28 Ağustos 2010'da
punto evo 1.4 dynamic 77hg+asist kit
anahtar teslim fiyatı
28000tl'dir
Konu shadow_dancer tarafından (09/11/2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım,dikkatine sunarım, aranızdaki söz düellosuna 8v fire motor alanlarıda katıyorsun.öyle bir cümle kurmuşsunki bu motoru tercih edenleri yargılıyorsun.
Daha öncede yazmıştım yine belirteyim,vw 1.6 8v 102bg motorunu halen golf ve audi a3 te kullanıyor.burda meseleyi neden 8v'e indirgiyorsunuz anlam veremedim.
1.2 motor ,fullkit,siyah renk,2011 8 kasım çıkışlı sıfır aracımı 23.000-TL'ye aldım...1. viteste tüy gibi kalkıyor ama onun dışında çok mutluyum..
syg..
Biz arabadan anlamıyoruz ve eşşeğe biniyoruz. Gayette memnunuz düşüncelerinizi paylaştığınız içinde teşekkürler.
EVO 1.3 MJET DYNAMİC GRİ renk 29400(fatura fiyatı) el sıkıştık ,cmts teslım alacagım
bu mesajını cahilligine veriyorum zira firmaların 8 valf motor üretmelerinde en önemli sebeb problemsiz görülmesidir.arıza sıralamasında 8 valfler daha az arıza verir.örnegin renault (1,5dci) ve vw (akl serisi) nissan (dci)hala 8 valf motor üretiyor.halada satıyor.bugün bir çok insanın aldıgı 2011 megane 3 1,5 dci motorlu araçta 8 valf tir.bu kadar firma tabirinle arabadan anlamadıgı için mi 8 valf üretiyor.burada arabadan anlama konusun bence terse döner.
standart bir kullanıcı yeni nesil bir motordan ne bekler? yakıt tüketimi, performans, güvenilirlilik.. sen gönül rahatlıgıyla fire motor bunları saglıyor diyebilir misin? ben albeada kullandım bu motoru, yakıt tüketimi şaka gibi, yaktıgı kadar gitse o da içimi acıtmayacak.. 4 kişi bindiginde resmen bayılıyor araba habire vites küçültüyorsun. saglamlık konusuna gelecek olursak yeni nesil motor teknolojisinde yagını suyunu aksatmadıgın müddetçe hemen hemen tüm motorlar rahatlıkla 200k km gidecek şekilde.
1.5 dci makinasından bahsetmişsin benzinli motorla dizeli nasıl kıyaslıyorsun onu anlamadım. cehaletten dem vurmuşsun ama bunun bir kıyas olmadıgını dahi bilmiyorsun.
Ayrıca şunu bi aklınıza sokun benim alınteriyle malını alan kimseye lafım yok. kendi bindigim arabayıda kendi kazandıgım parayla aldım. ama bu eleştiri yapamayacagım anlamına gelmez.
3 kişi bir olup laf yetiştirme psikolojisinde konuşuyorsunuz. benden 5 yaş ufak adam gelmilş bana efelik taslıyor. Ha suratıma bunların hiçbirini söyleyemez o ayrı!. konunun başında efendi gibi yazıp görüşümü bildirdim ona ragmen artistlik peşinde koşanlar var burada.
hadi selametle.
Arkadaşlar Merhaba,
Fiat bayram sonrasında araçlara %3 zam yapacak bilginiz olsun.
Ben 15 gun once 1.3 Dynamic + Asist Cit + SkyDooM Beyaz Renk 32.000 TL ye aldim. Ama fiyatlar biraz daha dustu sanirim AutoShow indirimi var suanda
2007 1,4 dynamıc 18000
10.11.2010 itibarıyle punto evo 1.3 multijet dynamic start&stop kit skydome özellikli aracı 33bin TL'ye aldım ve sipariş sonrası elime geçmesi (benim için bayramdan önce teslim edilmesi önemliydi) 1 haftayı bulmadı...
yazdığımız mesajı gtünden anladı bazıları yada çekemediklerinden gaza geldiler..biz fikir belirtiyoruz ki doğru bi fikir..göreceli yanlar varmıdır vardır dış görünüm vs kişinin beğenisine kalmış..ama bi astra gtcle punto evo gerçekten karışlaştırılamaz..ilk yazdığım mesajda ne bir şahısa nede aracına hakaret veya aşşağılama yoktur görüldüğü gibi..bizde zamanında fire a bindik..şu an t-jete biniyorum ve gözlemlerimide yazıyorum..şimdi konunun ilk açıldığı mesajları direk olarak aşşağıya kopyaladım..okuyun bakalım takdir sizin..kim boş yere ortalığı ateşe verip boş konuşmuş görelim..kusura bakmayın bu cevaptan sonra bende senin arabana eşşekte derim at da derim bk da derim
buda gelen cevap
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri