Arkadaşlar Merhaba,
Bende 1.4 Fire Dynamıc 77 HP Duologıc var . 2 ay oldu alalı.
100 KM 10.5 lt yakıyor. Araçtaki ekonomik moda aldım 10.4 düştü.
Bu değerler normalmidir kullandıkça azalırmı. Ya da duologıc vitesten dolayımı acaba?
Printable View
Arkadaşlar Merhaba,
Bende 1.4 Fire Dynamıc 77 HP Duologıc var . 2 ay oldu alalı.
100 KM 10.5 lt yakıyor. Araçtaki ekonomik moda aldım 10.4 düştü.
Bu değerler normalmidir kullandıkça azalırmı. Ya da duologıc vitesten dolayımı acaba?
100 kmyi 20 lirayla gittigimi biliyorum cok rahat ama tamamen keyif yolculugu.farelerle ugrasmadan :D:D
ben otomatikte kullanmıyorum 8.2 ortalama var, mümkün oldugu kadar 2000-2500 devirde vites değiştirerek start&stop kapalıyken
Start stop değişik bir olay. Habire dur kalkta bozulacak diye korkumdan bende kullanmıyorum ancak 60 saniye yazan bir ışıkta inanılmaz kullanışlı.
PS: araba çalıştığında öküz öküz bakanların kendi öküzlüğüdür. SS son teknolojidir :D Fiat gelecektir :D:D
Şafak kardeşim haftaya kurban bayramı için ben de Ankara-Trabzon yapacağım ve mesajını okuyunca ilk dikkat ettiğim gidiş ve dönüş hızların oldu...Aaah ah, gidişi sindire sindire, dönüşü ise alel acele olur hep :)
Tüketim değerlerini ben de kaydedeceğim bakalım.
Selamlar
Halit Kardeşim Merhaba,
Bu resimdeki arabanın marşbiyerlerini nerde yaptırdın. Çok beğendim maşallah, bende yaptırmak istiyorum. Ama orjinal değil sanırım benim araba evo siyahı ve biraz farklı bir renk ışıkta renk değiştiriyor,bordoyo dönüşüyor.
Yinede araba renginde böyle bir marşbiyel yaptırabilirmiyim acaba ,birde ne kadar ödedin bu marşbiyerler için.
Bunlar facebooktaki tuning evodan alınmış resimlerdir eğer avatarımı kastediyorsan. Link aşağıda
Giriş Yap | Facebook
İtalyada üretiliyor. Ve benzinli Duologıc vites için araban gayet iyi yakıyor. Bende bu değer 10.4 kullandıkça deper düşer dediler.
Bakalım.
EVO cular için bir buluşma ayarlanmıyormu? Sayımız oldukça arttı.
evocu arkadaşlar ilerde evo alacam da multiair motor hangi yakıtı kullanıyor? benzin mi dizel mi bide cng die bişi var fiatın sitesinde onu mu kullanıyor