Chipten sonra 110 Hp Kangoo ile 200 km görüyorum,sen bu hafif kasa ve alçak yapısıyla çok rahat 220 görürsün,bildiğim kadarıyla 90 lık mjet lerin şanzımanıda müsait bu hızlara...
Printable View
bence 300 euro gibi bir rakam çok iyi heleki basel veya Booster yapıyorsa verilir bence..
[QUOTE=sabanci;422458]benim değerlerimle aşağı yukarı aynı olur 115 hp civarı ve 250 nm civarı tork...
O zaman benim Fiorino yolda duru mu acaba? :D
TORNADO, O zaman benim Fiorino yolda duru mu acaba? :D
bilemem dururmu durmazmı test etmek lazım :D
ARkadaşlar fiat araçlarımızın anlık tüketimine bakarak değerlendirme yapmayın lütfen. Yanlış ölçüyor :D Bravolarda öyle puntolarda hepside öyle. En doğru veriyi stokken veriyor. Yükledikçe daha az göstermeye başlıyor. Bu konuda adım adım en son naktaya kadar modifiye eden ben tecrübe eden ben :D aksini itiraf eden etmeye devam etsin.
-----
Bu Arada hayırlı uğurlu olsunn güle güle kullanının.
[QUOTE=TORnADO;422470]test edip denemek lazım :D
sağolasın murat kardeş yanlız şu lafın çok iyiymiş '' aksini itiraf eden etmeye devam etsin '' :D :D şimdi korkutma beni yaw nasıl yani normalden çokmu yakıyor yani chipliyken?
Keşke uygulama öncesi-sonrası dynoya çıksaydın neyse genede güle güle kullan.
Yağına suyuna daha çok dikkat et kısa zamandada bir adet performans panel filtre edin aracının dahada rahatladığını hissedeceksin.
sorun değil normalde 6 lt ile gittiğim yerlerde şimdi 4.5 la falan gidiyorum 0.5 hata verse bile 5 lt yapar yine 1 lt kardayım bence...
aklıma gelmedi dynoya çıkmak inşallah ilerleyen zamanda çıkıcam. performans filtre işinide şimdilik düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda olabilir benim öncelikli amacım ekonomi zaten...
nereye kadar kaçtığını görecez yakında :D
Korkma canım :D SAdece chip ile öyle yakıtta çok artma olmaz. Eskisi gibi kullanımda gerçektende düşer. Ama her halukarda bilgisayar yanlış gösteriyor....
--------------
Size en aşırısını söyleyimmi. Benim arabamı biliyorsunuz. Şu anda chp egzozdan çok daha öte modifiyeleri var. yakıt 220 den fazla olmuyor. normal kullanımda 170 civarları geziyor minimum.
Bİlgisayarın gösterdiği değeri söylüyorumki bu değer şehir içi ve bol gaazlamalı değerdir 4.5 lt :D
bilgisayar ne anlar egsoz yapıldığından turbonun büyütüldüğünden :D:D:D
Hayırlı olsun bol gazlamalı günler.:)