Abi değiştir derim ben. Sonuçta kaynak yok. Satarken değişti demezsin boyandı dersin hiç kimsede anlamaz :D
Printable View
Abi değiştir derim ben. Sonuçta kaynak yok. Satarken değişti demezsin boyandı dersin hiç kimsede anlamaz :D
Önce büyük geçmiş olsun. Malesef bu memlekette küçük kazalar dahi yapmayan araba yoktur sanırım. Önemli olan canınıza bir şey olmaması. Kapak konusuna gelince. Şahsen yeni takılması taraftarıyım.
murat abi geçmiş olsun Allah beterinden korusun
kardeşim sanada geçmiş olsun
abs test edilmiş onaylanmış anlaşılan :)
abicim geçmiş olsun hepinize yeni okudum allah beterinden saklasın.
murat abicim geçmiş olsun bunada şükür.duydum çok üzüldüm ama çok şükürki büyük bir zarar yok
Sizler için cumartesi günümüzü ayırıp sevgili 35 UFC 68'in ne durumda olduğunu göstermek istedik.
Tarih:14.08.2010
Yer: Sait Mekanik
Son durum: Orjinal tampon ve bagaj kapağı tedarik edilmiş, boyanmayı bekliyor. Kapı kolları ve aynalara da ufaktan girişilmiş.
Teslim tarihi: Perşembe
hele şükür artık kapanacak operatör abimin bagajı.... hadi hayırlı olsun.....
sağolasın ım bende ne durumdadır diye merak ediyordum acelemiz yok hayırlısıyla bi çıksında ankaraya gezmeye gideceğim...
eserciğim arabasızlık çok zormuş,bir haftadır sıkıntıdan ülserim azdı,bi çıksın hayırlısıyla birdaha asla ayrılmayacağız gp mle...
kısa zamanda araca kavuşursun abı umarım
sağolasın kardeşim sende olmasan ben hala deli dana gibi dönüp duruyor olacaktım. hatırlıyor musun sen kaza yerine gelmiştin,kaza tutanağı falan sonrası arabayla sanayiye hareket etmiştik,ben ruhsatı ehliyeti öncamın orda silgeçte unutmuşum,araba hareket edince evraklar ve benim ehliyet yoldan geçen arabaların arasına savrulmuştu...
sağol fırat eş dost kendi arabalarını lazım olunca alabileceğimi söylüyorlar ama ben emanet arabaya mecbur kalmadıkça binmek istemiyorum,hayırlısı perşembeye kavuşacak gibiyim..
[QUOTE=operatormurat;359458]sağolasın kardeşim sende olmasan ben hala deli dana gibi dönüp duruyor olacaktım. hatırlıyor musun sen kaza yerine gelmiştin,kaza tutanağı falan sonrası arabayla sanayiye hareket etmiştik,ben ruhsatı ehliyeti öncamın orda silgeçte unutmuşum,araba hareket edince evraklar ve benim ehliyet yoldan geçen arabaların arasına savrulmuştu...
ayıp ediyon abi ne olcak bizler ne gün için varız allah kaza bela vermesin boşver hep toplantı için mi gelcez bizim forumumuzun farkı aile olmamız bize birşey olmasın
doğru söylüyon biladerim,bende nezaman senin işyerine gelsem sende pederinde sanki aileden biriymişsiniz gibi,kendimi evimde gibi sanıyorum...
aslanım bahçemiz geniş herşey müsait,malzemenin ve aletin kıralı bizde beraber söküp beraber yapacağız,diğerleri bizden dahamı iyi yapacak,biz yaparken leon48 mangalı yakacak,yapıp test edeceğiz gerekirse komple söküp en baştan imal edeceğiz puntoyu kardeş, başkalarının enaz 500,600 tl yeyaptığı izolasyonu biz50,60 tl ye bitireceğiz,sonra bide bakıyoruz ki bütün puntolar dükkanın önünde sıraya girmiş....
O gün gelsin size hayatınızda yemediğiniz kadar kral bi tavuk sosu hazırlıcam.
operatör abi gerçekten arabasızlık çok zor... elin kolun bağlı biliyorum... inşallah çabuk kavuşursun.... allah bir daha ayırmasın......