düşünebilirdim ama bu durumda + opsiyonları çıkartıp golf donanımyla alsak 20 bin gibi bir fark olucak bu kadrınıda hakketiğini düşünmüyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri