sürücü kurslarındaki en büyük aksaklık benim dönemimde yoktu ama yeni uygulamada varsa bilmiyorum. Sen millete bu buji, bu volan dişlisi, felan öğreteceğine lastik nasıl değiştirilir onu öğret geçen gün sohbet arasında çıktı bu konuşma inanamadım. arkadaşlarım o kadar sene araç kullanmışlar lastik nasıl değiştirilir bilmiyorlar. Yolda kalınca yardım istiyorlar
bir şöför bujiyi volanı bilecek ama lastik değiştirmekte kurslarda öğretilmesi gereken en önemli konulardan biri bence..
arkadaşlar bu benim aklıma gelen sürücü kurslarındaki eksiklik eğer sizinde aklınıza gelen eksiklikler varsa burada paylaşırsanız sevinirim.
lastik degiştirme önemli degil bence sürücü kursları araba kullanmayıda ögretmiyorlar. 6 yıl önce hanıma ehliyet alacaz neyse bunlar kursa gidiyorlar bir kaç arkadaş napıyosun ögrendin mi diye soruyordum ögrendim diyordu palio ile çalışıyorlarmış. benim jip vardı ozman bunu kullanamıyor .. uzatmim sınav geldi gittik ileri geri gidemiyorlar düz yerden başlıyorlar vede hafif megilli gidiyorlar ve duruyorlar ehliyeti alıyorlar.. ya sen kullanamıyosun da desem kızıyordu bana( tabiki hanıma fazlada iddaa edemiyosunuz bu konuda hassas oluyorlar)sonrada palio aldırdı ben bir tek palio kullanabiliyorum diyerek..
evet kurslar önce araba kullanmayı öğretsin gerisini hiç öğretmesede olur.
kardeşim ehliyet aldı yaz başında, geçenlerde çok ısrar etti puntoyu kullanayım diye tamam dedim(baskı balatasını daha yeni değiştirdim acıyorum)
kursta hocanın öğrettiği debriyaja sonuna kadar basmaya gerek yok yarım debriyajda tutun yeter...
kırmızı ışıkta filan durunca yarım debriyajda bekletiyodu arabayı...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yok artık daha neler...öyle araba kullanmayı öğreten hocanın aklına limon sıkar meze niyetine yerim yahu...
Bi de kurs sırasında kötü öğretirken özel direksiyon derslerinde son ayrıntısına kadar öğretiyorlar bunlar.Hatta birbirlerine çamur atmaktan da geri kalmıyorlar.Denizli'de bir kurstan ehliyet alıp babamın biraz baskısıyla başka bir kurstan özel direksiyon dersi aldım,tecrübem artsın kontrollü ortamda diye.Özel direksiyon dersi aldığım yerde ehliyeti aldığım kursa sürekli çamur sürekli çamur...kimse sürücüye bakmıyor valla bu sektörde onu kesin olarak söyleyebilirim
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri