bulabilcek olan bulsun gelsin mert sıkıntı varsa sıkıntıyı çözeriz o zaman...:cool0000:
Printable View
Güle güle kullan Hakan, performans ve sarfiyat olarak beklentilerini karşıladığına sevindim, Fırat'ın aklına girip beraber yaptırmak lazım en kısa zamanda :D
hakan hayırlı olsun kardeş, güle güle kullan chipli puntonu :)
sağolasın alper abi darısı tüm arkadaşların başına :D
ben 200 ü rahat geçiyorum o sizde geçerlide motora turbo takmakta bişi yok sadece ona cesaret edecek adam yok denecek kadar az türkiyede.
Sen youtube a msupta msky yaz izle videoları hangi motorları nasıl geçiyorlarmış ;)
Unutma türkiyenin en hızlı arabaları ankaradan çıkıyor. btu subaru ankarada yapıldı msupra msky gene aynı şekilde ;););)
Muabbetin kralıymışsın sen....
Seviyeyide bilmek lazım tabi herkesde uyamaz malum...
Allah kaza bela vermsin.
O yükseklerde sana başarılar kardeş. Adamsın. Belli ediyorsun kendini ;)
Chip hayırlı uğurlu olsun abi. Umarım pek duman atma sorunu yaşamazsın. Ben sırf o yüzden yaptırmam ya da yaptırmayı düşünmem. İnsanın moralini bozar öncelikle zaten.
Evet o konuda haklısın abi.:) Tekrar hayırlı olsun. Keyifli sürüşler..
ben o hızları chipten öncede yapıyodum ama denicez bakalm haftasonu gümülüdür_ürkmez taraflarına doğru gideyim giderkende denerim diyorum. zaten kadranda her zaman sapma oluyor ben şahit olmadım ama hep öyle söyleniyor. peki o 220 yi baya bi devirdi dediğin zaman arabanın gidişi nasıldı yani uçucak gibi gitmiyodu dimi?
gayet stabil.. ben o hızlarda daha çok seviyorum araba sürmeyi..
bide 200km/h de sonra daha az rüzgar sesi duyuluyor..
ön tampona çarpan hava sanki ön ve yan camlara gelen rüzgarı kesiyor..
o hızda motor sesi 4500devri geçtiği için rüzgar ve yol sesini baskılamış olabilir..
hafif inişlerde tabi ki 4500devri göremez..
1500metre rakımdan 10km boyunca iniş bul kamyon da olmasın etrafta o zaman denersin..
bide şu linke tıkla..
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-okunmali.html