siyah olsun dedik biraz abarttık galiba...olsun yakışmadı değil...sizce?
Konu darkT-JET tarafından (08/09/2009 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.
tam karaoğlan olmuş. ama güzel duruyor.
Güle güle kullan İlker Karaoğlanı,
Tozsuz, çamursuz binmen dileğiyle![]()
arabayı cok bogmussun bence her yerı sıyah olmus ama yınede guzel arac kazasız belasız
ama temizken de asaleti ayrı![]()
siyah trendi yayılıyor anlaşılan , güle güle kullan güzel olmuş...
Gayet güzel olmuş. İyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Bu arada toz göstermeyen bir renk arıyorsanız Arizona Beji2 ay yıkanmadı tozlu olduğu sadece camlardan belliydi
![]()
hayırlı olsun araba güzel görünüyor..fakat polislere dikkat et,aynı filmlerden bende de vardı..daha cektireli 1 hafta olmadı polislerle kovalamaca oynadık film yüzünden cezayı yedik + filmlerden de olduk..tüm polislerin ben taaa................
aracın hayırlı olsun güzel olmuş birde far ve stop takarsan daha hoş olur
tesekkür ederim saolasın...valla bundan önce bende focus sport vardı o zamanlar 2001-2002 ilk angel'li farı ilk seffaf stobu ben takmıstım bi dünyada para vermiştim...bu tür malzemelerin derdi bitmiyo...far için mercekti karartmaydı xenondu yok su aldı yok buhar yaptı....stoplar için yok aç kapagını silikon çek yok ampul degiştir led filan derken bi bakmışsın harcadıgın zaman para almış başını gitmiş...ee satarkende gördüm para etmio...yok sök al diyenler yok aksesuar para etmez filan bende bunu uygun gördüm film cam ve jantla sade bi güzellik yakaladıgıma inanıyorum...tavsiyen için tesekkür ederim ama zamanında çok ugrastık o işlerle artık gerek olmadıgını düsünüyorum.....
Biraz havada duruyor sanırım yay istiyor.Güle güle kullanın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri