roll meraklısı iseniz dizelde etki etmez önüne geçilmez ya basıcan ya basıcan :D:D
Printable View
Fiat / Punto / EVO 1.4 Dynamic Multiair / BaKmAdAn gEçMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sahibinden.com'da
düşenen varsa bakabilir. Ayrıca biraz modifiyeden sonra neye benziceği hakkında bilgi sahibi olmamızada yarıyor :)
arkadaşlar 0 araçların vize geçerlilik süresi hala 3 yıl mı ?
arkadaşlar evom büyük ihtimalle 25 eylül gibi gelecek, gemiler yalova limanına konteynırları indiriyorlarmış, buradan bursa fabrikaya gönderiliyormuş araçlar ve kontrolden geçip bayilere fatura edilip yola çıkıyormuş ... bayiye gelmesi 3-5 gün arasını buluyormuş gemiden indikten sonra.. paylaşmak istedim...
sağol paylaşım icin
Merhaba Bende Yeni EVO'ma yarın kavuşacağım inşallah :)))
20 gün bekledim çok zormuş arabasızlık..
Umarım Metalik Beyazlı Skydome'lu Pop kit'li aracımı çoooooooook beğenerek kullanırım :))
Kasko 1. yıl %30 indirimim var ve 855 lira gibi bir fiyat aldım Başak Groupama'dan
bi de
Koç Allianz 'dan ( Ücretsiz Boya Koruma Hediye ) da 930 lira fiyat aldım hasarsızlık içinde acaba hangisini seçmeliyim ?
Çok acil cevap :)
hayırlıs olsun kardeş birşey soracağım , sana ne zamana tarih vermişlerdi , bir de hangi şehirdesin. bana 21 eylülde gemi gelecek demişlerdi fakat bilgi alamıyorum bir türlü birmottan, gemi adı da vermiyorlar . yarın gidip soracağım tekrar , telefon ile olmuyor.
Evocular nerelerdesiniz, sayfayı ihmal etmişiz? :)
Herkese Selamlar
selam halit............
Yakıt iyi şükür bizim hala :) 6.9-7.3 arasında... Tabi burası Eskişehir trafik falan derdimiz pek yok .)
bende yarısmaya izmirden dizel olarak katılıyorum:) birde bir sorum olucak ışık yandıktan sonra kaç km gidiyor araç yol blgsayarı 60 km gosterıyor atıyor gibi geliyor:)
ben cok rahat 100kmden fazla gidiyorum
:innocent:Arkadaşlar Merhaba,
Herkeze iyi akşamlar. Evo 1.4 Active Fire 77 Hp Evo Siyah.
8000K Xenon +25 Hp :D