75 lik multijetle her türlü oynarım
fıre motor 75 lik multijetten daha kuvvetli bir motor
zaten fabrika teknik verileride bunu doğruluyor
1.3 MULTIJET 16V 75 HP DİZEL
Silindir hacmi: 1248 cc
Maksimum güç: 75 hp (55 kW) / 4000 dd
Maksimum tork: 190 Nm (19.4 kgm) / 1750 dd
Vites kutusu, vites sayısı: 5 + geri
Maksimum hız: 165 km/s
Hızlanma (0-100 km/s): 13.6 saniye
Ortalama yakıt tüketimi: 4.5 (lt/100 km)
1.4 FIRE 77 HP BENZİNLİ
Silindir hacmi: 1368 cc
Maksimum güç: 77 hp (57 kW) / 6000 dd
Maksimum tork: 115 Nm (11.7 kgm) / 3000 dd
Vites kutusu, vites sayısı: 5 + geri
Maksimum hız: 165 km/s
Hızlanma (0-100 km/s): 13.2 saniye
Ortalama yakıt tüketimi (manuel-otomatik):*
5.9 / 5.7 (lt/100 km)
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Multijetleride yabana atmayalım lütfen. Ben bizzat test ettim
Daha birkaç haftalık araba. Bir rahat ver kendine gelsin. Hız yapacam diye bir arıza çıkartacaksın sonra başına dert alacaksın. Sabret birazcık
+1000
Aydın otobanı bu hızı denemeye en müsait yer. Dümdüz yol. Bende ilk testimi orada yapmıştım![]()
Hep diyorum multijet gitmiyor Gidiyormuş gibi Yapıyo ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Geçen hafta otobanda 170 gördüm daha fazla basamadım otoban arı gibiydi![]()
coskun abi fabrika verilerinde haklisin bir sey diyemecegim ama, tork farki kendini cok belli ettiriyor, bir yerlere yuklemistik bizim drag video goruntuleri vardi, dizel 90hp ile benzinli 95hp ve dizel 75hp ile benzinli 77hp kalkis yarislarinda dizeller belirgin sekilde onde kalkiyor, arayi rahat aciyor, tork farkettiriyor kendini. ancak uzun vadede benzinli yakalayabiliyor / gecebiliyor
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
M.jet motora hastayım.Tek dezavantajı hız yapamadan 1.vites ile geçmek zorunda olduğunuz keskin yokuşlarda ahaliyi araçtan indirmek zorunda kalmanız![]()
erdicim söylediklerini anlıyorum fakat
aracın bakımından tutta motorun durumuna hatta hava filtresinin
durumuna lastiklerine kadar bir çok faktör hızlanmaya etki eden faktörlerdir
benim aşağıda verdiğim fabrika verilerinin anlamı
0-100 km ye kadar hızlanma bölümünde bile 75 lik motorda torkun fazla olmasına rağmen fıre motor 75 lik multijet motora göre 0,4 saniye daha
performanslı bir motor
sen dragı gel benim 77 likle yapta bak 90 lığın canına bile nasıl okuyorum =)))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Nasıl yani ben de fiesta dizel'e bindim, şimdi GP MJ kullanıyorum, rahatlıkla bizim Multijet daha seri diyebilirim zaten fabrika verilerine bakarsan
ford 68hp 160Nm
gp 75hp 190Nm.
Acaba Doblo Mj mi kullandın? Ayrıca Ford'un sesli olduğuna katılıyorum, neredeyse traktör gibi ses yapıyor![]()
amaç sadece çamur atmak yoksa gittimi feci gidiyolar allah kaza bela vermesinde yarım saat geç gitsekte olur![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
bence bu iş şofölükle alakalı bir durum kullanımdan kullanıma değişir he denemek isteyen varsa buyrun gelsin deneyelim![]()
benim fikrim kimse kimseyle kapışmasın arkadaşlar. bu arabaların hepsi gider sonuçta. kimsenin kimseye birşey ispat etmesine gerek yok. hem bir sürü konu açılıyor şu araba ne kadar yakıyor benim araba çok yakıyor diye hemde sürat yapmak istiyoruz bu beygirler su ile gitmiyor. gereksiz hız fasla yakıt...
[QUOTE=JASMINE
Aydın otobanı bu hızı denemeye en müsait yer. Dümdüz yol. Bende ilk testimi orada yapmıştım[/QUOTE]
gerçekten torbalı otobanı hız denemeye en müsait yer,daha evvel o yolda 77 hp palio ile hız denemesi yaptım.140 km den sonra motor çatlıçak gibi oluyor ve acayip motor uğultusu oluyor,puntoyu alınca 220 km hızı geçtim o yolda.fakat hız 220km geçtiği halde 77 hp 8 valfteki gibi motor sesi duymadım.
Konu GP ÜMİT tarafından (03/08/2010 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri