Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dijital klimanın öyle bir avantajı yok bizzat denenmiştir manuel klimadada klima tusunun yanında bulunan arabanın iç hava sirkülatörü sayesinde dijital klimanın yaptıgıyla aynı işi yapmaktadır.dijital klimanın arabayı daha az yormasını anlayamadım klima manuel olunca daha farklı bir kompresörümü kullanıyor .dün bizzat denedim s&s klima acıkken dahi cok basarılı bir şekilde çalışıyor.dijital klimanın tek avantajı çift bölgeli kullanıma izin vermesi ve daha kolay kullanımının olması.
manuel klima ile digital klima arasında bir fark yok.. benim aldıgım digital olanıda bence fark yok.. estetik fark var arabaya hava katıyor.. onun dışında çogu özellik ilerde kullanılmıyor.. ben çok eski evde kullandıgım klima da düz klimaydı sonra digital çok fonksiyonlu modelleri ile degiştirdik bunun gibi özellikli aletler ilk alındıgında meraktan kurcalanıyor sonra unutuluyor . en azından bende öle. arabada da aynı ben yol bilgisayarının tuşuna basmam klimada öle olcak diger ıvır zıvır tüm işlevlerde kullanılmayacak.. ama size tavsiyem arkadaşlar bu cam tavan olayı şiddetle tavsiye ederim.. çogu özelligi kullanmazsınız ama bu farklı birşey...