Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
123 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Punto alım fiyatlarımız

levent güngör
    lewoow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 25

28 Ağustos 2010'da
    punto evo 1.4 dynamic 77hg+asist kit
    anahtar teslim fiyatı
    28000tl'dir

Shadow Dancer
    shadow_dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 58

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ben daha cevap vermicem abi zaten birkaç mesajda aldım bu kullanıcı hakkında fikirlerim tam netleşti. aynen biz takılalım fıstıklarımızla
    Burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?

Arabadan ne kadar anladıgın fire motora para vermenden belli, sene olmuş 2010 hala 8 valve arabaya para veriyosunuz..
    Konu shadow_dancer tarafından (09/11/2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı shadow_dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?

Arabadan ne kadar anladıgın fire motora para vermenden belli, sene olmuş 2010 hala 8 valve arabaya para veriyosunuz..
    arkadaşım,dikkatine sunarım, aranızdaki söz düellosuna 8v fire motor alanlarıda katıyorsun.öyle bir cümle kurmuşsunki bu motoru tercih edenleri yargılıyorsun.

Daha öncede yazmıştım yine belirteyim,vw 1.6 8v 102bg motorunu halen golf ve audi a3 te kullanıyor.burda meseleyi neden 8v'e indirgiyorsunuz anlam veremedim.

4. Bu mesajı için 3 kişi taneren'ye teşekkür etti:

cem ünlütürk
    meccemm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 3

1.2 motor ,fullkit,siyah renk,2011 8 kasım çıkışlı sıfır aracımı 23.000-TL'ye aldım...1. viteste tüy gibi kalkıyor ama onun dışında çok mutluyum..
    syg..

ersan balkan
    nasre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Biz arabadan anlamıyoruz ve eşşeğe biniyoruz. Gayette memnunuz düşüncelerinizi paylaştığınız içinde teşekkürler.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yılmaz yüksel
    enigmaa37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 2

EVO 1.3 MJET DYNAMİC GRİ renk 29400(fatura fiyatı) el sıkıştık ,cmts teslım alacagım

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?

dedigim gibi bundan sonra forumda sadece insanlara cevap verecegim reel hayatta oldugu gibi.

Shadow Dancer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

dedigim gibi bundan sonra forumda sadece insanlara cevap verecegim reel hayatta oldugu gibi.
    klavyeden yaz tabii kafana göre, zamanında senin gibi yazan artistler reel hayata gelince kaçacak delik arıyordu. uza daha fazla canımı sıkma benim.

sakin karadas
    sakinkaradas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 141

bu mesajını cahilligine veriyorum zira firmaların 8 valf motor üretmelerinde en önemli sebeb problemsiz görülmesidir.arıza sıralamasında 8 valfler daha az arıza verir.örnegin renault (1,5dci) ve vw (akl serisi) nissan (dci)hala 8 valf motor üretiyor.halada satıyor.bugün bir çok insanın aldıgı 2011 megane 3 1,5 dci motorlu araçta 8 valf tir.bu kadar firma tabirinle arabadan anlamadıgı için mi 8 valf üretiyor.burada arabadan anlama konusun bence terse döner.

Shadow Dancer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı sakinkaradas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mesajını cahilligine veriyorum zira firmaların 8 valf motor üretmelerinde en önemli sebeb problemsiz görülmesidir.arıza sıralamasında 8 valfler daha az arıza verir.örnegin renault (1,5dci) ve vw (akl serisi) nissan (dci)hala 8 valf motor üretiyor.halada satıyor.bugün bir çok insanın aldıgı 2011 megane 3 1,5 dci motorlu araçta 8 valf tir.bu kadar firma tabirinle arabadan anlamadıgı için mi 8 valf üretiyor.burada arabadan anlama konusun bence terse döner.
    standart bir kullanıcı yeni nesil bir motordan ne bekler? yakıt tüketimi, performans, güvenilirlilik.. sen gönül rahatlıgıyla fire motor bunları saglıyor diyebilir misin? ben albeada kullandım bu motoru, yakıt tüketimi şaka gibi, yaktıgı kadar gitse o da içimi acıtmayacak.. 4 kişi bindiginde resmen bayılıyor araba habire vites küçültüyorsun. saglamlık konusuna gelecek olursak yeni nesil motor teknolojisinde yagını suyunu aksatmadıgın müddetçe hemen hemen tüm motorlar rahatlıkla 200k km gidecek şekilde.

1.5 dci makinasından bahsetmişsin benzinli motorla dizeli nasıl kıyaslıyorsun onu anlamadım. cehaletten dem vurmuşsun ama bunun bir kıyas olmadıgını dahi bilmiyorsun.

Ayrıca şunu bi aklınıza sokun benim alınteriyle malını alan kimseye lafım yok. kendi bindigim arabayıda kendi kazandıgım parayla aldım. ama bu eleştiri yapamayacagım anlamına gelmez.

3 kişi bir olup laf yetiştirme psikolojisinde konuşuyorsunuz. benden 5 yaş ufak adam gelmilş bana efelik taslıyor. Ha suratıma bunların hiçbirini söyleyemez o ayrı!. konunun başında efendi gibi yazıp görüşümü bildirdim ona ragmen artistlik peşinde koşanlar var burada.

hadi selametle.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ersan balkan
    nasre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Arkadaşlar Merhaba,

Fiat bayram sonrasında araçlara %3 zam yapacak bilginiz olsun.

Gokhan Ozturk
    34VP1694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

Ben 15 gun once 1.3 Dynamic + Asist Cit + SkyDooM Beyaz Renk 32.000 TL ye aldim. Ama fiyatlar biraz daha dustu sanirim AutoShow indirimi var suanda

yılmaz yüksel
    enigmaa37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı enigmaa37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EVO 1.3 MJET DYNAMİC evo grisi , bordo ic döşeme 29650(anhtar teslim) el sıkıştık ,cmts teslım alacagım

Deniz Yılmaz
    Tuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba,

Fiat bayram sonrasında araçlara %3 zam yapacak bilginiz olsun.
    indirimin 30 Kasım'a kadar uzatıldığı reklamlarda var ????

Dediğiniz belki Aralık'da olabilir ama Euro da düşmeye başladı

EVREN ARISOY
    evrenarisoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    10,5 Bandırma
    Edilen teşekkür: 18

haha aynen mesajin kisiye yonelik degildi kisilere yonelikti resmen 30000 veya daha fazlasına evo alanlarla dalga gecmissin.evet o kadar insan rahatsız olmamıs olabilir o mesajından ama ben rahatsız oldum bu sekilde yorum yapanda tek sen oldugun icin sana cevap verdim.gtcyi cabrio ile karıstırmıs olabilirim sanırım sen konusurken veya yazarken hic yanlıs yapmadın.bilgilerimi sorgulamak kimsenin hele senin hic haddine degil.bu tur alisverisler ve bu tarz bilgiden yoksun diyaloglar anca bu forumda oluyorsa tutan yok varsa bilgin ver yoksa sorgulamak yine sana düsmez.evet gp cok güzel bir araba ama evodaki dolgunluğu kesinlikle yakalayamıyor hic doldurulmasa bile evo sport 135liği görse senin araba dile gelir heralde.unutma eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir.
    Merhaba arkadaşlar, bende olsam Punto evo'nun yerine 23.000 TL.'ye
    2006 Opel Astra 1.3 CDTI Enjoy SP alırdım, ve öylede alacağım. 2007 Grande Punto 1.3 Multijet Active 20.000 TL.'ye sattım.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yakup özgül
    erekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

2007 1,4 dynamıc 18000

Halil Barış Çaldıran
    HBaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    09 EH 201
    Edilen teşekkür: 3

10.11.2010 itibarıyle punto evo 1.3 multijet dynamic start&stop kit skydome özellikli aracı 33bin TL'ye aldım ve sipariş sonrası elime geçmesi (benim için bayramdan önce teslim edilmesi önemliydi) 1 haftayı bulmadı...

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

klavyeden yaz tabii kafana göre, zamanında senin gibi yazan artistler reel hayata gelince kaçacak delik arıyordu. uza daha fazla canımı sıkma benim.
    hacıhüsref cocuguyuz.numaranı verde hesabını gorelim bu kadar forum üyeside şahit.kabadayılık falan taslamıyorum yanlıs anlamasın forum ama bu kadar ezik,hayatı fasofiso birinede bu söylenir ancakki

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

yazdığımız mesajı gtünden anladı bazıları yada çekemediklerinden gaza geldiler..biz fikir belirtiyoruz ki doğru bi fikir..göreceli yanlar varmıdır vardır dış görünüm vs kişinin beğenisine kalmış..ama bi astra gtcle punto evo gerçekten karışlaştırılamaz..ilk yazdığım mesajda ne bir şahısa nede aracına hakaret veya aşşağılama yoktur görüldüğü gibi..bizde zamanında fire a bindik..şu an t-jete biniyorum ve gözlemlerimide yazıyorum..şimdi konunun ilk açıldığı mesajları direk olarak aşşağıya kopyaladım..okuyun bakalım takdir sizin..kim boş yere ortalığı ateşe verip boş konuşmuş görelim..kusura bakmayın bu cevaptan sonra bende senin arabana eşşekte derim at da derim bk da derim

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvah ya okumaz olaydım 32 liraya gider 2.0 turbo 200hp astra gtc alırdım..hatta 30 a temizi çok..
    buda gelen cevap

kıyaslama yappılırsa senin aracın fiyatıda 10 lira olur herhalde.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Shadow Dancer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

hacıhüsref cocuguyuz.numaranı verde hesabını gorelim bu kadar forum üyeside şahit.kabadayılık falan taslamıyorum yanlıs anlamasın forum ama bu kadar ezik,hayatı fasofiso birinede bu söylenir ancakki
    bende adananın çocuguyum o nasıl olacak ? daha oturdugun semtin adını dogru düzgün yazamıyorsun neyi tartışıyorum ki ben senle... aslansın kaplansın asarsın kesersin

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon