sırtındamı taşıdın ule arabayıBenimki dizel ama 7 lerde maaşallah
Sen serdar'ın kusuruna bakma dili'de soyadı gibi maaşalah konuşup duruyor başımıza ileri zeka kesildi![]()
sırtındamı taşıdın ule arabayıBenimki dizel ama 7 lerde maaşallah
Sen serdar'ın kusuruna bakma dili'de soyadı gibi maaşalah konuşup duruyor başımıza ileri zeka kesildi![]()
Kardeş ; genelde tek kontak açışta en az 22 km kullanıyorum yani onun da etkisi var tabi..
Şimdi birkaç kişi çıkıp ''sen uzun yol şehir dışı yapmışın bizi yiyosun'' dicek bak ben söyliyimAllahtan ortalama hızı da koydum da şehir dışı heralde ortalama 39 km hızla gidemem...
@Phyevren ; walla ne diyelim benzinli araç 5,8 çok iddialı !! yani helal olsun demekten başka bi söz yok bu durumda...Bende kendim az yakıyorum diye seviniyordum , ortalama hızınız ne gösteriyor mesela merak ettim ?? Bursa fabrikası sizden arabayı istemesin bi inceleyelim diyeBelki yazlık lastikleri takınca + bakımınıda yaptırınca bende o değerleri görücem..
Bu arada benim araçta Motor Silk bor power motor yağ katkısı + Motor silk düz vites şanzıman katkısı + bir de mıknatıs gibi bişey var babamdan almıştım adını şimdi hatırlamıyorum... Bilmiyorum etkisi olmuşmudur..
Konu tempesty tarafından (08/04/2010 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri