Walla o hızlara gore araclar baya uygun..Ön cam bıle o kadar farklıkı hızlı gıttıgını bıle anlamıyorsun ben tıpoyla 140 yaptıgımda kanatlanıp ucuyorum sanmıstım...Audi A8 i anlatmak ıstemem
Printable View
Walla o hızlara gore araclar baya uygun..Ön cam bıle o kadar farklıkı hızlı gıttıgını bıle anlamıyorsun ben tıpoyla 140 yaptıgımda kanatlanıp ucuyorum sanmıstım...Audi A8 i anlatmak ıstemem
Ön camlarımız da Optik bir şeyler var sanırım. Otobanda 145i devirince sanki hiç hızlanmıyormuşum gibi geliyor ama toyota 93 model var :D onda 140 yapınca dediğin gibi yol çizgileri bile değişiyor gibi :)
Mercedes te bır ozellık var mesela belkı bılıyorsunuzdur hızlandıkca lastıkler dısa dogru acılıyor...yolu daha ıyı kavrayıp yere daha yaklasıyorkı ruzgardan daha az etkılensın dıye...
:D antalya dönüşü izmir otobanında 170 gördüm yanımdan doğan slx geçti dedim ben bu arabayı satarım :D doğan koparmış gidiyor valla bizim arabada 170 geçemedi :S çok kötü koydu bana ya :S
performans olarak sanki biraz savuruluyor araba :S gerçi 30binlik arabalarla 100 küsür binlik arabaları kıyaslamaya gerek yok, a6da 220 yapmışlığım var tabi dağlar kadar fark oluyor.
o dogan 06 mju 06 mıydı
arkadaslar hıc multıaır motorlu 105 lık evo ıle hız yapan yokmu?son hızı nedır acaba?
2. sayfanın sonlarına bakın derim 205-210 gören var :) -->> https://forum.grandepuntotr.com/gara...-garage-2.html
mercedes olayına çok güldüm :)))
125in üstünü henüz göremedik motor açma çalışmalarımız devam ediyor :)
Not: km: 213 :D
110'dan sonra gelen "hız limiti aşıldı" uyarısına da hastayım çok zevkli bi olay :D
Bizde de şahin vardı Onur Abi. Tamamen psikolojik bence de :D
185 :d
mercedes olayına çok güldük:))
hız limiti aşıldı uyarısını ben 90 a ayarladım o sesi duyduktan sonra basmak gelmiyor zaten :)
Bende 160 gördüm daha fazla basmadım, motor henüz 2000 km de. ama açıldığı zaman zorlanırsa 190 ı görür gibi, 1.3 motorun bu kadar yüksek performans vereceğine inanmıyordum ama sevgili oğlum bunu bana kanıtladı:)
Bn evomla 190 gordum..mAsllhi war tas gbi
mju dağıldı artık deniz abi
ama başka bir turbolu şahin olma olasılıgı var:)