Simota performans açık hava filtresi, Supersprint son susturucu, katalizör iptal, orta susturucu iptal
Elmedin filtren acıktayken sonda susturucun varken katalizörü ve orta susturucuyu iptal etmişken bu kadar iptalle o iş iptal olurnerdeyse arabayı komple iptal etcekmişin
![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
bende 94 model doğandan bu arabaya terfi ettiğim için psikolojik savrulma hissi oluyorzaten doğanda 120 yapınca ön taraf havalanıcakmış gibi geliyor + zaten havalanıyormuşsun gibi oluyo öyle bir titreme
![]()
valla biz geçenlerde bursadan izmire geliyoduk abimde leon vardı modifiyeli chipli fln feşman bayada iyi sürücüdür 170 190 arası takılıyoduk diyorum abi yavaş git fln düz yolda bi m5e benzer uçak misali bişey geçtikanımca ya 720 ydi ya m5 di göremedk bile kaçla gittigini siz hayal edin
bşey geliyo dedi kafayı çevirdim araba yanımdan uzadı kaybettm zaten sonra...
Akıl Yaşta Değil Baştadır... Alınık Punto Aranıyor
Kuzenimin arkadaşı Evo aldı Evo Mavisi ilk aldığı haftadan zorlayarak otobanda 190 yaptırdı,azcık eğim olsa 200 görürdü diyoracıdım arabaya,rengi çok hoşuma gitti sedefli boya olduğundan güneşin tam geldiği yer turkuaz rengine dönüyor
+ olarak Assist Kit ve Start&Stop var
![]()
Konu EvoKoray tarafından (10/07/2010 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Hafta içi didim'e gittim.izmir aydın otobanında 190 km/sa gördüm.daha da basicaktim ama rüzgarda bayag savuruldu araba![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri