Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon
177 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Sticker modifiye )))

emrah atış
    skyline28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 163

Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrah bana da yollar mısın?

Bazı arkadaşlar sadece kendine yapmış, özelmiş...
    gönderirim....

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Arkadaşlar avukatlık vs yapmak istemem hepiniz benim kardeşim abim ablam canım ciğerimsiniz ama özelmiş mözelmişe gerek yok... O özel olan stickerın dizayn sahibi arkadaş göndermiyebilir yaptığının kendi adına özel olarak düşünebilir ve uygulayabilir... Yaptırabiliyorsanız yaptırın gelip arabalarınızdan sökecek değil bende istedim istemedim değil ve bana mantıklı geldi daha sonra açıklaması... Bana özel olmasını istiyorum abi dedi vede haklı bence.. Sizde böyle değişik şeyler üretin yapın ve kullanın isteyene göndermeyin arkadaşlar yapmak istiyen kopya çekip yaptırsın.. Şahsen bende olsam bana özel olmasını istediğim bir şeyi göndermem... Bana darılıp gücenmeyin... Hepimiz hür bir memlekette yaşıyoruz ve konuşma özgürlüğümüz var... Bunu yazmamdaki amaçta ortamı germek yada tartışma ortamı yaratmak istemem değil sadece Biraz Emeğe Saygı Göstermeliyiz düşüncesiyim...

Teşekkür eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım dostlarım.....

4. Bu mesajı için 3 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

Serkan Küçük
    serkankucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 410

ben de katılıyorum abicim burda paylaşmak isteyen paylaşıyor zaten... ve şöyle de birşey var hiç kimse kendisi için yaptığı birşeyi sana bana vermek veya yapmak zorunda değil o yüzden saygıyla karşılamak lazım. insanlar kendi araçları için uğraşıyor güzelleştirmeye çalışıyor, benim yaptığım bir değişiklik sende olmak zorunda değil ya da ben sana yapmak zorunda değilim. benden görürsün gidersin başkasına parasını verip yaptırırsın. çok abartılacak işler değil bunlar anlayan biri için 5 dk.lık işler.. sorun çıkartılacak bi durum yokk arkadaşlar...
    Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar avukatlık vs yapmak istemem hepiniz benim kardeşim abim ablam canım ciğerimsiniz ama özelmiş mözelmişe gerek yok... O özel olan stickerın dizayn sahibi arkadaş göndermiyebilir yaptığının kendi adına özel olarak düşünebilir ve uygulayabilir... Yaptırabiliyorsanız yaptırın gelip arabalarınızdan sökecek değil bende istedim istemedim değil ve bana mantıklı geldi daha sonra açıklaması... Bana özel olmasını istiyorum abi dedi vede haklı bence.. Sizde böyle değişik şeyler üretin yapın ve kullanın isteyene göndermeyin arkadaşlar yapmak istiyen kopya çekip yaptırsın.. Şahsen bende olsam bana özel olmasını istediğim bir şeyi göndermem... Bana darılıp gücenmeyin... Hepimiz hür bir memlekette yaşıyoruz ve konuşma özgürlüğümüz var... Bunu yazmamdaki amaçta ortamı germek yada tartışma ortamı yaratmak istemem değil sadece Biraz Emeğe Saygı Göstermeliyiz düşüncesiyim...

Teşekkür eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım dostlarım.....

6. Bu mesajı için 3 kişi serkankucuk'ye teşekkür etti:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Benim asıl mesleğim reklamcılık arkadaşlar... Açık hava reklamı yani... Arkadaşımızın yaptığı stickeri yapmam yarım saat ve seri şekilde folyoya kestirmem transferlemem çok kolay... Artı size göndermemde cabası ama emeğe saygıdan dolayı kendime bile yaptırmadım yaptırmamda...

8. Bu mesajı için 2 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

Serkan Küçük
    serkankucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 410

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim asıl mesleğim reklamcılık arkadaşlar... Açık hava reklamı yani... Arkadaşımızın yaptığı stickeri yapmam yarım saat ve seri şekilde folyoya kestirmem transferlemem çok kolay... Artı size göndermemde cabası ama emeğe saygıdan dolayı kendime bile yaptırmadım yaptırmamda...
    ben öyle düşünüorum çünkü artık onu ilk yapan belli herkes biliyor bende görülürse fikri nerden kimden çaldığım da herkes tarafından bilinecek...

10. Bu mesajı için 2 kişi serkankucuk'ye teşekkür etti:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Teşekkür ederim serkan kardeşim benimle aynı fikirde olan bir kardeşimin olması sevindirdi...

12. Bu mesajı için 3 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

emrah atış
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı serkankucuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de katılıyorum abicim burda paylaşmak isteyen paylaşıyor zaten... ve şöyle de birşey var hiç kimse kendisi için yaptığı birşeyi sana bana vermek veya yapmak zorunda değil o yüzden saygıyla karşılamak lazım. insanlar kendi araçları için uğraşıyor güzelleştirmeye çalışıyor, benim yaptığım bir değişiklik sende olmak zorunda değil ya da ben sana yapmak zorunda değilim. benden görürsün gidersin başkasına parasını verip yaptırırsın. çok abartılacak işler değil bunlar anlayan biri için 5 dk.lık işler.. sorun çıkartılacak bi durum yokk arkadaşlar...
    zaten sen yorum yazmasan şaşardım.......

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

emrah bey sonuçta doğruları destekliyor çocuk

16. Bu mesajı için 3 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

emrah atış
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

ben de fatihi destekledim istersen ona sora bilirsin bende destekliyorum ama har söylenenin ardından bişey yazmanında anlamı yok artık özelliklede bu konu hakkında sıktı artık bu konu.. sen son noktayı yazdın daha üstüne birşey söylemenin anlamı varmı

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Beyler herkesin çalışması kendine lütfen biraz daha sakin...Forumun ilk gününden bu yana yapılmış hazırlanmış bir stickeri varken bu kadar polemiğe ne gerek var belli ki Fırat arkadaşımızda bunu baltalamak vs.. bişey istememiş özeldir demiş biraz daha anlayış...
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

20. Bu mesajı için 2 kişi PLaTiNuN'ye teşekkür etti:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Sağolun teşekkür ederim... Evet haklısınız daha başka bişey söylemeye gerek yok sanırım...

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Herkesin fikrine saygı duyuyorum, şahsen ağzımdan kırıcı bir söz kolay kolay duyamazsınız ama şunu da sölemeden geçemicem;

Bu forumda ilk kez "paylaşılan birşeyin paylaşılmadığına" tanık oldum. Şimdiye kadar hep arızaları nasıl çözdüğümüzü ve yenilikleri nasıl başardığımızı, nasıl temin ve tesis ettiğimizi paylaştık. Bu kez bir arkadaş "gösteripte vermedi". Açıkçası beni bu rahatsız etti biraz; "Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...."

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

recep coşkun
    nurtepeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı skyline28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar grandepuntotr sticker yenileme calışması yaptım bakalım beyenecekmisiniz..... elimde daha 15 adet var....yeni resimler
    bence iyide renkte sıkıntı var gibi.

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin fikrine saygı duyuyorum, şahsen ağzımdan kırıcı bir söz kolay kolay duyamazsınız ama şunu da sölemeden geçemicem;

Bu forumda ilk kez "paylaşılan birşeyin paylaşılmadığına" tanık oldum. Şimdiye kadar hep arızaları nasıl çözdüğümüzü ve yenilikleri nasıl başardığımızı, nasıl temin ve tesis ettiğimizi paylaştık. Bu kez bir arkadaş "gösteripte vermedi". Açıkçası beni bu rahatsız etti biraz; "Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...."
    Bence emeğe saygı gösterilmiyor... Fırat arkadaşımız yanlış anlaşılmış sanıyorum.. Arkadaş bana özel ve paylaşmam diyor ve aracının yeni stickerinin resimlerini ekliyor foruma... Yani ben göndermem yapan yapsın demeye varıyor resmen... Bu kadar polemiğe yada vs lere gerek yok ki çok beğenen yaptırsın....

Artı gösteripte vermedi cümleniz ile "Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...." cümlenize katılmıyorum... Arkadaş sonuçta Türkiye Patent Kurumundan kendi adına onaylayıp yaptıranlardan telif hakkı istiyorum demiyor... Tekrar yineliyorum beğenen resimlerinden kopya çektirip yaptrsın...

28. Bu mesajı için 2 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Sevgili Orçun,

polemik falan yok. Alt tarfı 9 kelimelik mesaj yazmışım. Emrah'a yollar mısın dedik, yollarım dedi.

Cidden, kırgınlık ve polemik yok. Yardımcı olsun olmasın, her iki arkadaşa teşekkür ederim, ama Emraha x10 teşekkür

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Bende sizlere teşekkür ederim...

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre Güzel
    ..:: GP BağımLısı ::.. emrequzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661
    Edilen teşekkür: 298

ya biri bana şu sticker in çizim dosyasını atabilirmi. elimden gelir bende bi iki modifikasyon yapim üstünde sonra orçun abi sana veririm şey bastırıversin

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

sayın abi abla kardeşlerim bu konunun artık tamamen kapanmasını istiyorum izin verirseniz..düşüncem hakkında bana destek gösteren ve göstermeyen üyelere teşekkür ederim.bu bir saygı meselesidir.artık açık konuşacağım.. ancak bu konunun bu kadar uzaması beni üzmeye başladı gerçekten..olabildiğince yorum yapmaktan kaçındığım, yapsam dahi kısa ve espirili yaklaşım göstermeye çalıştım kimseye kırmamak adına..ancak inanın bu kadar sansasyon yaratacağını bilseydim aracımı garaja eklerken kesinlikle o kısmın fotosunu koymazdım. bugüne kadar bir çok fikir paylaşarak bazı arkadaşlara kalıcı yardımım olduğunu düşünüyorum..kendi aracıma yaptığım şeyleri onlarında keyiflerine sunduğum bir çok şey oldu..ama ufacık bişeyin kendime ait olmasını istedim sadece..bu kadar olay oldu nedense..neredeyse birbirimize düşücez..o yüzden artık çok sıkıldım ve bu yorumları okumaktan rahatsız oldum.."Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...." gibi bir düşüncede hiç bir zaman boy göstermem. ben sadece tabiri caizse taklitçiliği pek sevmem..duruma şu şekilde bir örnek vereyim..KamiKaze Orhan arkadaşımızın getirtdiği abart body takımı yakın zamanda benimde düşündüğüm bir modifikasyondu..ancak kendisi garaja aracını yüklediği zaman görmüştüm ki o benden önce almış..bu sefer almaktan vazgeçtim ve tamamen buradaki düşüncem bu durumun tamamen "orhana özel olsun" olarak düşünmemdi..yoksa orhan aldı bak oda almış gibi düşüncelerde çıkabilirdi belkide..böyle bir konumada düşmekten hiç hoşlanmam..beni sanaldan ve fiilen bir çok ilden yüzyüze tanışıp tanıyan bir çok insan var..az çok huyumu suyumu bilirler..bahsettiğiniz gibi egoist bir insan değilim..neyse şimdi tekrar kırdığım kızdırdığım insanlar varsa tekrar özür dilerim..benim için saygı en başta gelir..artık konu hakkında yorum yapılmazsa mutlu olurum...teşekkürler keyifli forumlar
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

36. Bu mesajı için 6 kişi krakercocuk'ye teşekkür etti:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın abi abla kardeşlerim bu konunun artık tamamen kapanmasını istiyorum izin verirseniz..düşüncem hakkında bana destek gösteren ve göstermeyen üyelere teşekkür ederim.bu bir saygı meselesidir.artık açık konuşacağım.. ancak bu konunun bu kadar uzaması beni üzmeye başladı gerçekten..olabildiğince yorum yapmaktan kaçındığım, yapsam dahi kısa ve espirili yaklaşım göstermeye çalıştım kimseye kırmamak adına..ancak inanın bu kadar sansasyon yaratacağını bilseydim aracımı garaja eklerken kesinlikle o kısmın fotosunu koymazdım. bugüne kadar bir çok fikir paylaşarak bazı arkadaşlara kalıcı yardımım olduğunu düşünüyorum..kendi aracıma yaptığım şeyleri onlarında keyiflerine sunduğum bir çok şey oldu..ama ufacık bişeyin kendime ait olmasını istedim sadece..bu kadar olay oldu nedense..neredeyse birbirimize düşücez..o yüzden artık çok sıkıldım ve bu yorumları okumaktan rahatsız oldum.."Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...." gibi bir düşüncede hiç bir zaman boy göstermem. ben sadece tabiri caizse taklitçiliği pek sevmem..duruma şu şekilde bir örnek vereyim..KamiKaze Orhan arkadaşımızın getirtdiği abart body takımı yakın zamanda benimde düşündüğüm bir modifikasyondu..ancak kendisi garaja aracını yüklediği zaman görmüştüm ki o benden önce almış..bu sefer almaktan vazgeçtim ve tamamen buradaki düşüncem bu durumun tamamen "orhana özel olsun" olarak düşünmemdi..yoksa orhan aldı bak oda almış gibi düşüncelerde çıkabilirdi belkide..böyle bir konumada düşmekten hiç hoşlanmam..beni sanaldan ve fiilen bir çok ilden yüzyüze tanışıp tanıyan bir çok insan var..az çok huyumu suyumu bilirler..bahsettiğiniz gibi egoist bir insan değilim..neyse şimdi tekrar kırdığım kızdırdığım insanlar varsa tekrar özür dilerim..benim için saygı en başta gelir..artık konu hakkında yorum yapılmazsa mutlu olurum...teşekkürler keyifli forumlar
    Fıratçım açıklaman için çok teşekkür ederim... Son noktayı koymuş oldun artık... Seni bilen biliyor canım...
    Keyifli forumlar herkeze...

38. Bu mesajı için 4 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

emrah atış
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon