Geçmiş olsun, küçük şeyler büyük felaketleri önler derler,
Cana gelmesin gerisi mühim değil...
abi kaskodan hallettirmeye çalışalım da olmazsa yine haberleşiriz. İlgin için çok teşekkürler ayrıca.
Abi sorma ah o otoparklarGeçmiş olsun umarım hallolur seninki de...
Ayhan Abi dediğin gibi yapsak bu sefer satarken küçücük yer için komple neden boyattın kazasımı var dı vurdun mu kırdın mı bi sürü tantana. Lokal yaptırırız veya hiç yaptırmayız anlıcan. Sen nerde yaptırmıştın peki hatırlıyor musun? Şunun için soruyorum Autoking'i baya baya övüyorlar çok temiz işçiliği var falan diyorlar da onun için sordum. Biz de duruma göre bişiler yapıcaz artık. İlgine teşekkürler bu arada..
Çok teşekkür ederim Özlem Abla ama mal canın yongası işte ne yaparsın
Şaka bi yana hakikaten önemli olan can sağlığı olacağı varmış diyelim. Babam kaç yıllık şoför ama iki sene önce bizde şahin vardı sağ çamurluğu kapıya geçirmişti. Olacağı zaman oluyor yani malesef...
Konu byspayn tarafından (23/08/2010 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
satarken o kadar büyük bir sorun olucağını zannetmiyorum
Burası Türkiye abi öyle deme![]()
Oğuz autoking hakkında duydukların eskişehir autoking içinmi? bayiilik sistemi ile çalıştıkları için arada dağlar kadar fark var. bide çok fazla iş yaptıklarından arada kaçan oluyo... mesela ben izmirdekini hiç sevmiyorum
kapıda 10cm bi göcük vardı, yaptılar şimdi o kapı komple bi ton koyutabii böyle durumlarda tekrar boyadıklarını söylemişti (ben 2 ay sonra gittiğimden bişey yapmadılar tabi
) ama dediğim gibi mareayı bi kere istanbulda bi kerede izmirdeki eskisine götürmüştüm çok çok güzel olmuştu
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ilk yapıldığında bursa birmot yaptı hergün küfürümü yedilerAyhan Abi dediğin gibi yapsak bu sefer satarken küçücük yer için komple neden boyattın kazasımı var dı vurdun mu kırdın mı bi sürü tantana. Lokal yaptırırız veya hiç yaptırmayız anlıcan. Sen nerde yaptırmıştın peki hatırlıyor musun? Şunun için soruyorum Autoking'i baya baya övüyorlar çok temiz işçiliği var falan diyorlar da onun için sordum. Biz de duruma göre bişiler yapıcaz artık. İlgine teşekkürler bu arada..![]()
ikinciye bursa teknomak yaptı ve hiiç bir sorun yok gayette güzel oldu hergün duğa ediyorum kendilerine
autoking yada başka bir yer hiiç fark etmez lokal boya yaptırıyorsan ileriki dönemlerde başın yine ağıracaktı aslında olay boyayla alakalı değil olay tamamıyla üzerine atılan vernikte bitiyor vernik kompile atılırsa sorun kalmıyor
birde bu şekilede ön kapı farklı arka kapı farklı gezmektense satacağım zaman 1000 lira düşsün daha iyi adama anlatırım olayı ister kabul eder ister etmez ona satmamda başkasına satarım sorun değil ama sonuçta satarım
Konu ayhan1 tarafından (23/08/2010 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.
ince çizilen yerler pasta ile düzelir gibi,bence diyer yerde nazarlık olarak kalsın.
geçmiş olsun.
Palio 1.2 16v EL
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
Linea 1.3 Multijet Emotion Plus Dualogic
Öncelikle Hiç Üzülecek Bir Durum Yok Güzel Kardeşim Yeni Araba Nazarın Çıkmış Allah Beterinden Esirgesin Burdan Çıkmış Nazarın Sayacaksın.
Gelelim Asıl Konuya Servise Götür Aynı Boya Kodundan Para Bile Almazlar Oraya Rütuş Yaptır. Alt Kısımda 2. Bir Çizik Gördüm Sanki Onuda Pastayla Aldır Ve Bu İşlemlerden Sonrada Kaliteli Bir Reklamcıya Git Sağlı Sollu Aynı Yerlere Denk Gelecek Şekilde Güzel Bir Sticker Uygulaması Yaptır Abartıya Kaçmadan Hem Gözüne Batmaz Orası Hemde Farklı Birşey Olur. Çok Fazla Kurcalanacak Birşey Yok Orda Ustaya Götürünce İnan Bana Orasını İki Karış Yeri Macunlayıp Kapınında İlk Çizgisine Kadar Boyar ELine Verirler. Bunada Hiç Gerek Yok, Ufaktan Boya Rütuşu Sonrada Üstünü Ört Gitsin O Kadar![]()
[QUOTE=byspayn;364383]Bugün NEO AVM'nin kapalı otoparkına yanaşırken sol arka kapıyı derin çizdirdim arkadaşlar. Göçük yok ama durum fena gibi astar gözüküyor alttaki.
Babam kızdı haklı olarak ama elden ne gelir oldu bir kere...
Bu gibi bi vakaya ne yapılabilir? Boyatmadan kurtuluş var mı? Araba daha 3 aylık boyalı duruma düşmesin
slm.
diğer arkadaşların yorumunu okudum.
kesinlikle parça boyaya katılmıyorum. özellikle kısa vadede satarım, lokal boyayla hallederim,arabayı birine boyasız diye kaktırırım gibi bir düşünceyi anlamış değilim.
onu geçtim araç sıfır en az 5-10 sene kullanacağın bir araçta bence doğru bir iş değil değil lokal boya. kesin sırıtır, renk tutmaz vs vs.
hadi kaskodan yaptırma diyelim. kendi servisinde bile komple kapı boyansa 200 lira anca tutar. dediğin gibi zaten fotolarını çekeceksin.
şahsi fikrim budur.
saygılar.
Evet Ozan Abi duyduklarım Eskişehir Autoking için ama daha da araştırmak lazım tabi.
Serdar Abi öncelikle ilgin için teşekkürler. Doğru üzülmemek lazım zaten...
İyi fikirmiş bu da bak sticker ı hiç düşünmemiştimOlabilir tabi..
Komple boyanacaksa ve zararı olmayacaksa sanırım nazarlık olarak kalması daha iyi Baki Abi. Teşekkür ederim ilgin için...![]()
Konu byspayn tarafından (23/08/2010 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla hatası
geçmiş olsun.... Oğuz... Allah daha beterinden korusun...
Çok sağol Eser Abi. Amin Allah cümlemizi korusun...
Bu arada yan koruma çıtaları tam olarak nereye takılıyo acaba![]()
Aklıma bakın ne geldi oraya denk gelirse koruma çıtaları hem orayı kapatmış hemde şık bi hareket yapmış oluruz
Bi daha baktım da şöyle sanırım oldukça yukarıda kalıyo..
Konu byspayn tarafından (23/08/2010 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Oğuz gecmıs olsun abıcım bunada şukur..Bencede nazarlık kalsın derım
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri