Usta dert etme onemli bi yerde degil cizik gecmis olsun
bu sabah park ederken çok saçma bir şekilde sürttüm sol ön tarafı. şu an kendimden nefret ediyorum.
Usta dert etme onemli bi yerde degil cizik gecmis olsun
geçmiş olsun çok şükür çizik dışında bi şey yok...
dert etme bu kadar cana gelmesin ufak bi lokal boyayla hallolur...![]()
ya tabi ki cana geleceğine mala gelsin ama böyle salakça yapmış olmam beni sinir ediyor. gittim bomboş otoparkta duvara sürttüm. salaklıktır bu. kendime sinir oldum. hiç gerek yokken şimdi dediğiniz gibi lokal boya gerekecek.
Dert etmeyin tampondaki boyayı iyi yapıldığı taktirde kimse anlayamaz..Çok ufak bi yer zaten..
Abi hiç canınızı sıkmayın olduğu zaman oluyor yani yapacak bişi yok. Sevindirici tarafı hasar küçük en azıdan..
İnsan kendisi yürürken bile duvara çarpıyor taşa takılıyor bazen. Aracı sağa sola sürtmek de onun kadar doğal birşey.Kendinizi araçla özdeşleştirmeyin bu kadar. Dünya malı dünyada kalır 10 sene sonra zaten paslanır gider![]()
tampondakı boya lokal vs cok onemlı degıl zaten adı uzerınde tampon o yuzden dert edılecek bırsey degıl bellı bıle olmaz kasko deldırmeden bıle yaptırılabılır gecmıs olsun
nazarlık olsun be ustad...
Allah beterinden korusun, dert etmeye gerek yok.
Allah beterinden saklasın.bu hiç bişey.dert etmeyin.nazarlık olsun.
Bu duyguyu çok iyi bilirim.Evom daha bi kaç aylıkken gece park ederken milimetrik iş yapacam diye işin suyunu çıkardım ve sol maşbiyeli karanlıkta görmediğim bi taşa sürttüm.O an kendimi parçalıyasım geldi.Kendime nasıl kzıdım anlatamam.Çok geçmiş olsun.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
hocam niye salak olasın olur mu hiç öyle şey..geçmiş olsun olur böyle şeyler sıkma canını..
geçmiş olsun, insan arada kendi sınırlarını zorlamak istiyorYakın daha yakın derken, oluyor böyle şeyler
Lastikler de sanki değiştir beni diyor, doğru mu?
ben arabayı aldıktan sonra 2 gün sonra kasisten zıplayıp 4 gün sonrada sağ arka kapıyı 15 santim çizdirmiştim...
geçmiş olsun...
Cana gelmesin de.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ojelenir geçer cana geleceğine mala gelsin bir şey olmasın size gerisi çözülür,can sıkmaya da değmez sonuçta vura vura aracın boyutlarını öğreniyoruz.
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Bu kadar dert edicek bişey değil yahu sıkmayın canınızı.
Oraya rötüş boyası yaparsınız üstüne polish iyi sonuçlar verir.
tampon tamiri artık mini onarım dahilinde çok rahat yapılıyor.sıkıntı yok
arkadaşlar bende de aynı sorun var ama koskomda mini onarım diye bir madde yok.Parayla yaptırmak zorundayım di mi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri