Fırat abı senın ısın zor yaptın yapacagını artık hergun senın stıckerdan yaptrmak ısteyen olur. Ama anlatamazsın kımsye cunku cok guzel bırsey yaptın ve sana ozel olmasnı ıstıosun bnce sonuna kadar haklısın sen soylıecegını soyledın bana ozel olsun ıstıorum dedın bnce konu orda kapandı ama stıckerı gorenle KENDIELRINI DURDURAMIYOR!!!
HE BIDE BUNU TICARETE DOKERSEN YEMEDE YANINDA YAT DIORUM![]()
Captaİn Jack Sparrow
Aynısı olmasın dıe dıger secenekelr sunuluyor![]()
Captaİn Jack Sparrow
ŞOK GELİŞME !!!!!
Evet arkadaşlar, ortaya çıkan infial ve Fırat kardeşime yapılan baskılar sonucunda forum yönetimi sticker'ı değiştirme kararı almıştır. Söz konusu sticker'ın şekli tamamen değişecek olup, eski stickerların bir hükmü kalmamıştır, forum üyelerine duyurulur...
![]()
![]()
![]()
ya altı üstü degişik bir çalışmada ben yapayım dedim isteyen olursada verebilirim diye düşünmüştüm ama iyilikte yapılmıyor artık zaten iyilik yapma denize at demişler doğru söylemişler...
emeğinize sağlık diyorum. en azından paylaşma düşünceniz takdir edilir
çok şık olmuş![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
güzel olmuş
saol teşekkürler
ankaradan isteyen olursa elden teslim edebilirim...
emrah abi saolsun sticker dan 1 adet gönderdi bana az önce elime ulaştı.kargo ücreti anlamadıgım nedenden biraz fazla geldi ama olsun. keske bu kargo ucretini ödemişken fazla göndermesini isteseydim de ist da isteyene ulaştırırdım. neyse stickeri ni beyazı birazdaha kullandıkdan sonra denicem. trasfer folyosunda kendını fazla belli etmiyorda cam güzel durucamdır ki zaten resimlerini paylaşmış.Teşekkürler Emrah abi. ellerıne sağlık.
rica ederim
elıne sağlık gzl olmuss
Emrah bana da yollar mısın?
Bazı arkadaşlar sadece kendine yapmış, özelmiş...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri