ankaradaki murat abi çıkmıyor demişti ama bizimki şuan garantide genede fiatın işi belli olmaz
bir önceki yorumuda kafa karıştırmamak için sildim bilginize..
Printable View
modifiye baslıgı altındakı bır konuda bırmotun garantıyı bozmadan araca chıp uyguladıgını okudum arkadaslar..... araştırcam yınede
Kimse anlayamaz chipli olduğunu. Dumandan vs bu chiplidir diye yorum yaparlar hepsi bu. Yurtdışında bunu anlayabilen cihazlar varmış ama türkiyede biliyorsunuzki geriden geldiğimiz için yok :D
Chipli olduğunu kendinizde tutarsanız sıkıntı çıkmaz. Ama cihpli vs derseniz servis sahibine belki bi şekilde sıkıntı çıkarma ihtimalleri var. Ben chipli olupta turbosu cortlayıp bursadan ekip gelip kontrol edip turboda sorun var diyip sıfır turbo takılmış bravo biliyorum :D Onun dışında chipliyken sente atmış motorun garantiden toplandığını biliyorum. vs vs vs ...
Ama aracınızda filtre var diyelim onu bile görüp bu filtreden diye saçma bir mantıkla yorumda yapabiliyorlar. Somut hiç bişi olmucak soyutları anlamaya yetmio nasılsa hepsi bu.
-------
Hakan anahtarına diyorum ne dersin. Dandik 105 lik dizel yaaa.... 110luk focus geçtim diyorsun ama biraz cesaret ve kardeşim :P Yada siz hepiniz olun ben tek oluyum :P
murat bey aynen katılıyorm size... chıp ıle ılgılı ,bakımlarda araca rutın yapılanlar harıcınde bır ıslem yapılmıyor kı ... ıcerde genelde bır karmasıklık oluyor serwıste, en kısa surede ısı bıtırıp parayı cebe yokmayı yegleyen servis biz kasınmadıgımız sürece buna hiçbir durumda bakmayacaktır gibi geliyor bana. zaten chip işlemi sırasındada ilerde geri dönüşü yani orj yazılımı yapma konusunda tunıng ci arkadaslar yardım sozu werıyorlar sanırım....
yok öyle başkasının arabasıyla :D istanbulda yapın stock bir şekilde arkanızdan gelmessem ne oluyim :D:D itinayla kameramanlık yapılır ;)
Bayilerin kendi insiyatie olarak chip yapan kişilerle anlaşıp belli komisyon altında araçlara chip yapıldığı oluyor. Fiatta çok yaygın olmamakla birlikte istanbulda birmot pschiptuningle anlaşmalı olduğunu biliyorum ve bayi üzerinden firma sahibinin bizzat chip yaptığını firma sahibi söylemişti bana. Opellerde sıkça oluyor bmw lerde de var. Ama fiatçı kardeşlerimizde fazla yok :D
---
FAkat bu garanti fiat adına değil bayi adınadır. Kendileri bunun riskine girip yaparlar bu işi.
Tabikide. Ya böyle bir yöntem yapmak yada ilişkileri sıkı tutmak. İki yol.
ASlında hiç birinede gerek yok. Somut şeyler olmadığı sürece atıyorum egzoz sistemiydi filtre idi blow off zaten hiç bir sıkıntı çıkmaz.. Hadi çıkıcak içiniz rahat etmiyor orjinale çevirmek 5 dk ;)
Ankarada hayabusa geçen aletlerde var ama :P :pirate20: Motor turbo olmadığı sürece onuda geçen bulurum :book0000: Onuda türkiyede yapabilecek babayiğit olmadığından her türlü geçilirsin :P
ben bu konuda meydan okuyorum sana kendine bu kadar çok güveniyosan gel madem hayabusayı geçen aletler varmış gelde beni geç hadi heycanını alayım senin burda rahatlarsın böylece...:D:surfing:
bu arada türkiyede motorsiklete turbo takacak birileri varmı yokmu önce öğren sonra konuş hadi sen şimdi 200ü geçiçem diye oynamaya devam et...:whistlin:
hayabusamı nerde nasıl sefaköyde motorcu hakan abimiz var özel yapım turbolu hayabusası var bugatti de onunla bile kalkar yani sıkıntı yok ;)