kısa zamanda araca kavuşursun abı umarım
kısa zamanda araca kavuşursun abı umarım
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
sağolasın kardeşim sende olmasan ben hala deli dana gibi dönüp duruyor olacaktım. hatırlıyor musun sen kaza yerine gelmiştin,kaza tutanağı falan sonrası arabayla sanayiye hareket etmiştik,ben ruhsatı ehliyeti öncamın orda silgeçte unutmuşum,araba hareket edince evraklar ve benim ehliyet yoldan geçen arabaların arasına savrulmuştu...
sağol fırat eş dost kendi arabalarını lazım olunca alabileceğimi söylüyorlar ama ben emanet arabaya mecbur kalmadıkça binmek istemiyorum,hayırlısı perşembeye kavuşacak gibiyim..
[QUOTE=operatormurat;359458]sağolasın kardeşim sende olmasan ben hala deli dana gibi dönüp duruyor olacaktım. hatırlıyor musun sen kaza yerine gelmiştin,kaza tutanağı falan sonrası arabayla sanayiye hareket etmiştik,ben ruhsatı ehliyeti öncamın orda silgeçte unutmuşum,araba hareket edince evraklar ve benim ehliyet yoldan geçen arabaların arasına savrulmuştu...
ayıp ediyon abi ne olcak bizler ne gün için varız allah kaza bela vermesin boşver hep toplantı için mi gelcez bizim forumumuzun farkı aile olmamız bize birşey olmasın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri