sanırım herkez merakla fiyat bekliyor.
Printable View
sanırım herkez merakla fiyat bekliyor.
fiyat verecek kişi ben değilim ama isterseniz iletişime geçmek isteyen arkadaşlara hüseyin'in telefon numarasını verebilirim yada konuya davet ederim...
arkadaşlar daha önce konu açmıştım bulamadığım için buraya yazayım dedim daha önce geçildiğim 2010 model toyota hilux 2.5 d4-d 120hp pick_up 'ı chip sayesinde bu hafta sonu geçtim. Chipten önce kalktığımızda rüzgarına girmesem alıp başını gidicekti ama rüzgarındayken zor gidiyordum peşinden dün kalktığımızda ise 1.vitesin sonuna kadar burunla önümde çıktı 2.vitesten sonra yanından ayrılmaya başladım 160 tan sonrada rüzgarıma girmesine rağmen ayrılıp devam ettim merak eden olur diye yazmak istedim... :D
amacına ulaşılmış çalışma tebrikler. :D
sağolasın atalay öyle oldu :D bu arada seninlede bayadır görüşemiyoruz ekonomiye devammı ? :D
Hakan senin için hayırlı olsun
Antalya da bir türlü bulamadım ekonomik olrak bu işlemi yapacak birini.bizler çıkıp İzmir e mi gelsek:-)
buyur gel serkan beklerim misafirim ol hemde chipleyelim senide sabah akşam dua edersin bana sonra :D :surfing:
kardeşim atalay yorma kendini bu kadar sağlığına zarar gelicek sana ben elektirikli bisiklet alıcam sen onunla git gel nereye gidiceksen tamammı :D
slm arkadaşlar fiyat sormuşlar genelde toplu indirim uygulayabiliriz.
BKZ. S w a P c E N T e R bkz ismail suat uluocak bkz msupra 360 km 6. vites kesici bkz 1.4 şahin turbo. Ankara Turbo üstadlarıyla swaplarıyla meşhurdur. Manyak çoktur. Dikkat!
evet manyak çok belli oluyor...