çok sağol biladerim,peki coşkun satarken bagaj kapağı komple değişmiş diye alıcı şahıslar fiyatı öldürmesin...
Printable View
öbür türlüde bagaj kapağı boyanmış diyecekler ne fark eder
abi ikinize de geçmiş olsun allah korumuş
tipolar gibi polyester olsa değiştirelim dicem de bence çok kötü değil düzelir boyansın ama murat abi bilir
aslında gönlüm değiştirmeden yana,düzeltip boyasalar bile asla eskisi gibi olmaz sesi kesilmez,dediğin gibi yapayım bilader...
değişsin o zaman abi gerek yok
ortadaki 2 park sensörü ezilmiş ve yerinden çıkmıştı onları yerine taktım bozulmamışlar hala saat gibi çalışıyorlar...
Geçmiş olsun Operatör abi... geçmiş olsun ..... alllahtan size bir şey olmamış.... gerçekten çok üzüldüm... cana geleceğine mala gelsin....
Park sensorleri hala saglammi :D
Murat abi abi büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.
Murat abi bence doğrulur sorun olmaz, 2.el açısından bakarsak boyanmış parça değişmişten çok daha iyi. değiştireyimmi doğrultayımmı sorusunu ben sorduğumda eğer doğrultma sonrası orjinali gibi olmadıysa tekrardan değişim istiyebiliyosun demişti servis.
Çok geçmiş olsun kemerleriniz iyiki takılıymış aynı şekilde eski arabamla bende kaza yapmıştım banada vuran transitti :) kemerimi takmamıştım hertarafımı biryerlere çarptım arabada.
Geçmiş olsun adaş ve lar.. Allah beterinden saklasın. Herzaman mala gelsin kardeşim, sağlığınıza bişey olmasın.
geçmiş olsun beyler. vardır bunda da bir hayır.
Geçmiş olsun saygıdeğer arkadaşlarım. Allah beterinden korusun, sağlıklı kazasız günler dileğiyle selamlar.
allah beterinden saklasin bidaha yaşatmasın inşallah
Geçmiş olsun.