Ön camlarımız da Optik bir şeyler var sanırım. Otobanda 145i devirince sanki hiç hızlanmıyormuşum gibi geliyor ama toyota 93 model varonda 140 yapınca dediğin gibi yol çizgileri bile değişiyor gibi
![]()
Walla o hızlara gore araclar baya uygun..Ön cam bıle o kadar farklıkı hızlı gıttıgını bıle anlamıyorsun ben tıpoyla 140 yaptıgımda kanatlanıp ucuyorum sanmıstım...Audi A8 i anlatmak ıstemem
I ' m c a p u l i n g . . .
Ön camlarımız da Optik bir şeyler var sanırım. Otobanda 145i devirince sanki hiç hızlanmıyormuşum gibi geliyor ama toyota 93 model varonda 140 yapınca dediğin gibi yol çizgileri bile değişiyor gibi
![]()
Artık Fiorinolu
Mercedes te bır ozellık var mesela belkı bılıyorsunuzdur hızlandıkca lastıkler dısa dogru acılıyor...yolu daha ıyı kavrayıp yere daha yaklasıyorkı ruzgardan daha az etkılensın dıye...
antalya dönüşü izmir otobanında 170 gördüm yanımdan doğan slx geçti dedim ben bu arabayı satarım
doğan koparmış gidiyor valla bizim arabada 170 geçemedi
çok kötü koydu bana ya
performans olarak sanki biraz savuruluyor arabagerçi 30binlik arabalarla 100 küsür binlik arabaları kıyaslamaya gerek yok, a6da 220 yapmışlığım var tabi dağlar kadar fark oluyor.
Konu edelsang tarafından (07/07/2010 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.
o dogan 06 mju 06 mıydı
arkadaslar hıc multıaır motorlu 105 lık evo ıle hız yapan yokmu?son hızı nedır acaba?
2. sayfanın sonlarına bakın derim 205-210 gören var-->> https://forum.grandepuntotr.com/gara...-garage-2.html
Konu EvoKoray tarafından (07/07/2010 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
mercedes olayına çok güldüm))
125in üstünü henüz göremedik motor açma çalışmalarımız devam ediyor![]()
Not: km: 213
110'dan sonra gelen "hız limiti aşıldı" uyarısına da hastayım çok zevkli bi olay![]()
Bizde de şahin vardı Onur Abi. Tamamen psikolojik bence de![]()
185![]()
mercedes olayına çok güldük)
hız limiti aşıldı uyarısını ben 90 a ayarladım o sesi duyduktan sonra basmak gelmiyor zaten![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Bende 160 gördüm daha fazla basmadım, motor henüz 2000 km de. ama açıldığı zaman zorlanırsa 190 ı görür gibi, 1.3 motorun bu kadar yüksek performans vereceğine inanmıyordum ama sevgili oğlum bunu bana kanıtladı![]()
Bn evomla 190 gordum..mAsllhi war tas gbi
mju dağıldı artık deniz abi
ama başka bir turbolu şahin olma olasılıgı var![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri