Arkadaşlar ben yanar dönerli yapamadım renk vs. Ama fiyat verim Ankara Kartaş 30.000 TL. Benden sonra yazacak arkadaş eklerse sevinirim.
Printable View
Arkadaşlar ben yanar dönerli yapamadım renk vs. Ama fiyat verim Ankara Kartaş 30.000 TL. Benden sonra yazacak arkadaş eklerse sevinirim.
Herkese merhaba :)) Ben de bugün Evo sahibi oldum. Gerçi özelliklerini pek bilmiyorum. (Ne yazık ki arabalardan pek anlamıyorum).Araba pazartesi elimde olacak.Zaman geçmek bilmiyor :))
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :) hızla evo lar artıyor :D
Arkadaşlar kapı açıldığında motordan garip bir ses geliyor ne sesi olduğunu bilen var mı? Yoksa evocum bana hoşgeldin mi diyor :P
2,5 ay beklemeden sonra aracım gelmiş yarın teslim alıyorum.
Hoşgeldin
Kapı açıldığında o ses hep geliyor, enjeksiyon ve vites sisteminin bir tür kendini ayarlamasından geliyor sanıyorum. Yolda seyir halindeyken de gelir o ses...
Bu arada arkadaşlar bravo reklamlarına bakıyorum da arabanın içi evoya cok benziyor...Biz evoyu bravodan esinlendiler dedik ama yeni bravo da evoya cok benziyo iç dizayn olarak...
Evo bence dizayn olarak gerek iç gerek dış sınıfının en yakuşuklusu :D Bravo biraz daha sert duruyor, evo nun kendine has bir zerafeti var. Yada kuzguna yavrusu... misali de olabilir tabi :)
evet dizel motor gibi sesli çalışıyor bazen kaç kere kaputu açıp baktım ve servise de özellikle sordum,normal dediler.
bende evocuyum aracım daha 2 aylık..o kadr memnunum ki icinden inmek istemiyorum..:d suan 5555 km de:D:D cok dolastım..buarada ben fotoları nasıl upload edicem siteye??
Fotoğraf upload etme konuları mevcut forumda. link : Tıklayın
image.us sitesinde problem yasıyorsanız tinypic.com adresini kullanabilirsiniz ;)
evo iç dizayn bende olsa bende inmek istemem :D
Biri bravoya laf atmış 6 aydır kullanıyorum bi sertliğini görmedim 170km hızla virajlara girebilirsiniz bravo ile teker farkı :D ama punto ile denemenizi tavsiye etmem o ayrı. :)
Aaaaahh ahh aklımda Bravo vardı Bravonun o agrasif duruşuna hep hayranımdır ama hem dizel olsun hem Full olsun diyince 43000TL fiyat çıkınca EVO ya gittim şimdi yarı agrasifim :)
[QUOTE=yolcu27;312256]aracınız 1.4 active ise s&s li leri bile 29.750 yazıyor fiat.com.tr de .
Yanlış olmasın benim modelde startstop var ayrıca dualogic :)