tadı kaçıyo konunun artık uzamasın lütfen..yoksa kilit yiyecek..
oturdugum semtin adını yazmadım cocugu oldugum semtin adını yazdım yoksa zaten benim oturdugum semte bırak yasamayı icine girmeye dahi ac nefesin yetmez.neyse sinirlerim üzerimde zaten fasofisonu cekemem senin varsa bir mevzun ver numaranı halledelim işimizi.bak kim kimi asıyor kesiyor.öyle gölgelerle kıvırmakla olmuyoır bu işler.
tadı kaçıyo konunun artık uzamasın lütfen..yoksa kilit yiyecek..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
off agır delikanlısınehliyetide kaptırmışsın ki sinirin tavan yapmıştır şimdi.. agzımı burnumu hoşaf edersin muhakkak.. çok korktum çok içerledim..
Sen daha yeni üyesin Ya sana ne diyebilirsiniz ama cidden yaptıgınız hos degıl, bu forumu sadece siz değil herkes kullanıyor, bayanı var ailesiyle bir giren var bu tarz konuşmalar yakışmıyor sizlere, argo laflar tehdit vari konusmalar... Tahmin ediyorum ki özür dilenir ve bu konu kapanır inş...
öncelikle şunu bil performans göreceli bir konudur.senin yetersiz gördügün performans başkasına gayet yeterli gelebilir.demişsinki dizelle benzinliyi karıştırma ne alaka onu anlamadım buradaki konu 8 valf motorlara yönelik.bu teknoloji hangi firmada varsa söylerim.madem benzinliye kıyasla diyorsun.wv passat 1.6 102 beygir.ozaman wv de bişeyden anlamıyor sen anlıyorsun.bu arada bilgi konusuna gelincede 15 yıldır sanayii sitesinde çalışıyorum.halende çalışmaktayım.burada arkadaşlarımla beraber senin aklından geçmeyecek sorunlarla karşılaşılır ve bilgi alışverişi ile problemler çözülür.yani kollektif bir sistem vardır.herşeyi ben biliyorum diyorsan hata yapıyorsun.ayrıca kimse artistlik peşinde degil.burada 8 valf aracı olanlara sen laf soktun millitte cevap verdi.ayrıca burası bir forum hakaret boyutuna girilmedikçe herkez görüşünü söyleyebilir.bende görüşümü söyledim.begenir begenmezsin bu senin bilecegin bir şey ama forum daki hiç bir arkadaşa aracı 8 valf diye farklı bir gözle bakamaz veya bir şey ima etme hakkına sahip degilsin.
Evet bayramdan sonra Aralıkta artacak fiyatlar diye duydum.
puntı evo 1.4 dynsmic 77 hp granit gri içi bordo asist kit 27 000 liraya aldım fiyat nasıl arkadaşlar
Bence gayet iyi, biz asist kitsiz evo 1.4 start & stop dinamik dualogic için 28400 e anlaştık, ocakta teslim alacağız, para bu hafta sonu ödenecek, fatura 30 yada 31 aralığa kesilip, tescili ocakta yapılacak.
Konu discrepancy tarafından (17/12/2010 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Evo olduğu
Merhaba :1,4 105 metalik beyaz iç bordo daynamic spk-ak-pk-17.jant 32400tl. Araçı 22 ekim 2010 da işaretledik .italyada 10 gün gibi bekledim ama deydi 1kasım 2010 da aracı çanakkale lapsekiye evime getirdim. 3kasım 2010 da plakayı çıkardım .bu aracı aldığıma sevinıyorum ailcek mutluyum.teşekkürler.
punto evo 1.3 dynamik AK+skydome 32.000
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Grande Punto 1,3 Multijet Active Beyaz Renk Bandrol ve Trafik Sigortası dahil 27.000 TL
Geçen hafta Perşembe günü Zinzirlikuyu Birmot'tan, Punto Evo 1.4 Fire Dynamıc+Skydome 27.750 tl ye aldım.
Gerçi ben aracı kasım sonunda aldım ama yine de yazayım. Ankara Kartaş'tan GP'mu, kasko hariç (kasko 950) 24600'e aldım. İçi bomboş tabi...![]()
Punto evo 1.3 dynamic + s&s + spk + a k + pk + bmk anahtar teslim 33.600tl ileri teslim nasil fiyat?
evo 1,3 multijet dynamic startstop , skydom siyah renk konsollar bordo 33.000 anahtar teslim bugün anlaştım, ortalamayı yakalamışım gibi![]()
Öncelikle Başlık Gerçekten Yararlı Olucaktır Hem Alan Hemde Alacak Forum Uyelerine.. Ama Su Sayfaya Kadar Gordugum Bır Kac Yorum Gercekten Seviye Sınırlarını Zorlamıs.. Konuyu Dagıtmadan Aldıgım Aracı Bayiyi ve Fiyatı Yazayım..
BAYİ : ANKARA KARTAŞ TEMSİLCİ : DOĞAN ÖZMEN
ARAÇ : PUNTO EVO DYNAMIC 1,3 MJET 16 V 75 HP
DONANIM : SKYDOME + ASIST KIT
FİYAT : 30,400
NOT : OCAK BANDROLÜ DAHİL , KOÇ AİLEM İNDİRİMİ UYGULANMISTIR..
TESLİMAT 5 OCAK 2011
YENİ ALAN HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUN
hayırlısı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri