Çalındı demesek
İlham kaynağı oldu![]()
Çalındı demesek
İlham kaynağı oldu![]()
Fazla var mı bunlardan? ben isterim bi tane!
Arkadaşlar hiç istemeyin benceben istedim ağzımın payını aldım
şaka şaka
ben de gidip farklı bi çalışma yaptıtcam kalıp belli olduktan sonra ufak bikaç renk düzenlemesiyle her araca özel stickerlar daha güzel olabilir...
arkadaşlar bugüne kadar talepde bulunan arkadaşlara hep iyimser yaklaşmaya çalıştım kırmamak adına..hatta çok üsteleyenler oldu..tolga abi ve diğer yakinen arkadaşlara değil lafım..ama ancak artık gelen mesjlardan okadar sıkıldımki resmen pişman oldum yani yaptığıma..aracımı garaja yüklediğim günden beri ortalama günde 3-4 kişiden en az pm alıyorum..herkeze tek tek açıklama yazmak istemiyorum artık ..buradan tekrar ve üstüne basa basa söylüyorumki..bu çalışma sadece kendime yaptığım bir çalışmadır..paylaşmıyorum..zaten paylaşacak olsam kendi modifiyeni kendin yap adlı bölüme konu açardım..ama artık lütfen anlayın beni..yakında bu yaptığım açıklamayı yapışkan etiket istyeyeceğim anasayfaya ki okumak isteyen okusunyani gerçekten soğumaya başlıyorum stickerimdan..lütfen!!! anlayış içersinde olmanızı isterim...kırıcı konuştuysam affola..keyifli forumlar saygılar...
Stickerların baskı ölçüleri nedir en boy ? bari onu söyleyin![]()
evocular birazdan genel bölümüne açacağım bir konuyu takip edin bakalım
28 x 7,2 cm
fırat'ın sticker'ını birebir yapmamak için başka bi seçenek
fırat kusuruma bakmazsan...![]()
yeni resimleri ekledim
yok ya ne kırılması kardeşim ben de zaten madem çakma olacak tam çakma olsun dedim
maksat renkler tutsun...
https://img651.imageshack.us/img651/7664/dsc0588q.jpg
bundan nerede bulabiliriz? var mı temin edebilecek olan?
Konu smartmavi tarafından (20/10/2010 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.
Ne sen söylemiş ol ne de biz duymuş olalım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri