G.P'ye daha rahat binen ailem şimdi Evo'da sıkışıyor. Tabii kilo alma durumları da var ama gerçekten rahat edemediler. Hele yolcu koltuğunun yüksekliği dert oldu. Sordum servise yükseklik ayarı yapamıyoruz dediler. Bir çaresi olsa fena olmazdı.
Printable View
G.P'ye daha rahat binen ailem şimdi Evo'da sıkışıyor. Tabii kilo alma durumları da var ama gerçekten rahat edemediler. Hele yolcu koltuğunun yüksekliği dert oldu. Sordum servise yükseklik ayarı yapamıyoruz dediler. Bir çaresi olsa fena olmazdı.
Multiair değil Ya Aracım :) Du Değiştireyim.
1- Halit BEBEK - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S-31000 TL-Kartaş
2- Emrah Atış - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active -metalik Beyaz-s&s
3- Burak Balcı - Balıkesir - 1.4 Fire ?????? Evo Active - Kırmızı
4- Hakan Karataş - Mersin - 1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Siyah
5- İlker ESENER - İstanbul - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S
6- Hüseyin ARAS - İstanbul- 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Evo Yeşil-S&S
7- M.Kaan Gülüm- Ankara -1.3 Multijet Evo Dynamic - Beyaz
8- Emre Emre- İstanbul -1.3 Multijet Evo Active - Siyah
9- Sercan ÇELİK - Ankara - 1,3 Multijet Evo Dynamic - Evo Siyah - Assist Pack
10-Fatih Yüzbaşı - Ankara-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S-Skydome-Ass.Pack-Blue&Me-Pop Kit-Saf.pack
11-evo eyoo - İstanbul-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic- Siyah
12-yolcu27--Gaziantep-- 1.4 Fire Evo Active Egzotik kırmızı- Start&Stop
13-Onurhan ÖZÇELİK - Ankara - 1.4 Multiair Dynamic Evo 105 Bg. - Beyaz - Star&Stop + Kit
14-Onur Gücüş -Ankara - 1.4 Multiair Dynamic Evo 105 Bg.-Granit Gri
15-Ömer ÖZKAN-NİĞDE-1.4 Fire DualogicEVO Dynamic- Pop Kit-Evo Grisi-Star&Stop
16-Ufuk Orhan -Mersin- 1,3 Multijet Evo Dynamic - Evo Siyah
17-Zafer COŞKUN -Osmaniye-1.4 Multiair Evo Dynamic-Evo Beyaz-AK-S&S
18-Özhan ŞENER-Tekirdağ-1.3 Multijet Evo Dynamic- Evo Metalik Beyaz
19-Bünyamin ÖTGEN - Gaziantep-1.3 Multijet EVO Dynamic+AK+PK EVO SİYAH
20-Hüseyin YAVUZ -İstanbul-1.3. Mjet Evo dynamic Start&Stop-PK-Evo Siyah-33250TL-Kırmak Oto
21-Şafak Çabuk - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Kırmızı
22-Umut Satı - İzmir - 1.4 Fire Active - Granit Gri
23-irfan şirin- mardin 1.3 Multijet EVO Dynamic+AK+PK EVO SİYAH
24-Yiğit Emre Şenolur - İstanbul - 1.3 Multijet EVO Dynamic + Safety Plus Kit SIYAH
25-Murat DEĞİRMENCİ - İstanbul - 1,3 Multijet Dynamic Start&Stop + SPK + AK + FK + TT - Metalik beyaz
26-Serkan Demirel-K.Maraş -1.3 multijet 75 hp dynamic+SPK+FK+Blue Mee-usb-navigasyon uyumu+opak beyaz
27-Zafer Yılmaz-istanbul-Evo Fire Dynamic 1.4 77 Bg.-siyah + Sky + Blue
arkadaşlar gp ile evo arasında iç ve dış malzeme kalitesi dışında farklar nelerdir mesela yol ve ses izolasyonu geliştirilmişmidir, yol tutuşunda iyileştirmeler var mı yoksa gp ye yeni bir elbise giydirip mi piyasaya sürmüşler,gp den evo ya geçmek mantıklı mı sizce?
Evo Sahipleri, Sizin Paspaslarınızda Ne Yazıyor ?
ßenimkinde Grande Punto Yazıo :S:S
Benim paspaslar çok kullanışsız. Üstünde de hiçbir şey yazmıyor. Paspaslara bi ayar çekicem ilerleyen zamanlarda.
whalla ben 2. el bi bravo aldım aracın orjinal paspaslarında bravo yazıyordu adam neyseki paspasları kaucuk dandik paspaslarla değiştirmemiş herşeyin orjinali güzel.
sadece punto yazıyor, aracı teslim alırken orjinal paspasla veriyoruz demişlerdi. zaten o paspasların üzerine kaucuk paspas aldım orjinalleri ıslanınca koku yapabilir..
EVOnun 90 beygirlik dizeli halen daha çıkmadı mı? Ya da 90 HP.lik ne zaman gelir? bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum
1,6multijet 120HP lik modeli gelecek diye bir söylenti vardı hatta bu nedenle beklemeyi bile düşünüyordum ama hala ses yok. bir dahaki sene gelebilir. bu sene piyasayı yokluyorlar taleplere bakıyorlar.
valla hocam bravo motorlu evo'ya da doyum olmaz hani
88 kW (120 hp) ile 1,6 Multijet 16V
yüksek performans, üstün esneklik, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon, mükemmel performans sunar. Maksimum tork 3750 devir / dakikada 320 Nm tam bile yüksek hızlarda, düşük tüketim ve düşük emisyon değerleri ile sessiz, titreşimsiz çalışan altı-ileri şanzıman.
Maksimum hız: 193 km / h
Hızlanma 0 ila 100 mph: 9,6 saniye.
Maksimum tork: 320 Nm
RL için 80/1268 EEC (l/100 km) göre Yakıt tüketimi
Şehir içi: 5,8
Ekstra kentsel: 3,8
Kombine: 4,5
CO2 emisyonu: 119 g / km
(fiat.de den aldım çeviri biraz tuhaf oldu)
Normalde 1,87 boyum var ve kullandığım arabalarda arkama oturana hep kurbanlık gözü ile bakmışımdır (diz mesafesi nedeni ile) fakat EVO da ön koltuk kendime göre ayarlı ike arka koltukta zorlanmadan oturabiliyorum. HP arabalarda gördüğüm en geniş araba diyebilirim.
arkadaşlar papaslarınızı kontrol etmenizde yarar var. muhtemelen birçoğumuzda gp paspası var. daha bayilere orjinal paspas gelmemiş. ben alır almaz farkettim paspasın orjinal evo paspası olmadığını. bayimi hemen arayıp biraz sıkıştırdım. bayiye gelir gelmez hediye edicekler orjinal paspası.
Arkadaşlar, 27 kişilik listemizde 16 benzinli 11 dizel kullanıcısı var. Araçlarımızı sıfır aldık ve bir süre dendik kullandık kullanmaya devam ediyoruz. Şahsen benzinli modellerin yakıt tüketimlerini merak ediyorum. Tüketimlerimizi aşağıdaki formatta yazalım mı?
1.4 fire 77 BG dualogic - Toplam KM : 2850 - Tüketim: 7.7 lt/100km