Çok geçmiş olsun.Bu şeref yoksunu adamın sahibindendeki adını verin de biz de denk gelmeyelim
Geçmiş olsun arkadaşım.
Bunlar sadece İnternette olmuyor. Birkaç ay önce eniştem İzmir Bornova Kipa içindeki bir mobilya mağazasından 1500 TL ödeyerek koltuk takımı satın aldı. Evini taşıyacağı için eşyaların bir müddet kendilerinde kalmasını istedi. Onlarda olur dediler. Eşyaları almaya gidince ne görsün ortada mağaza yok. Adam kaçmış gitmiş. Bir sürü mağdur insan var.
Çok geçmiş olsun.Bu şeref yoksunu adamın sahibindendeki adını verin de biz de denk gelmeyelim
çok geçmiş olsun daha öncede gazetelerde cıkmıstı bu dolandırıcılık keske biraz bilginiz olmus olsaydı yada işi hayırlısına bıraksaymıssınız hayırlısı oldumu o sizin oluyor zaten acele etmemek gerekiyor aynı sekilde bendende para talep eden olmustu ama kimseye yollamam devir kotu adalet diye birşey yok
I ♥ Punto
cok gecmis olsun.sanal veya gercek ortamda boyle dolandiricilar maalesef karsimiza cikiyor.hatta bazen s.comda dolandiricilarin adini telefonunu aciklayarak bunlardan uzak durulmasi lazim diye ilanlar bile vardi..dikkatli olmak lazim ufak bir meblag bile olsa giden paraniza yazik..
e-devlet şifreniz var ise www.turkiye.gov.tr adresinden sizin ile ilgili davalara ulaşabilirsiniz
Sahibinden.com'da GET sistemi ile alışveriş imkanı olmayan ilanlardan uzak durmakta fayda var. Benimde pek çok satış ilanım var ve Maliye takibi dolayısıyla GET'lerini kaldırdım. Alıcılar çok tereddüt ediyor ve gayet iyi anlıyorum. Bu yüzden çok dikkatli olmakta fayda var...
Konu Genius tarafından (25/06/2010 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
GP in mirror is faster than they appear !
paranızı geri alamasanız bile banka ile hızlı irtibata geçerseniz parayı yanlışlıkla havale/eft yaptırdığınızı söylerseniz banka o paraya bloke koyar oda kullanamaz.
Çok geçmiş olsun dostum...
geçmiş olsun arkadaşım ama bu sitelerin o kadar güvenlik önlemleri var. alıcıyı mağdur etmeyecek sistemleri var neden kullanmadın ki? ürün eline geçsin paranı da öyle gönderseydin alacağın ürün dünyada tek mi sanki![]()
Her insanın boş anları oluyor arkadaşlar ve bu dolandırıcılar bunları çok iyi biliyor. Birkaç kez dolandırılmadan tam olarak donanımlı olamıyorsunuz. Hiç bu gibi şeylerde büyük konuşmayın. Bende 2 senedir esnaflık yapıyorum başımıza neler geliyor. Dolandırıcılık yapan bazı insanlar varki benim diyen sihirbazlara ve pskologlara taş çıkartırlar. Kameralarda ağır çekimlerde defalarca izleyerek çözebildiğimiz durumlar vs... Vs... çok katı olmak gerekiyor onuda yapamıyorsunuz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri