Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 21 ile 35 arası

Konu: Arabayı çizdirdim :(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Alıntı serkankucuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oğuz istersen sana bi boyacı tavsiye edebilirim. ben eskişehirdeyken ufak bi kaza yaşamıştım metalik gri sienam ile, aracın burnu baya iyi göçmüştü ve boya filan yalandı tabi. bu usta bi el attı boyandığı belli bile değildi çok şaşırmıştım. fiyatı da uygundu. ayrıca hemşerim olduğu için iyi de muhabbetimiz vardı. belki hatırlar da beni selamımı iletirsen..
    istersen özelden mesaj at tarif edeyim...
    abi kaskodan hallettirmeye çalışalım da olmazsa yine haberleşiriz. İlgin için çok teşekkürler ayrıca.

Alıntı SKELETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar olur nazarlık olsun bence. Bende de nedenini anlayamadığım ufak bir boya çıkması oldu. Sanırım otoparkta yandaki aracın kapısı geldi. Araba kırmızı o bölümde beyazlık var. 5000 bakımına götürünce bir sorucam çözümü nedir kaça patlar diye
    Abi sorma ah o otoparklar Geçmiş olsun umarım hallolur seninki de...

Alıntı ayhan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle çok geçmiş olsun ama bu olayı boya attırmadan halledemezsin lokal boya yaptırırsan 6 ay sonra boyanan yerin etrafları daha koyu birşekilde ortaya çıkmaya başlayacak ve gün geçtikçe bu olay devam edicek tek çare kapıyı cam altına kadar boyatmak ve arabanın sol tarafına kompile tamponlara kadar vernik attırmak

aynı olay benimde başıma gelmişti 27 günlüklen seninki gibi bir iz oluşmuştu aynı kapıda ve lokal olarak boyandı ama 2 yıl sonra yeniden boyattım renk farkından dolayı

sonuç olarak lokal boya sadec ufak parçaları boyatmak için iyi bir olay ama büyük parçalarda tamamıyla saçmalıktan başka birşey değil
    Ayhan Abi dediğin gibi yapsak bu sefer satarken küçücük yer için komple neden boyattın kazasımı var dı vurdun mu kırdın mı bi sürü tantana. Lokal yaptırırız veya hiç yaptırmayız anlıcan. Sen nerde yaptırmıştın peki hatırlıyor musun? Şunun için soruyorum Autoking'i baya baya övüyorlar çok temiz işçiliği var falan diyorlar da onun için sordum. Biz de duruma göre bişiler yapıcaz artık. İlgine teşekkürler bu arada..

Alıntı ozdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, küçük şeyler büyük felaketleri önler derler,
    Cana gelmesin gerisi mühim değil...
    Çok teşekkür ederim Özlem Abla ama mal canın yongası işte ne yaparsın

Şaka bi yana hakikaten önemli olan can sağlığı olacağı varmış diyelim. Babam kaç yıllık şoför ama iki sene önce bizde şahin vardı sağ çamurluğu kapıya geçirmişti. Olacağı zaman oluyor yani malesef...
    Konu byspayn tarafından (23/08/2010 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

2. Bu mesajı için 2 kişi byspayn'ye teşekkür etti:

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

Geçmiş olsun, küçük şeyler büyük felaketleri önler derler,
    Cana gelmesin gerisi mühim değil...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

satarken o kadar büyük bir sorun olucağını zannetmiyorum

Oğuz MERDAN
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Burası Türkiye abi öyle deme

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Oğuz autoking hakkında duydukların eskişehir autoking içinmi? bayiilik sistemi ile çalıştıkları için arada dağlar kadar fark var. bide çok fazla iş yaptıklarından arada kaçan oluyo... mesela ben izmirdekini hiç sevmiyorum

kapıda 10cm bi göcük vardı, yaptılar şimdi o kapı komple bi ton koyu tabii böyle durumlarda tekrar boyadıklarını söylemişti (ben 2 ay sonra gittiğimden bişey yapmadılar tabi ) ama dediğim gibi mareayı bi kere istanbulda bi kerede izmirdeki eskisine götürmüştüm çok çok güzel olmuştu
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ayhan Güler
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. ayhan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    16 L 1377
    Edilen teşekkür: 414

Ayhan Abi dediğin gibi yapsak bu sefer satarken küçücük yer için komple neden boyattın kazasımı var dı vurdun mu kırdın mı bi sürü tantana. Lokal yaptırırız veya hiç yaptırmayız anlıcan. Sen nerde yaptırmıştın peki hatırlıyor musun? Şunun için soruyorum Autoking'i baya baya övüyorlar çok temiz işçiliği var falan diyorlar da onun için sordum. Biz de duruma göre bişiler yapıcaz artık. İlgine teşekkürler bu arada..
    ilk yapıldığında bursa birmot yaptı hergün küfürümü yediler

ikinciye bursa teknomak yaptı ve hiiç bir sorun yok gayette güzel oldu hergün duğa ediyorum kendilerine

autoking yada başka bir yer hiiç fark etmez lokal boya yaptırıyorsan ileriki dönemlerde başın yine ağıracaktı aslında olay boyayla alakalı değil olay tamamıyla üzerine atılan vernikte bitiyor vernik kompile atılırsa sorun kalmıyor

birde bu şekilede ön kapı farklı arka kapı farklı gezmektense satacağım zaman 1000 lira düşsün daha iyi adama anlatırım olayı ister kabul eder ister etmez ona satmamda başkasına satarım sorun değil ama sonuçta satarım
    Konu ayhan1 tarafından (23/08/2010 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.

güven öğün
    guven_ogun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    68AG517
    Edilen teşekkür: 64

ince çizilen yerler pasta ile düzelir gibi,bence diyer yerde nazarlık olarak kalsın.
    geçmiş olsun.

Palio 1.2 16v EL
    Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
    Linea 1.3 Multijet Emotion Plus Dualogic

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Öncelikle Hiç Üzülecek Bir Durum Yok Güzel Kardeşim Yeni Araba Nazarın Çıkmış Allah Beterinden Esirgesin Burdan Çıkmış Nazarın Sayacaksın.

Gelelim Asıl Konuya Servise Götür Aynı Boya Kodundan Para Bile Almazlar Oraya Rütuş Yaptır. Alt Kısımda 2. Bir Çizik Gördüm Sanki Onuda Pastayla Aldır Ve Bu İşlemlerden Sonrada Kaliteli Bir Reklamcıya Git Sağlı Sollu Aynı Yerlere Denk Gelecek Şekilde Güzel Bir Sticker Uygulaması Yaptır Abartıya Kaçmadan Hem Gözüne Batmaz Orası Hemde Farklı Birşey Olur. Çok Fazla Kurcalanacak Birşey Yok Orda Ustaya Götürünce İnan Bana Orasını İki Karış Yeri Macunlayıp Kapınında İlk Çizgisine Kadar Boyar ELine Verirler. Bunada Hiç Gerek Yok, Ufaktan Boya Rütuşu Sonrada Üstünü Ört Gitsin O Kadar

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Hiç Üzülecek Bir Durum Yok Güzel Kardeşim Yeni Araba Nazarın Çıkmış Allah Beterinden Esirgesin Burdan Çıkmış Nazarın Sayacaksın.

Gelelim Asıl Konuya Servise Götür Aynı Boya Kodundan Para Bile Almazlar Oraya Rütuş Yaptır. Alt Kısımda 2. Bir Çizik Gördüm Sanki Onuda Pastayla Aldır Ve Bu İşlemlerden Sonrada Kaliteli Bir Reklamcıya Git Sağlı Sollu Aynı Yerlere Denk Gelecek Şekilde Güzel Bir Sticker Uygulaması Yaptır Abartıya Kaçmadan Hem Gözüne Batmaz Orası Hemde Farklı Birşey Olur. Çok Fazla Kurcalanacak Birşey Yok Orda Ustaya Götürünce İnan Bana Orasını İki Karış Yeri Macunlayıp Kapınında İlk Çizgisine Kadar Boyar ELine Verirler. Bunada Hiç Gerek Yok, Ufaktan Boya Rütuşu Sonrada Üstünü Ört Gitsin O Kadar
    bende aynen öyle saydım arkada vurdular arkadaşınki gibi az bişi boya çıktı yaptırmayı düşünmüyorum nazarlık olarak

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

BAKİ BAKİ
    2000 corsa gls 1,4 16v ov onderbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4
    Edilen teşekkür: 96

[QUOTE=byspayn;364383]Bugün NEO AVM'nin kapalı otoparkına yanaşırken sol arka kapıyı derin çizdirdim arkadaşlar. Göçük yok ama durum fena gibi astar gözüküyor alttaki.

Babam kızdı haklı olarak ama elden ne gelir oldu bir kere...

Bu gibi bi vakaya ne yapılabilir? Boyatmadan kurtuluş var mı? Araba daha 3 aylık boyalı duruma düşmesin

slm.
    diğer arkadaşların yorumunu okudum.
    kesinlikle parça boyaya katılmıyorum. özellikle kısa vadede satarım, lokal boyayla hallederim,arabayı birine boyasız diye kaktırırım gibi bir düşünceyi anlamış değilim.

onu geçtim araç sıfır en az 5-10 sene kullanacağın bir araçta bence doğru bir iş değil değil lokal boya. kesin sırıtır, renk tutmaz vs vs.

hadi kaskodan yaptırma diyelim. kendi servisinde bile komple kapı boyansa 200 lira anca tutar. dediğin gibi zaten fotolarını çekeceksin.

şahsi fikrim budur.

saygılar.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Oğuz MERDAN
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuz autoking hakkında duydukların eskişehir autoking içinmi? bayiilik sistemi ile çalıştıkları için arada dağlar kadar fark var. bide çok fazla iş yaptıklarından arada kaçan oluyo... mesela ben izmirdekini hiç sevmiyorum

kapıda 10cm bi göcük vardı, yaptılar şimdi o kapı komple bi ton koyu tabii böyle durumlarda tekrar boyadıklarını söylemişti (ben 2 ay sonra gittiğimden bişey yapmadılar tabi ) ama dediğim gibi mareayı bi kere istanbulda bi kerede izmirdeki eskisine götürmüştüm çok çok güzel olmuştu
    Evet Ozan Abi duyduklarım Eskişehir Autoking için ama daha da araştırmak lazım tabi.

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Serdar Abi öncelikle ilgin için teşekkürler. Doğru üzülmemek lazım zaten...

İyi fikirmiş bu da bak sticker ı hiç düşünmemiştim Olabilir tabi..

Alıntı onderbaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm.
    diğer arkadaşların yorumunu okudum.
    kesinlikle parça boyaya katılmıyorum. özellikle kısa vadede satarım, lokal boyayla hallederim,arabayı birine boyasız diye kaktırırım gibi bir düşünceyi anlamış değilim.

onu geçtim araç sıfır en az 5-10 sene kullanacağın bir araçta bence doğru bir iş değil değil lokal boya. kesin sırıtır, renk tutmaz vs vs.

hadi kaskodan yaptırma diyelim. kendi servisinde bile komple kapı boyansa 200 lira anca tutar. dediğin gibi zaten fotolarını çekeceksin.

şahsi fikrim budur.

saygılar.
    Komple boyanacaksa ve zararı olmayacaksa sanırım nazarlık olarak kalması daha iyi Baki Abi. Teşekkür ederim ilgin için...
    Konu byspayn tarafından (23/08/2010 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla hatası

BAKİ BAKİ
    2000 corsa gls 1,4 16v ov onderbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4
    Edilen teşekkür: 96

Alıntı byspayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Ozan Abi duyduklarım Eskişehir Autoking için ama daha da araştırmak lazım tabi.

Serdar Abi öncelikle ilgin için teşekkürler. Doğru üzülmemek lazım zaten...

İyi fikirmiş bu da bak sticker ı hiç düşünmemiştim Olabilir tabi..

Komple boyanacaksa ve zararı olmayacaksa sanırım nazarlık olarak kalması daha iyi Baki Abi. Teşekkür ederim ilgin için...
    bende 1 haftalıkken sağ arka boydan boya kapı cama yakın biryerden çizildi.
    kuşak attırayım dedim. 200 lira para, lokal boya bize ters, komple boya 200-250, bir süre nazarlık kalsın dedim. sendeki ufak bir bölge. yinede çok geçmiş olsun.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

geçmiş olsun.... Oğuz... Allah daha beterinden korusun...

Oğuz MERDAN
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Çok sağol Eser Abi. Amin Allah cümlemizi korusun...

Bu arada yan koruma çıtaları tam olarak nereye takılıyo acaba Aklıma bakın ne geldi oraya denk gelirse koruma çıtaları hem orayı kapatmış hemde şık bi hareket yapmış oluruz

Bi daha baktım da şöyle sanırım oldukça yukarıda kalıyo..
    Konu byspayn tarafından (23/08/2010 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Oğuz gecmıs olsun abıcım bunada şukur..Bencede nazarlık kalsın derım
    I ' m c a p u l i n g . . .

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12