Evet şimdi merak ettim hayal kırıklığınızın sebebi nedir acaba ??
nası yani 29 a sky domelu dynamic mi aldınız yani? valla alacak arkadaşlar kacırmasın...anacak bu kadar az km yapmıs arabanın hayal kırıklıgı olması sebebi ilginc...nedir hayal kırıklıgı sebebi?
Evet şimdi merak ettim hayal kırıklığınızın sebebi nedir acaba ??
Evo kardeşliğine tam anlamıyla bugün beyaz gıcır evomu alarak katılıyorum.![]()
Açıkcası bende bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı sanmıyordum. Çok nedeni yok sadece yol tutuşunu ve ivmelenmesini beğenmedim. 2011 model Sıfır km.bir arabanın yol tutuşunun 1996 model Tipo'dan bile kötü olması (Bence), İvmelenmesi için illa 4000 devir çevirmek ve bu sesi duymak hayal kırıklığı.
Dönüş anında direklerin görüşü kapatmasıda çabası. Ben araba ile 1000 km ye yakın bir yol yaptım. ve bu yolun 400 km si hiç durmadan Bilecik-Tekirdağ arasında geçti. Arabada 1 sürücü olmak üzere 3 kişi vardı.(1'i çocuk) o yol bana eziyet oldu. yarın geri döneceğim ama yol gözümde büyüyor.
Kısacası yanlış anlamayın ama arabadan iğrendim. Kesinlikle değiştireceğim. (Zaten alırken kredi kullanmamıştım.) Buradan alacak arkadaş olursa yada tanıdıklarınız varsa iyi olur diye düşünüyorum. Keza bir galerici ile anlaştım gibi 2010 model bir Focus yada 2010 model bir C-3 ile takasa gireceğim. Takas fiyatı olarak galerici 27.600-Tl verdi. Buradan olmazsa galeriye takas olarak vereceğim.
İrtibat: 0536 419 23 25
573 km mete albay 06dj162 beyaz active 1.4 herkeze slmmm
yasin bey,
bence aracınızdan çok erken vazgeçmişsiniz.
puntolar yol tutuşu konusunda segmentinin en iyilerinden dir.arkadaşın dediği gibi lastik basınçlarını bi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
performansa gelince 77 bg-115 tork motora sahip bir aractan çok fazla bir performans beklemeyin bence,bu motorda amaç performans değil ekonomidir.
c3 demişsiniz,eğer 1.4i benzinli modelini düşünüyorsanız. o araçta 75 bg-118 tork motora sahiptir,onunda sizi tatmin edeceğini hiç sanmıyorum.
puntomu satmam hele c 3 için aman aman ne gerek var. Tabi ben arabama aşığım o başka severek alın bir duygu bağınız olsun derim en önemlisi o. Dün sonax tan şampuanlar fiber bezler gerçek sünger jant parlatıvı torpiyo temizleme spreyi ön cam ve arka camlar için güneşlikler aldım![]()
Sanmıyorum Yol tutuşu tipodan daha kötü olamaz tipo hiç kullanmadım ama bence gayet yol tutuşu iyi ben tek başıma kullanıyorum ve yapmadıgım şey kalmıyo arabayla yerde ıslaklık varsa ancak öyle biraz yanlama oluyo onun dışında daha bi vip yol tutuşu isterseniz keşke arabanın Safe Kit'ini alsaydınız ozaman ESP ile gayet hoş olurdu.![]()
Repair
arkadaslar aracımı satıyorumm...ilgilenen özelden mesaj atarsa sewinirm
Merhabalar bende dynamic 1.4 77 hp spk +ak beyaz evomla konyadan aranıza katıldım. Aracımı 31 ağustosta sipariş ettim. 45-50 günlük bekleme süresi verdiler. Keşke bu kadar uzun süre olmasadı diyorum ama hayırlısı artık. Şunuda belirteyim sadece bu tartışma konusunda paylaştığınız bilgiler bile benim için çok değerliydi karar vermemde. Umarım doğru karar vermişimdir. iyi forumlar
bence doğru karar verdin mustafa şimdiden hayirlisi olsun.yalniz neden 45 -50 gün bekleme süresi dediler bayag fazla ekstradan baska özellikler mi istedin?
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
hayır sadece spk +ak paketlerinide istedim. bana da biraz fazla geldi ama forumda birkaç yerde 7-8 hafta bekledim diyenleri görmüştüm. Bu süreyi aşmadan gelsin yeterli benim için yedekteki sahinle idare edicez artık. Çevremdeki çoğu kişi dizel de ısrarcı oldu ama ben tercihimi benzinlide kullandım. Yıllık en fazla 7000-10000 km kullanıyorum. Gerekirse garanti bittikten sonra lpg taktırıcam. Yakıt konusunda benzinde bile beni fazla üzmeyeceğini umuyorum arkadaşların paylaştığına göre. Aracı okula gidip gelirken kullanıyorum ve mesafe 2-3 km. Kışın çoğunlukla yarı yolu gittikten sonra lpg'ye geçiyordu eski aracım (polo classic). Dizelde de ısınmadan çok yakar falan yazmış arkadaşlar. Hiç dizel tecrübem olmadı ve dizelin çıkardığı sesi hiç mi hiç sevmiyorum. Herneyse memnun kalacağımı düşünerek bu aracı seçtim. Bir de daha erken gelse çok güzel olacaktı ama hayırlısı.
arkadaşlar 10 gün önce evomun siparişini verdim , eylül 25 gibi gelecek. siyah 1,3 MULTIJET dinamik + assist kit 31000 TL nasıl fiyat sizce ??
şunu söyleyebilirimki eğer performanslı kullanım amacınız yoksa fire motor şimdiye kadar gördüğüm en tasarruflu benzinli motor.ama basacaksanızda deponun sigara külü gibi eridiğini görmeye alışmanız lazım.özellikle roll meraklısıysanız![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri