ben ne yapabilirim el becerisi var biraz
Printable View
ben ne yapabilirim el becerisi var biraz
vaaay atalayım nerelerdesin ?sezgi ablanda atalay gözükmüyo diyordu,nasılsın yiğidim. bak usta izolasyonda beğenmediğinyer varsa sende gel seninkini de halledelim,yakın zamanda izolasyon halk günleri başlayacak,larla ben yalıtım işine giriyoz,sende yardım et el birliği ile olayı çözelim,arkasından beşamel soslu leon 48 şnitzeli yiyoruz benim arka bahçede...
iyiyim sagol murat abim dedemlerin yanindaim izmire gelirsem mutlaka yapalim bir organizasyon yalitim her daim lazim.hayirlisiyla araban gelsinde kalitede son noktayi buluruz hep birlikte
beşamel değil de daha çok bana özgü bir sos olduğundan ''leonel'' sosu diyelim biz ona :D
üstat folyo kaplama işi neoldu kapladınızmı? güzel oldumu? olduysa bende yapayım ...
Kapladık abi, klas oldu.
helal olsun kendi modifiyeni kendin yap modundasınız.... murat abi şimsi size bir de izalasyon yapar... oh süper.... ellerinize sağlık...
Eee Eser insan aracına kendisi bişeyler yaptımı daha çok hoşuna gidiyor ve daha bir mutluluk geliyor insana...
ben sadece biniciyim.... başka bir şey yapamıyorum....
leonidas abi(300 spartalı daki kral leonidasa çok benziyon ) folyoyu nereden kaça aldınız? ebadı ne kadar olsa işimizi görür?