Fiat / Punto / EVO 1.4 Dynamic Multiair / BaKmAdAn gEçMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sahibinden.com'da
düşenen varsa bakabilir. Ayrıca biraz modifiyeden sonra neye benziceği hakkında bilgi sahibi olmamızada yarıyor![]()
arkadaşlar 0 araçların vize geçerlilik süresi hala 3 yıl mı ?
arkadaşlar evom büyük ihtimalle 25 eylül gibi gelecek, gemiler yalova limanına konteynırları indiriyorlarmış, buradan bursa fabrikaya gönderiliyormuş araçlar ve kontrolden geçip bayilere fatura edilip yola çıkıyormuş ... bayiye gelmesi 3-5 gün arasını buluyormuş gemiden indikten sonra.. paylaşmak istedim...
sağol paylaşım icin
Merhaba Bende Yeni EVO'ma yarın kavuşacağım inşallah))
20 gün bekledim çok zormuş arabasızlık..
Umarım Metalik Beyazlı Skydome'lu Pop kit'li aracımı çoooooooook beğenerek kullanırım)
Kasko 1. yıl %30 indirimim var ve 855 lira gibi bir fiyat aldım Başak Groupama'dan
bi de
Koç Allianz 'dan ( Ücretsiz Boya Koruma Hediye ) da 930 lira fiyat aldım hasarsızlık içinde acaba hangisini seçmeliyim ?
Çok acil cevap![]()
Konu roadends tarafından (23/09/2010 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.
Evocular nerelerdesiniz, sayfayı ihmal etmişiz?
Herkese Selamlar
selam halit............
Yakıt iyi şükür bizim hala6.9-7.3 arasında... Tabi burası Eskişehir trafik falan derdimiz pek yok .)
bende yarısmaya izmirden dizel olarak katılıyorumbirde bir sorum olucak ışık yandıktan sonra kaç km gidiyor araç yol blgsayarı 60 km gosterıyor atıyor gibi geliyor
![]()
ben cok rahat 100kmden fazla gidiyorum
Arkadaşlar Merhaba,
Konu nasre tarafından (03/11/2010 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.
Herkeze iyi akşamlar. Evo 1.4 Active Fire 77 Hp Evo Siyah.
8000K Xenon +25 Hp![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri