Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 41 ile 51 arası

Konu: Dolandırıldım!

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Geçmiş olsun arkadaşım.
    Bunlar sadece İnternette olmuyor. Birkaç ay önce eniştem İzmir Bornova Kipa içindeki bir mobilya mağazasından 1500 TL ödeyerek koltuk takımı satın aldı. Evini taşıyacağı için eşyaların bir müddet kendilerinde kalmasını istedi. Onlarda olur dediler. Eşyaları almaya gidince ne görsün ortada mağaza yok. Adam kaçmış gitmiş. Bir sürü mağdur insan var.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Çok geçmiş olsun.Bu şeref yoksunu adamın sahibindendeki adını verin de biz de denk gelmeyelim

Mustafa Atam
    atom43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    43DD903
    Edilen teşekkür: 107

çok geçmiş olsun daha öncede gazetelerde cıkmıstı bu dolandırıcılık keske biraz bilginiz olmus olsaydı yada işi hayırlısına bıraksaymıssınız hayırlısı oldumu o sizin oluyor zaten acele etmemek gerekiyor aynı sekilde bendende para talep eden olmustu ama kimseye yollamam devir kotu adalet diye birşey yok
    IPunto

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

cok gecmis olsun.sanal veya gercek ortamda boyle dolandiricilar maalesef karsimiza cikiyor.hatta bazen s.comda dolandiricilarin adini telefonunu aciklayarak bunlardan uzak durulmasi lazim diye ilanlar bile vardi..dikkatli olmak lazim ufak bir meblag bile olsa giden paraniza yazik..

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun.Bu şeref yoksunu adamın sahibindendeki adını verin de biz de denk gelmeyelim
    Adamın sahibinden kullanıcı adı dandik, muhtemelen tek kullanimlik. Gercek adını itiraz dilekçemin sonucundan sonra burada açıklayacağım.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Alıntı aeron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gecen sene 600 lira kaptırmıştım nette birine, sahibinden sitesi dolandırıcı dolu arkadaslar çok dikkatli olun, beni dolandiran şahısın farklı ilanlarini yakaladım bı kaç gün, bilişim sucları polisine filan bildirdim ama görüştüğüm görevliler okadar ilgisizdiki gidip savcılığa şikayet etmedim bosverdim, aradan bikac ay gecti ve malatya emniyetinden aradılar, hırsızı yakalamışlar cebindeki mesajdan bana ulaşmışlar şikayetçi oldum ifade verdim filan, ifade verirken yazının ekinde birsuru isimden olusan bı liste gördüm, polise sordum, onlarda benimle birlikte dolandirilan isimlermiş yüzlerce isim vardı listede, mahkemeye cagiracaklardi ama o gün bu gün arayan soran olmadı, sizede gecmis olsun.
    e-devlet şifreniz var ise www.turkiye.gov.tr adresinden sizin ile ilgili davalara ulaşabilirsiniz

Sahibinden.com'da GET sistemi ile alışveriş imkanı olmayan ilanlardan uzak durmakta fayda var. Benimde pek çok satış ilanım var ve Maliye takibi dolayısıyla GET'lerini kaldırdım. Alıcılar çok tereddüt ediyor ve gayet iyi anlıyorum. Bu yüzden çok dikkatli olmakta fayda var...
    Konu Genius tarafından (25/06/2010 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
    GP in mirror is faster than they appear !

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

paranızı geri alamasanız bile banka ile hızlı irtibata geçerseniz parayı yanlışlıkla havale/eft yaptırdığınızı söylerseniz banka o paraya bloke koyar oda kullanamaz.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zafer açg
    zafer_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 EV 9443
    Edilen teşekkür: 10

Çok geçmiş olsun dostum...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paranızı geri alamasanız bile banka ile hızlı irtibata geçerseniz parayı yanlışlıkla havale/eft yaptırdığınızı söylerseniz banka o paraya bloke koyar oda kullanamaz.

sanırım bunun için çok geç oldu, yine de saol.

Serkan Küçük
    serkankucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 410

geçmiş olsun arkadaşım ama bu sitelerin o kadar güvenlik önlemleri var. alıcıyı mağdur etmeyecek sistemleri var neden kullanmadın ki? ürün eline geçsin paranı da öyle gönderseydin alacağın ürün dünyada tek mi sanki

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Her insanın boş anları oluyor arkadaşlar ve bu dolandırıcılar bunları çok iyi biliyor. Birkaç kez dolandırılmadan tam olarak donanımlı olamıyorsunuz. Hiç bu gibi şeylerde büyük konuşmayın. Bende 2 senedir esnaflık yapıyorum başımıza neler geliyor. Dolandırıcılık yapan bazı insanlar varki benim diyen sihirbazlara ve pskologlara taş çıkartırlar. Kameralarda ağır çekimlerde defalarca izleyerek çözebildiğimiz durumlar vs... Vs... çok katı olmak gerekiyor onuda yapamıyorsunuz.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Yer imleri

Yer imleri