arkadaşım istanbuldan a3 1.6 ile gelmiş bayramda. muhabet ettik takılalım dedik. neyse konu araçlardan açıldı. tabiki araçlar yeni olunca performanslar filan girdi bilindik erkek muhabeti. fabrika verileri cart curt derken deneyelim dedik. çıktık yeni yola ben iddaasız o iddalıydı . kalkışla başladık. ben geçtim sonra viteslerde denedik bana üstünlük saglayamadı. son hız denedik yine aynısı oldu

beni geçmesi gerektigini söylesede frene basıp müsade bile ettigimde uzayamadı benden. alt viteslere alıp yakaladım. rampa çıkışlarımız aynı. yani bu araç 1.6 da olsa benden üstünlügü yok. kalkışlarda ise çok bariz benim araç çok daha çabuk hızlanıyor deli etti arkadaşı. sonra tfsi lerden bahsetmeye başladı ben dedim benim klasmanımda degil turbolu motorlar bunun abileriyle yarışsınlar onlar.

sonuç otoban gibi düzlüklerde beni son hızda geçebilir. bizim burda ki yollarda son hız biraz zor deneniyor. konfor olarak ikisi arasımda gece gündüz arasında fark var. 1.6 audi olunca performans oratada. multiair için yavaş devirleniyor yok 6 vitesde rampada bayılıyor gibi hayal şeyler nette yazılıyor...