Arkadaşlar avukatlık vs yapmak istemem hepiniz benim kardeşim abim ablam canım ciğerimsiniz ama özelmiş mözelmişe gerek yok... O özel olan stickerın dizayn sahibi arkadaş göndermiyebilir yaptığının kendi adına özel olarak düşünebilir ve uygulayabilir... Yaptırabiliyorsanız yaptırın gelip arabalarınızdan sökecek değil bende istedim istemedim değil ve bana mantıklı geldi daha sonra açıklaması... Bana özel olmasını istiyorum abi dedi vede haklı bence.. Sizde böyle değişik şeyler üretin yapın ve kullanın isteyene göndermeyin arkadaşlar yapmak istiyen kopya çekip yaptırsın.. Şahsen bende olsam bana özel olmasını istediğim bir şeyi göndermem... Bana darılıp gücenmeyin... Hepimiz hür bir memlekette yaşıyoruz ve konuşma özgürlüğümüz var... Bunu yazmamdaki amaçta ortamı germek yada tartışma ortamı yaratmak istemem değil sadece Biraz Emeğe Saygı Göstermeliyiz düşüncesiyim...
Teşekkür eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım dostlarım.....
ben de katılıyorum abicim burda paylaşmak isteyen paylaşıyor zaten... ve şöyle de birşey var hiç kimse kendisi için yaptığı birşeyi sana bana vermek veya yapmak zorunda değil o yüzden saygıyla karşılamak lazım. insanlar kendi araçları için uğraşıyor güzelleştirmeye çalışıyor, benim yaptığım bir değişiklik sende olmak zorunda değil ya da ben sana yapmak zorunda değilim. benden görürsün gidersin başkasına parasını verip yaptırırsın. çok abartılacak işler değil bunlar anlayan biri için 5 dk.lık işler.. sorun çıkartılacak bi durum yokk arkadaşlar...
Benim asıl mesleğim reklamcılık arkadaşlar... Açık hava reklamı yani... Arkadaşımızın yaptığı stickeri yapmam yarım saat ve seri şekilde folyoya kestirmem transferlemem çok kolay... Artı size göndermemde cabası ama emeğe saygıdan dolayı kendime bile yaptırmadım yaptırmamda...
Teşekkür ederim serkan kardeşim benimle aynı fikirde olan bir kardeşimin olması sevindirdi...
emrah bey sonuçta doğruları destekliyor çocuk![]()
ben de fatihi destekledim istersen ona sora bilirsin bende destekliyorum ama har söylenenin ardından bişey yazmanında anlamı yok artık özelliklede bu konu hakkında sıktı artık bu konu.. sen son noktayı yazdın daha üstüne birşey söylemenin anlamı varmı
Beyler herkesin çalışması kendine lütfen biraz daha sakin...Forumun ilk gününden bu yana yapılmış hazırlanmış bir stickeri varken bu kadar polemiğe ne gerek var belli ki Fırat arkadaşımızda bunu baltalamak vs.. bişey istememiş özeldir demiş biraz daha anlayış...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Sağolun teşekkür ederim... Evet haklısınız daha başka bişey söylemeye gerek yok sanırım...
Herkesin fikrine saygı duyuyorum, şahsen ağzımdan kırıcı bir söz kolay kolay duyamazsınız ama şunu da sölemeden geçemicem;
Bu forumda ilk kez "paylaşılan birşeyin paylaşılmadığına" tanık oldum. Şimdiye kadar hep arızaları nasıl çözdüğümüzü ve yenilikleri nasıl başardığımızı, nasıl temin ve tesis ettiğimizi paylaştık. Bu kez bir arkadaş "gösteripte vermedi". Açıkçası beni bu rahatsız etti biraz; "Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...."
Bence emeğe saygı gösterilmiyor... Fırat arkadaşımız yanlış anlaşılmış sanıyorum.. Arkadaş bana özel ve paylaşmam diyor ve aracının yeni stickerinin resimlerini ekliyor foruma... Yani ben göndermem yapan yapsın demeye varıyor resmen... Bu kadar polemiğe yada vs lere gerek yok ki çok beğenen yaptırsın....
Artı gösteripte vermedi cümleniz ile "Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...." cümlenize katılmıyorum... Arkadaş sonuçta Türkiye Patent Kurumundan kendi adına onaylayıp yaptıranlardan telif hakkı istiyorum demiyor... Tekrar yineliyorum beğenen resimlerinden kopya çektirip yaptrsın...
Sevgili Orçun,
polemik falan yok. Alt tarfı 9 kelimelik mesaj yazmışım. Emrah'a yollar mısın dedik, yollarım dedi.
Cidden, kırgınlık ve polemik yok. Yardımcı olsun olmasın, her iki arkadaşa teşekkür ederim, ama Emraha x10 teşekkür![]()
Bende sizlere teşekkür ederim...
ya biri bana şu sticker in çizim dosyasını atabilirmi. elimden gelir bende bi iki modifikasyon yapim üstündesonra orçun abi sana veririm şey bastırıversin
![]()
sayın abi abla kardeşlerim bu konunun artık tamamen kapanmasını istiyorum izin verirseniz..düşüncem hakkında bana destek gösteren ve göstermeyen üyelere teşekkür ederim.bu bir saygı meselesidir.artık açık konuşacağım.. ancak bu konunun bu kadar uzaması beni üzmeye başladı gerçekten..olabildiğince yorum yapmaktan kaçındığım, yapsam dahi kısa ve espirili yaklaşım göstermeye çalıştım kimseye kırmamak adına..ancak inanın bu kadar sansasyon yaratacağını bilseydim aracımı garaja eklerken kesinlikle o kısmın fotosunu koymazdım. bugüne kadar bir çok fikir paylaşarak bazı arkadaşlara kalıcı yardımım olduğunu düşünüyorum..kendi aracıma yaptığım şeyleri onlarında keyiflerine sunduğum bir çok şey oldu..ama ufacık bişeyin kendime ait olmasını istedim sadece..bu kadar olay oldu nedense..neredeyse birbirimize düşücez..o yüzden artık çok sıkıldım ve bu yorumları okumaktan rahatsız oldum.."Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...." gibi bir düşüncede hiç bir zaman boy göstermem. ben sadece tabiri caizse taklitçiliği pek sevmem..duruma şu şekilde bir örnek vereyim..KamiKaze Orhan arkadaşımızın getirtdiği abart body takımı yakın zamanda benimde düşündüğüm bir modifikasyondu..ancak kendisi garaja aracını yüklediği zaman görmüştüm ki o benden önce almış..bu sefer almaktan vazgeçtim ve tamamen buradaki düşüncem bu durumun tamamen "orhana özel olsun" olarak düşünmemdi..yoksa orhan aldı bak oda almış gibi düşüncelerde çıkabilirdi belkide..böyle bir konumada düşmekten hiç hoşlanmam..beni sanaldan ve fiilen bir çok ilden yüzyüze tanışıp tanıyan bir çok insan var..az çok huyumu suyumu bilirler..bahsettiğiniz gibi egoist bir insan değilim..neyse şimdi tekrar kırdığım kızdırdığım insanlar varsa tekrar özür dilerim..benim için saygı en başta gelir..artık konu hakkında yorum yapılmazsa mutlu olurum...teşekkürler keyifli forumlar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri